Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

elenaferrante çok geçmiş olsun tekrar.Şimdi nasılsın

Bugün iyiyim, teşekkür ederim. Ağrım azaldı. Dün yemek yemem yasaktı ama bugün sulu şeyler yememe izin verdiler. Yarın katı beslenmeye geçecem, yemekten sonra ağrım olmazsa ağrı kesici ve antibiyotikle eve yollayacaklarmış. 3 ay sonra da safra kesesi ameliyatı

Ben de konulara karşı inanılmaz hassasım bazen nefret ediyorum bu huyumdan ... sürekli herşey kokar bana güzel de kötü de... hatta koku hafızam da baya iyidir bi yerde bi koku duyduysam daha önce onu nerde duyduğumu mutlaka hatırlarım... her gittiğim yeni bi mekanın yad evin önce kokusunu alırım ona göre o yer hakkında düşüncelerim gelişir... bide her evin kendi kokusu vardır ya en hayret ettiğim şey mesela karşı komşumun deterjanla karışık soğan kavurması gibi huzurlu bi ev kokusu var kapısı açık kaldığı zaman apartman boşluğuna yayılır sabahları o kokuyu aldıysam çok hoşuma gider of ne çok konustum söz konusu koku olunca sayfalarca yazabilirim sanırım:)

Dönüsümü okudun mu?

Selam kızlar.
Sefiller 5'e başlamış bulunmaktayım

Biri günleri 48 saat yapabilir mi? Hiç kitap okuyamıyorum. Çok yoğunum. Az kaldı hunimi takıp dolaşacağım.
Çok mu yoruyorlar ablamıza Okumayacağım zaman stres oluyor bende

Günaydın herkese

Sarah Jio - Kelebek Adası dün akşam bitti. Bi çırpıda okunan kitaplardan olduğu için zorlanmadım zaten. Yolda okumak için yanıma Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü kitabını aldım. İş Bankası Gençlik Klasikleri'nden. İnce bir kitap zaten.
La Sonsuzluk Hecesi'nde de 175. sayfadayım. Biraz işlerim var şimdi, onları hallettikten sonra devam ederim, güzel ilerliyor zaten kitap. Fazla zorlamadan ama akılda kalarak ilerliyor.

Tutunamayanlar kitabıyla ilgili de gözüm korkmadı da sanırım PDF olarak okumak çok zor olacak. Acaba diyorum hiç kitabı ziyan etmesem de ne zaman alabilirsem kitabı o zaman mı okusam? Çok kararsızım o konuda. Kitabı alacak olursam da sanırım uzun bir süre alamam. Belki Şubat ayında günümde hediye gelir bana

günaydın herkese
Skosnob cuğum geçmiş olsun çok
neden vicdan azabı çekiyon?

Gece yatarken Gün Olur Asra Bedel'e başladım çok azcık okudum sayfa 22

Günaydınlar
Skosnob geçmiş olsun canım.
Bir yumak mutluluğa devam sf 126 dayım.

Nazan Bekiroğlu'nun LA Sonsuzluk hecesi kitabı

Geçmiş olsun canım
Ben hasta olsam hiç vicdan azabı duymazdım valla, ohh mis gibi yatardım evimde

Sağolun kızlar.Ne zaman işe gitmesem vicdan azabı yapıyorum.İşkolik de değilim aslında.Sanki oraya gidip kıvransam daha mı iyi ama gel de içime anlat

Sağolun kızlar.Ne zaman işe gitmesem vicdan azabı yapıyorum.İşkolik de değilim aslında.Sanki oraya gidip kıvransam daha mı iyi ama gel de içime anlat

Ben de hiç öyle bi hal olmuyor nedense
hele bu ara çok yorgunum, keşke hasta olsam da işe gelmesem diyorum ama hasta olamıyorum

Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir KAdının Mektubu kitabı için kiminle sözleşmiştim ben hatırlamıyorum

bence kütüphanende bulunsun tutunamayanlar
kendini hazır hissettiğinde okursun diye düşünüyorum

bence kütüphanende bulunsun tutunamayanlar
kendini hazır hissettiğinde okursun diye düşünüyorum

Sizin anlattıklarınızdan sonra ben de öyle düşünmeye başladım valla Özgem, boşuna ziyan etmeyeyim PDF olarak. Vaktimiz geniş nasıl olsa, ilk kitap alışverişimde alır, bir musait zamanda da okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…