Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba,
Emrah Serbes- Hikayem Paramparça ve George Orwell- Hayvan Çiftliği birer günde bitebilecek küçük sevimli kitaplarmış. Özellikle Hayvan Çiftliği ne bayıldım.
Sıradaki kitabım

azra2004 ellerine sağlık canım. Bu ay okuyamıyorum ama geçen aya göre düşüşteyim ne yazık ki. Kitap yorumlarımı beğenmene de sevindim, kitap bittikten sonraki düşüncelerimi sıcağı sıcağına yazınca iyi oluyor.

Skosnob beğenmene sevindim canım, senin seçimindi sadece ben vesile oldum, çok da mutlu oldum.

Franz kafka- dava sayfa 96
Çok ilginç bi kitap. Okuyan var mı aranızda

Davayı okuyorum ama henüz sarmadı pek
azra2004 ellerine sağlık canım
Ben de gecen gun aldim onu. Elimdeki kitap bitince ona başlarim belki. Arka kapaginda, manasi hemen anlasilamayacagindan birkac kademede okunmasi gereken bir kitap diye yaziyor. Ben daha baslamadan gozum korktu. Okuyup da bisey anlamamaktan korkuyorum dogrusu :)

Günaydınlar
Şimdilik anlamakta zorluk çekmedim. Hatta hızlı ilerledi bile diyebilirim.

Günaydın. Ben okudum.
Beğenmişmiydin? Yorumun nedir canım

Kızlar, benim kitaplığımı sadeleştirmem lazım. Gerçi kitaplığımda yok gibi ama. Aynı zamanda okuyup da beğenmediklerimi birilerine vermek istiyorum. Benim beğenmediklerimi beğenenler çıkar muhakkak. Ben buraya koysam kitaplarımı, isteyene istediklerini sadece kargo alıcı ödemeli şekilde yollasam olur mu? Yönetim kızar mı ki?
Kazen e mesaj attım dönmedi ama, Mune de bakabilir. Hatta uygun bulmazlarsa kaldırabilirler de.
Ne dersiniz? Kitaplarımı paylaşayım mı burada?

Canim forumda satislar icin ayri topicler var onlari incele oraya koy.
Ikinci el ya da takas yerleri var.

Günaydınlar

Şimdilik anlamakta zorluk çekmedim. Hatta hızlı ilerledi bile diyebilirim.

Beğenmişmiydin? Yorumun nedir canım

Beğendim ben.Benim için özel kitaplardan biridir.Bürokrasiyi anlatışı çok hoşuma gitmişti.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitaplarim-satiliktir.966564/
Şuraya bir kitap satış konusu açtım.
Sadece buraya özel sizlere beğendiğiniz olursa ücretsiz de yollayabilirim
Topikte kitap değiş-tokuşu konuyu başka bir havaya sokabilir ama kitap değiş tokuşu bölümünde sadece kargo ücretini ödenmesi karşılığında vermek istediğiniz kitaplarla alakalı ayrı bir konu açabilirsiniz, vermek istediğiniz kitapları yayınlarsınız. İsteyen kargoyu öder alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…