- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Bence iyiydi Sel, Can, kırmızı kedi %30 April %35 okyanus % 40 diğerleri internet le aynı ama 5 tl ye kitaplar vardı april de 3 kitap 10 tl vardı ama seçip alamadım okumuştum çoğunu 5 tl ye aldım amaDur dur sakin ol
İndirim oranı nasıldı? Nette alımlara göre ?
ooo çok iyimiş. Keşke bende gidebilseydim :/ Seneye umarım.Bence iyiydi Sel, Can, kırmızı kedi %30 April %35 okyanus % 40 diğerleri internet le aynı ama 5 tl ye kitaplar vardı april de 3 kitap 10 tl vardı ama seçip alamadım okumuştum çoğunu 5 tl ye aldım ama
canım kitap bitince yorumlarsan sevinirimgünaydınlar
Tatar Çölüne başladım dün gece, ilk bölümü okuyabildim henüz
Nasıl gidiyor peki, okuma listemde bu kitapselam kızlar.
gün olur asra bedel sf 110
iyi gidiyor şimdilik:) ilk cengiz aytmatov kitabımNasıl gidiyor peki, okuma listemde bu kitap
Yorumunu görmemde bir hayır varmış demekki, yeni bitirmiştim elimdekini.iyi gidiyor şimdilik:) ilk cengiz aytmatov kitabım
Aman Allahımmm bu 7. kitaptan sonra yazılan kitap mı, yıllar önce bitirmiştim seriyi sonra hiç takip etmedim.Eki Görüntüle 1910145 Merhaba,
Emrah Serbes- Hikayem Paramparça ve George Orwell- Hayvan Çiftliği birer günde bitebilecek küçük sevimli kitaplarmış. Özellikle Hayvan Çiftliği ne bayıldım.
Sıradaki kitabım
çok çok önce okumuştum bu kitabı etkilendiğimi hatırlıyorum.belki 10yıl önce.Nasıl gidiyor peki, okuma listemde bu kitap
Konuya biraz göz atıp hemen başlıyorum bendeçok çok önce okumuştum bu kitabı etkilendiğimi hatırlıyorum.belki 10yıl önce.
geçen hafta bir ark.a verdim.
inanılmaz beğendiğini söyledi.çok teşekkür etti.
kızlar ucuzkitap diye bir sitede baya indirim varmış. almak isteyen bir incelesin.
yok sıfır. ben biraz inceledim.2. el mi?
Aman Allahımmm bu 7. kitaptan sonra yazılan kitap mı, yıllar önce bitirmiştim seriyi sonra hiç takip etmedim.
Şok geçiriyorum biraz bilgi verir misin ben Potter serisi hayranıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?