Ben de çok beğendim. Gayet iyi gidiyor.ben okudum, harikadır
Eki Görüntüle 1910145 Merhaba,
Emrah Serbes- Hikayem Paramparça ve George Orwell- Hayvan Çiftliği birer günde bitebilecek küçük sevimli kitaplarmış. Özellikle Hayvan Çiftliği ne bayıldım.
Sıradaki kitabım
Kitapların gayet temiz ve güzel kitaplar canım eminim alıcısı çıkar, sen de yeni kitaplar alırsın :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitaplarim-satiliktir.966564/
Şuraya bir kitap satış konusu açtım.
Sadece buraya özel sizlere beğendiğiniz olursa ücretsiz de yollayabilirim
Herkese merhabalaarrr
Güzel dileklerini belirten, aklından geçiren, mesafeler olsa da aramızda yanımda hissettiğim herkese bin teşekkürler
Sindrellalık bitti ve gerçek hayata geri döndüm, bugün iş yerindeyim malesef yineOysa ki tatil ne güzeldi, Antalya hepsinden de güzeldi, şöyle 1 hafta 10 gün daha kalıp dinleneydik iyiydi
Eeee artık prenseslik bittiğine göre, hayatımıza geri dönelim. Tabiki balayında kitap okuyamadım, oysa çok hayallerim vardı, elimdekini bitirip üstüne iki kitap daha bitirecektim ama elimdeki bile bitmedi
İskender Pala - Aşka Dair okuyordum ama sanırım bir süre erteleyeceğim onu. İki tane çok merak ettiğim kitap var elimde şuan, onları okuyacağım. @_asmunikal_ ciğime de yolladığım "Karanlıkta Bir Ninni Struma" ve "Anne Frank'in Hatıra Defteri"
Önceliği Hakan Akdoğan'ın "Karanlıkta Bir Ninni Struma" kitabına veriyorum. Bugün içerisinde başlayabilirim inşallah.
Bir de birikmiş işlerimi toparlayabilirsem bugün okumak için PDF de seçeceğim. Eğlenceli, hızlı ilerleyen bişeyler olsun istiyorum bakalım, karar verince yazarım buraya da
Herkese mutlu ve keyifli haftalar
Herkese merhabalaarrr
Güzel dileklerini belirten, aklından geçiren, mesafeler olsa da aramızda yanımda hissettiğim herkese bin teşekkürler
Sindrellalık bitti ve gerçek hayata geri döndüm, bugün iş yerindeyim malesef yineOysa ki tatil ne güzeldi, Antalya hepsinden de güzeldi, şöyle 1 hafta 10 gün daha kalıp dinleneydik iyiydi
Eeee artık prenseslik bittiğine göre, hayatımıza geri dönelim. Tabiki balayında kitap okuyamadım, oysa çok hayallerim vardı, elimdekini bitirip üstüne iki kitap daha bitirecektim ama elimdeki bile bitmedi
İskender Pala - Aşka Dair okuyordum ama sanırım bir süre erteleyeceğim onu. İki tane çok merak ettiğim kitap var elimde şuan, onları okuyacağım. @_asmunikal_ ciğime de yolladığım "Karanlıkta Bir Ninni Struma" ve "Anne Frank'in Hatıra Defteri"
Önceliği Hakan Akdoğan'ın "Karanlıkta Bir Ninni Struma" kitabına veriyorum. Bugün içerisinde başlayabilirim inşallah.
Bir de birikmiş işlerimi toparlayabilirsem bugün okumak için PDF de seçeceğim. Eğlenceli, hızlı ilerleyen bişeyler olsun istiyorum bakalım, karar verince yazarım buraya da
Herkese mutlu ve keyifli haftalar
hoşgeldin yeni gelin
çok güzel olmuşsun, gelinliğine helese bayıldım, çok asil
evliler kervanımıza hoşgeldin
ben balayında John Verdon- Şeytanı Uyandırma okumuştum
bol katilli, cinayetli
ne kadar da balayına uyan romantik bir kitaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?