di mi onu düşünmek bile bir süre oyalar bizi, alma isteğimizi bastırırBenim de kitap alasım var bu ara tutacağım kendimi. Yılbaşı çekilişi bi olsun yeni kitap günü için kimlere hangi ay hediyelerinin geleceği belli olsun ona göre alım yapacağım. belki yine ilk ay bana gelir
di mi onu düşünmek bile bir süre oyalar bizi, alma isteğimizi bastırır
liste yapmak bile iyi geldi bana
İyi canım çok şükür sıkıntısız ilerliyoruz tek sıkıntı çok hareketli bi bebek,doğduktan sonra da böyle olursa yandım
kitapyurdunda çok tatlış 100 tl lik bir sepet hazırladım
aralık ayında alacağım
şimdilik engelliyorum kendimi yeni aldığım için
Merhaba, Simyacı 222. Sayfadayım. Çok güzel ilerliyor.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah
Neler attın sepete
O kitabı okurken sıkıldım ama hafızamda çok kalan kitaplardan biri. Tuhaf gerçekten. İlgimi çekmedi etkilemedi ama aklımda. Belki de yazarın kalemi..Merhaba herkese
Kafamda bir tuhaflık 90 lardayım.Yorucu değil ama yoğun bir kitap.Ne zaman biter bilemiyorum
O kitabı okurken sıkıldım ama hafızamda çok kalan kitaplardan biri. Tuhaf gerçekten. İlgimi çekmedi etkilemedi ama aklımda. Belki de yazarın kalemi..
Aa ciddi misin memed'e benzemesi konusunda?Ben tarzını ince memede benzettim nedense
Aa ciddi misin memed'e benzemesi konusunda?
Yeni Hayat'tan sonra Orhan Pamuk okumam bi daha demiştim ama merak ettim şimdi
neler neler aldın bakayımİyi akşamlar kızlar fuar a gittim kendimi kaybettim bi dolu kitap aldım gözüm aldıklarımdan fazlasında kaldıbence bu yıl önceki yıllara göre daha uygundu
Tek tek yazmaya çok üşendimneler neler aldın bakayım
Şimdi instagramdan inceliyordum bendeTek tek yazmaya çok üşendimEki Görüntüle 1912000 Her fuarda gezerken çok şey aldım gibi geliyor ama sonra ya aslında az almışım şunu da bunu da alaydım keşke diyorum
Aynen ya Kurt Vonnegut seti vardı 5 kitap 50 tl almadım çoooooook pişmanımŞimdi instagramdan inceliyordum bende
Keyifle oku Tatlım. Kolilerce kitap alsak yine gözümüz doymaz bizim
Dur dur sakin olAynen ya Kurt Vonnegut seti vardı 5 kitap 50 tl almadım çoooooook pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?