Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

di mi onu düşünmek bile bir süre oyalar bizi, alma isteğimizi bastırır
liste yapmak bile iyi geldi bana

Merhaba, Simyacı 222. Sayfadayım. Çok güzel ilerliyor.

İyi canım çok şükür sıkıntısız ilerliyoruz tek sıkıntı çok hareketli bi bebek,doğduktan sonra da böyle olursa yandım

Hayırlı bir evlat olsun inşallah

kitapyurdunda çok tatlış 100 tl lik bir sepet hazırladım
aralık ayında alacağım
şimdilik engelliyorum kendimi yeni aldığım için

Neler attın sepete

Arkadaşlar Simyacı bitti. Günlük okuyup bitirebileceğim kitaplar seçtiğim için bu ay 8. Kitabımı bitirmiş oldum.
Sıradaki kitaplarım
Güneşi Uyandıralım
ve
Delifişek

Merhaba herkese
Kafamda bir tuhaflık 90 lardayım.Yorucu değil ama yoğun bir kitap.Ne zaman biter bilemiyorum
O kitabı okurken sıkıldım ama hafızamda çok kalan kitaplardan biri. Tuhaf gerçekten. İlgimi çekmedi etkilemedi ama aklımda. Belki de yazarın kalemi..

O kitabı okurken sıkıldım ama hafızamda çok kalan kitaplardan biri. Tuhaf gerçekten. İlgimi çekmedi etkilemedi ama aklımda. Belki de yazarın kalemi..

Ben tarzını ince memede benzettim nedense

Merhabalar şu çekiliş için ben de sabırsızlanıyorum
ilk kez katılacak olmanın heyecanı ayrı
bir anda bir sürü kitabın gelecek olması ayrı heyecan verici
bir şeyler paylaşmak ne güzel

Aa ciddi misin memed'e benzemesi konusunda?
Yeni Hayat'tan sonra Orhan Pamuk okumam bi daha demiştim ama merak ettim şimdi

Yoğunluğu bakımından bende aynı hissi uyandırdı.3 sayfa okuyorum mesela, anlaşılması kolay ama 10 sayfa okumuş gibi hissediyorum

Tek tek yazmaya çok üşendimEki Görüntüle 1912000 Her fuarda gezerken çok şey aldım gibi geliyor ama sonra ya aslında az almışım şunu da bunu da alaydım keşke diyorum
Şimdi instagramdan inceliyordum bende
Keyifle oku Tatlım. Kolilerce kitap alsak yine gözümüz doymaz bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…