Bildirim günü kızlar , neler yapıyorsunuz :)
ucukgenclik
S Suskunhanim
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
@black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@pearlweed
Bonus
@Bea Smith
@deryalima
CEYDOS
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
@beyazinci
yet07
Pipet
@memurhanim
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
M muallime1134
@humanbeings
WunderLost
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
beatitude
@kaybolmak
@pariko
@birsevgi
@Calypso95
Evet 13. Kitabım kuşlar yasına gider bitti. Çok basit bir kitaptı Denizli Ankara arası babayı ziyaretle geçti. Şimdi 14.kitap Hallac-ı Mansur’a dairBildirim günü kızlar , neler yapıyorsunuz :)
ucukgenclik
S Suskunhanim
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
@black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@pearlweed
Bonus
@Bea Smith
@deryalima
CEYDOS
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
@beyazinci
yet07
Pipet
@memurhanim
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
M muallime1134
@humanbeings
WunderLost
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
beatitude
@kaybolmak
@pariko
@birsevgi
@Calypso95
Dün 30 sayfa okudum. Yaşar Kemal bir ada hikayesi 2. Kitap 208. Sayfadayım
Forumun kitap kurtları gelin birlikte okuyalım
Her pazar bildirim günüdür ve zorunludur. Bildirimsiz üye tablodan silinir.
ÜYE 2020 HEDEF KİTAP SAYISI OKUNAN KİTAP SAYISI GÜNCEL OKUNAN KİTAP MorVampirella 20 3 Harry Potter ve Ateş Kadehi + Doktor Ox'un Deneyi ucukgenclik 50 3 suskunhanim* 50 Saatleri Ayarlama Enstitüsü TUNA80 rosebatum 50 2 Meyra cecenn karamelli_turta* 25 9 Mai ve Siyah black cat 24 7 Kişi Nasıl Kendisi Olur ciseak77 100 4 Mikan* 12 13 Vadideki Zambak pearlweed 40 Beyaz Diş Bonus 8 1 Simyacı Bea Smith 52 1 deryalima 30 1 illuminae patruska pammuk prensess 50 10 Sefiller 2 kahvemsimutluluk Zengin Baba Fakir Baba beyazinci 1 İyi Aile Yoktur yet07 30 11 Otuz Milyon Kelime + Beynine Format At LadyAtom 24 memurhanim 30 5 Meyra decemBer 40 10 Usta ile Margarita supurgelicadi Kendine Hoşgeldin sukufenazz 30 3 Olasılıksız Mutluol77 Dirilt Kalbini _nazenince_ 40 5 Konstantiniye Oteli muallime1134 6 5 Karamazov Kardeşler reyyanK* 50 17 Güneşi Uyandıralım humanbeings 40 13 Aşkımız Eski Bir Roman Ozlemesra* 45 21 Veba Aglakk 50 20 Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir therewillbeaday* 7 5 Insan Ne Ile Yaşar ortabahar 20 1 Abdülhamid'in Akıl Oyunları depresifbayan* Dünyasızlar Canpare* 20 25 Dava beatitude 30 13 Kuşlar Yasına Gider kaybolmak 10 13 Leviathon pariko* 20 5 Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter birsevgi 40 4 Ermiş Calypso95* 15 6 Ateşle Oynayan Kız
- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?
+ İnsan olmak.
30 40 50 yazanlar tebrikler,:)))Forumun kitap kurtları gelin birlikte okuyalım
Her pazar bildirim günüdür ve zorunludur. Bildirimsiz üye tablodan silinir.
ÜYE 2020 HEDEF KİTAP SAYISI OKUNAN KİTAP SAYISI GÜNCEL OKUNAN KİTAP MorVampirella 20 3 Harry Potter ve Ateş Kadehi + Doktor Ox'un Deneyi ucukgenclik 50 3 suskunhanim* 50 Saatleri Ayarlama Enstitüsü TUNA80 rosebatum 50 2 Meyra cecenn karamelli_turta* 25 9 Mai ve Siyah black cat 24 7 Kişi Nasıl Kendisi Olur ciseak77 100 4 Mikan* 12 13 Vadideki Zambak pearlweed 40 Beyaz Diş Bonus 8 1 Simyacı Bea Smith 52 1 deryalima 30 1 illuminae patruska pammuk prensess 50 10 Sefiller 2 kahvemsimutluluk Zengin Baba Fakir Baba beyazinci 1 İyi Aile Yoktur yet07 30 11 Otuz Milyon Kelime + Beynine Format At LadyAtom 24 memurhanim 30 5 Meyra decemBer 40 10 Usta ile Margarita supurgelicadi Kendine Hoşgeldin sukufenazz 30 3 Olasılıksız Mutluol77 Dirilt Kalbini _nazenince_ 40 5 Konstantiniye Oteli muallime1134 6 5 Karamazov Kardeşler reyyanK* 50 17 Güneşi Uyandıralım humanbeings 40 13 Aşkımız Eski Bir Roman Ozlemesra* 45 21 Veba Aglakk 50 20 Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir therewillbeaday* 7 5 Insan Ne Ile Yaşar ortabahar 20 1 Abdülhamid'in Akıl Oyunları depresifbayan* Dünyasızlar Canpare* 20 25 Dava beatitude 30 13 Kuşlar Yasına Gider kaybolmak 10 13 Leviathon pariko* 20 5 Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter birsevgi 40 4 Ermiş Calypso95* 15 6 Ateşle Oynayan Kız
- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?
