Kitap Okuma Günlüğü 📚

Evet 13. Kitabım kuşlar yasına gider bitti. Çok basit bir kitaptı Denizli Ankara arası babayı ziyaretle geçti. Şimdi 14.kitap Hallac-ı Mansur’a dair
Kudret denizinde bir su kuşu adlı kitaba başladım. Ama haftaya İzmir’e ailemin yanına geliyorum biraz tatil biraz ziyaretle geçecek. Çok okuyamayacağım büyük olası. Eve döndüğümde aynı performansla devam etmeyi umuyorum.

O kadar çok kitap okudum ki ama saymadım, burayı da unutmuşum ben

En son ne okuduğumu yazmışım acaba buraya

30 40 50 yazanlar tebrikler,:)))

Nefi'nin divanına başladım, canım. Biraz tarihi eserler ilgimi çekmeye başladı. Hatta farklı dini kitapları okumayı çok istiyorum. Şuan için hızlı bir ilerleyişim yok fakat beğenmezsem başka bir kitaba başlarsam yazarım.

Merhabalar yeni kitabıma dün başladım
Livaneli-sevdalim hayat
Keyifli okumalar
Teşekkürler bu arada Veba 22.kitabim. arada bir kitap daha bitirdim yazmak için bugünü bekledim pazar bildirim günü diye hedefi de 45 yapmışsınız teşekkür ederim
Okuyup bitirdiğin kitap sayısı 21 değil mi tablo yanlışsa duzelteyim
valla ben hala aynı kitaptayım bitmedi. ayıptır söylemesi biraz tuğla gibi benimki
Keyifli okumalar
Iyi tatiller şimdiden
Ooooo daha yaşar Kemal 2. Kitabı yazmışım en son. 4 ciltlik seriyi bitirdim. Üstüne ince memed 4 cildi bitirdim. Offff bi döküm yapıp geleyim yarın... 15 tane olmuştur büyük ihtimal.
Hesabını yap koş gel
kitapzede merhaba
Karantina süresince epey okudum ama
kalan sure icin bildirimde bulunayim ben
Yıl sonuna kadar hedef 15 kitap
Şu an okunan ilk kitap olsun
Zengin Baba Fakir Baba
191 sayfa okudum.
Nasıl istersen senenin başından itibaren hesap yaparsan güncellerim tablonu
Canımm
Sinan Akyüz -Meyrayı bitirdim
Mutlu beyin’e başladım dün akşam itübari ile
Araya bir kişisel gelişim kitabı eklemek istedim
Nasıldı Meyra ? Iki kisi okuyordu ama yorum gelmedi merak ettim.
35 canım,listesini atabilirim yarın,istersen
Yok canım bu da yeterli ama bizlerle paylaşmak istersen tabi ki
Malesef bitiremedim kitabımı. Araya yabancı dizi girdi
Ahh sorma benim de öyle araya 3 yabancı dizi girdi bir de değil
Keyifli okumalar diliyorum canim
Ben de şu an da karamazov kardeşlerin yanında Rasim Özdenören'in Gül Yetiştiren Adam kitabını okuyorum
Ekledim diğer kitabini da keyifli okumalar diliyorum

Haa o zaman doğru ben şu an okuyor olduğumuz kitap kaçıncı ise onu yazıyoruz sanıyordum aynen biten kitap sayım 21 şu an 22.yi okuyorum tamamdır kitapzede

Hoşgeldin canım pazar günü bildirim günümüz. Seni tabloya ekledim bu seneki kitap hedefin nedir şimdiye kadar kac kitap okudun ve su an ne okuyorsun bana bunlari yazip etiket yapmalısın
Çok teşekkür ederim. Hedef 30
Suan 8. Kitap ‘’ Kirpinin Zerafeti’ ni okuyorum

2020 de okuduğum kitaplar
Bülbülü öldürmek- Haper Lee
Dava - Franz Kafka
Kumru ile kumru - Tahsin Yücel
Uçurtma Avcısı- Khalid Hasseını
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu- Peyami Safa
Dokunmadan - Nermin Yıldırım
Serenad- Zülfü Livaneli

kitapzede

Çok güzel aramiza hoşgeldin keyifli okunalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…