Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhabalar ben halen okumaya başlayamadım kitabım benimle geziyor resmen ama yok açamıyorum sayfaları ama az kaldı eski halime döneceğim çok kısa zamanda bir tedaviye başlayacağım ondan sonra inşallah rabbim güzel günler gösterecek Aktif olamadığım için üzgünüm

kitapzede canım kitap okuma şu aralar bende 3. sırada o yüzden ne buraya ne de kendim için hazırladığım sayfaya yazabiliyorum. sanırım son kitaptan sonra 4 kitap okudum ama 2 sini hatırlamıyorum.kafam rahata erip kitaplarımı yeniden görünce hatırlar yazarım. son kitabım tekrar kitabı yani serinin 2. si gelince ilk kitabıda okudum yeniden. zehirci bitti casusa başladım diye yazınca bir öncekini de anımsadım o da seri öfkelidoğan serinin ikincisi çıkınca ilkini yeniden okudum. ama onun ikincisini okumadım henüz. kısacası şu an 5. kitaptayım casus okunmaya devam ediliyor. offf valla sıkıcı oldu hayat bir düzene girip yeniden düzgün okumalara dönem 2 ay alacak.

Canım beni listeden çıkar istersen, okuyorum ama düzenli olmuyor
İskender Pala - İtiraf ve Doğan Cüceloğlu - İçimizde ki çocuk okuyorum bu ara
Nasıl istersen negom :)
Tablodaki eksik bilgilerini söylersen diğer pazar yine etiketlerim seni böylelikle uzaklaşmamış olursun geri dönüş süren belki kısalır :)
Tamam ceydoşum sen biraz toparlan listeden çıkardım bildirim atmayacağım istediğin zaman gel senin okuma hızınla yarışacak kimse yok henüz :) Sorunlarını çözmen dileğiyle ..

çok sağol canım. harika oldu bu stres yapmadan toparlanayım ben.

20.kitabım Kalp bitti
21.kitabım Morgue Sokağı Cinayetleri bitti
22.kitabım Veba ya başladım 303 sayfa
kitapzede
Bir de ben hedefe 35 demiştim. Şu an 22.kitaptayım eğer güncellenebiliyorsa hedefimi 45 yapalım 6 ay var daha 2021 e kitapzede
İyi pazarlar bildirim için geldim
Aile yanına gelip söz ve kız isteme derken kitabımı anca bitirdim(Dünyaya geldim Gitmeye)
İki gün önce(sanırım) Saatleri Ayarlama Ens. Başladım kitapzede
Şu an okuduğun kitap kaçıncı kitabın peki :)
um inşallah bu ha
Hepinize keyifli okumalar diliyorum

Şu an okuduğun kitap kaçıncı kitabın peki :)

Hepinize keyifli okumalar diliyorum
Teşekkürler bu arada Veba 22.kitabim. arada bir kitap daha bitirdim yazmak için bugünü bekledim pazar bildirim günü diye hedefi de 45 yapmışsınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…