Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yeni kitaplarım;

Helen Fielding__Bridget Jones-Mantığın Sırrı, 396 syf.
Susanna Tamaro__Yüreğinin Götürdüğü Yere Git, 158 syf.

Akşam yatmadan önce okuyabilirsem başlarım. Şimdi ders çalışmam gerekiyor -hiç istemesem bile- buna mecburum.

xyzt-5544 hoşgeldin.
Çok güzel bir gelin olmuşsun. Yeniden mutluluklar dilerim. Artık başbaşa hayatınız daha keyifli olur eminim.

İnşallah canım, henüz alışma evresindeyiz tabi
Darısı istediğin vakitte senin de başına inşallah

Selam kızlar yaşamak 90 lı bir sayfadayım ama kitabımı işyerinde unutmuşum evde erken kaybedenlere başladım ilk öyküyü okudum sonlara doğru koptum resmen çok güldüm bunun üstüne hemen ikinci öyküye başlamayayım dedim bu arada bir aksilik olamzsa yarın Tüyap a gidicem çoooook mutluyum

Butimar- sessizliğin kanatları 240. sayfadayım. özlediğim tadı buldum tekrar anlatımıyla beni yakaladı yazar. çok beğendim bu romanı yazarın yeni kitabı çıkar çıkmaz alacağım :)

Dün gece " Karanlıkta Bir Ninni Struma" ya ufaktan başladım.
İş yerinde PDF olarak okumak için de kafa dağıtmalık bir kitap seçtim. Daha önce de kitaplarını okuduğum ve eğlenceli bir anlatımı olan Asude'nin "Beni Sev Diye" kitabını seçtim. 500-600 sayfa civarında kitap ama çabuk biter diye umuyorum. Henüz 16. sayfadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…