Ben de gecen gun aldim onu. Elimdeki kitap bitince ona başlarim belki. Arka kapaginda, manasi hemen anlasilamayacagindan birkac kademede okunmasi gereken bir kitap diye yaziyor. Ben daha baslamadan gozum korktu. Okuyup da bisey anlamamaktan korkuyorum dogrusu :)
Franz kafka- dava sayfa 96
Çok ilginç bi kitap. Okuyan var mı aranızda
Şimdilik anlamakta zorluk çekmedim. Hatta hızlı ilerledi bile diyebilirim.Ben de gecen gun aldim onu. Elimdeki kitap bitince ona başlarim belki. Arka kapaginda, manasi hemen anlasilamayacagindan birkac kademede okunmasi gereken bir kitap diye yaziyor. Ben daha baslamadan gozum korktu. Okuyup da bisey anlamamaktan korkuyorum dogrusu :)
Beğenmişmiydin? Yorumun nedir canımGünaydın. Ben okudum.
Canim forumda satislar icin ayri topicler var onlari incele oraya koy.Kızlar, benim kitaplığımı sadeleştirmem lazım. Gerçi kitaplığımda yok gibi ama. Aynı zamanda okuyup da beğenmediklerimi birilerine vermek istiyorum. Benim beğenmediklerimi beğenenler çıkar muhakkak. Ben buraya koysam kitaplarımı, isteyene istediklerini sadece kargo alıcı ödemeli şekilde yollasam olur mu? Yönetim kızar mı ki?
Kazen e mesaj attım dönmedi ama, Mune de bakabilir. Hatta uygun bulmazlarsa kaldırabilirler de.
Ne dersiniz? Kitaplarımı paylaşayım mı burada?
Günaydınlar
Şimdilik anlamakta zorluk çekmedim. Hatta hızlı ilerledi bile diyebilirim.
Beğenmişmiydin? Yorumun nedir canım
Çok teşekkür ederim. Sanırım ben de beğeneceğimBeğendim ben.Benim için özel kitaplardan biridir.Bürokrasiyi anlatışı çok hoşuma gitmişti.
Topikte kitap değiş-tokuşu konuyu başka bir havaya sokabilir ama kitap değiş tokuşu bölümünde sadece kargo ücretini ödenmesi karşılığında vermek istediğiniz kitaplarla alakalı ayrı bir konu açabilirsiniz, vermek istediğiniz kitapları yayınlarsınız. İsteyen kargoyu öder alırhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitaplarim-satiliktir.966564/
Şuraya bir kitap satış konusu açtım.
Sadece buraya özel sizlere beğendiğiniz olursa ücretsiz de yollayabilirim
Sahilde Kafka.sayfa 145
Konusu cok ilgimi cekti.hemen icine aldi.
ben okudum, harikadırFranz kafka- dava sayfa 96
Çok ilginç bi kitap. Okuyan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?