Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar
bir hafta belki on gündür elimdeki kitabı bitiremedim bir türlü. Beğendim de kitabı ama günler çok hızlı geçiyor hiç bir şeye vakit bulamıyorum bi bakmışım uykum gelmiş.
Öğle araları biraz okuyordum bu günler de oda dolu bugün öğle arası bitiririm inşallah Yol hali sf 212 deyim.

__giz__ ne yaptın kitaplarımı yedin mi; masallah tebrik ederim canım.kitap yorumlarını da görüyorum çok basarılı.yeni yılda filozof aranıza dönüyormus bende katılırım inş.bi plansızlık var zamanımı hic verimli kullanamıyorum.

listemiz biraz bulanık oldu .ekranin telefonla resmini cektim onu yukleyebildim.
yöneticiler su altyapıyı geliştirsede rahat rahat excel yükleyebilsek ne iyi olacak.

kendinize iyi bakın ben kacar

Ellerine sağlık.

10 ayda 19 kitap okuduysam 2 ayda 11 kitap okuyup hedefimi tutturma ihtimalim ne acaba

Selam kizlar,
Aşkin istilasi'na ara verdim biraz. Aslinda iyi gidiyordu. Simdilik sıkıcı da degil.
Gecen gun bi kac kitap aldim. Onlardan bi tanesi Dostoyevski Beyaz Geceler. Zaten az sayfaymis onu okuyup bitirdim.
Yalniz kitabi pek sevmedim. Karakterler cok buhranliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…