Ay mutlu oldum teşekkür ederim.ama çoookkk güzel olmuuuş.
Saol canım. Bi düzgün resim çeker msjla paylaşırım.COLIN çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş
SiziSeviyorumDemismiydim ne güzel olmuş canım, yüzünü göremedik ama sana yakışacak bi renk bence
Ben dayanamadım vallahigünaydın kızlar
her 10 kasımda içimde kocaman bir hüzün oluyor, anma törenine gittik de ağlıcaktım vallahi
Amin.Merhaba kızlar
Bugün işe gitmedim. Sabah oğlumu gönderinde yattım. Şimdi kalktım. Dinlenmeden kurtulamayacağı. Bu hastalıktan.
Ata'mızın her ölüm yıldönümünde kendimi kötü hissediyorum. Çok seviyorum atamızı.
İnşallah onun bıraktığı eseri koruyabiliriz.
ben ağladımgünaydın kızlar
her 10 kasımda içimde kocaman bir hüzün oluyor, anma törenine gittik de ağlıcaktım vallahi
Selam Kızlar
Dublörün Dilemması bitti, yine çok güzel bir Murat Menteş kitabıydı fakat benim favorim hala Ruhi Mücerret.
yeni kitabım Yaşamak yazarı Yu Hua bir arkadaş okumuş çok beğenmiş okuyayım diye bana verdi.
Tarz olarak Ruhî Mücerret gibi eğlenceli ve akıcı ben çok beğendim zaten Murat Menteş favori yazarlarımdan oldu Korkma ben varım kitabı da çok güzel ama tabi favorim Ruhi MücerretRuhi Mücerret i ben de sevmiştim.
Dublörün Dilemması nasıl?
Tarz olarak Ruhî Mücerret gibi eğlenceli ve akıcı ben çok beğendim zaten Murat Menteş favori yazarlarımdan oldu Korkma ben varım kitabı da çok güzel ama tabi favorim Ruhi Mücerret
Dublörün dilemması da benim favori murat menteş kitabımRuhi Mücerret i ben de sevmiştim.
Dublörün Dilemması nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?