+ İnsan olmak.
CanımmBildirim günü kızlar , neler yapıyorsunuz :)
ucukgenclik
S Suskunhanim
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
@black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@pearlweed
Bonus
@Bea Smith
@deryalima
CEYDOS
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
@beyazinci
yet07
Pipet
@memurhanim
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
M muallime1134
@humanbeings
WunderLost
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
beatitude
@kaybolmak
@pariko
@birsevgi
@Calypso95
35 canım,listesini atabilirim yarın,istersenŞu an okuduğun kitap kaçıncı kitabın peki :)
Hepinize keyifli okumalar diliyorum
Nefi'nin divanına başladım, canım. Biraz tarihi eserler ilgimi çekmeye başladı. Hatta farklı dini kitapları okumayı çok istiyorum. Şuan için hızlı bir ilerleyişim yok fakat beğenmezsem başka bir kitaba başlarsam yazarım.Bildirim günü kızlar , neler yapıyorsunuz :)
ucukgenclik
S Suskunhanim
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
@black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@pearlweed
Bonus
@Bea Smith
@deryalima
CEYDOS
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
@beyazinci
yet07
Pipet
@memurhanim
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
M muallime1134
@humanbeings
WunderLost
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
beatitude
@kaybolmak
@pariko
@birsevgi
@Calypso95
Ben de şu an da karamazov kardeşlerin yanında Rasim Özdenören'in Gül Yetiştiren Adam kitabını okuyorumBildirim günü kızlar , neler yapıyorsunuz :)
ucukgenclik
S Suskunhanim
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
@black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@pearlweed
Bonus
@Bea Smith
@deryalima
CEYDOS
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
@beyazinci
yet07
Pipet
@memurhanim
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
M muallime1134
@humanbeings
WunderLost
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
beatitude
@kaybolmak
@pariko
@birsevgi
@Calypso95
Keyifli okumalarMerhabalar yeni kitabıma dün başladım
Livaneli-sevdalim hayat
Okuyup bitirdiğin kitap sayısı 21 değil mi tablo yanlışsa duzelteyimTeşekkürlerbu arada Veba 22.kitabim. arada bir kitap daha bitirdim yazmak için bugünü bekledim pazar bildirim günü diye hedefi de 45 yapmışsınız teşekkür ederim
Keyifli okumalarvalla ben hala aynı kitaptayım bitmedi. ayıptır söylemesi biraz tuğla gibi benimki
Iyi tatiller şimdidenEvet 13. Kitabım kuşlar yasına gider bitti. Çok basit bir kitaptı Denizli Ankara arası babayı ziyaretle geçti. Şimdi 14.kitap Hallac-ı Mansur’a dair
Kudret denizinde bir su kuşu adlı kitaba başladım. Ama haftaya İzmir’e ailemin yanına geliyorum biraz tatil biraz ziyaretle geçecek. Çok okuyamayacağım büyük olası. Eve döndüğümde aynı performansla devam etmeyi umuyorum.
Hesabını yap koş gelOoooo daha yaşar Kemal 2. Kitabı yazmışım en son. 4 ciltlik seriyi bitirdim. Üstüne ince memed 4 cildi bitirdim. Offff bi döküm yapıp geleyim yarın... 15 tane olmuştur büyük ihtimal.
Nasıl istersen senenin başından itibaren hesap yaparsan güncellerim tablonukitapzede merhaba
Karantina süresince epey okudum ama
kalan sure icin bildirimde bulunayim ben
Yıl sonuna kadar hedef 15 kitap
Şu an okunan ilk kitap olsun
Zengin Baba Fakir Baba
191 sayfa okudum.
Nasıldı Meyra ? Iki kisi okuyordu ama yorum gelmedi merak ettim.Canımm
Sinan Akyüz -Meyrayı bitirdim
Mutlu beyin’e başladım dün akşam itübari ile
Araya bir kişisel gelişim kitabı eklemek istedim
Yok canım bu da yeterli ama bizlerle paylaşmak istersen tabi ki35 canım,listesini atabilirim yarın,istersen
Ahh sorma benim de öyle araya 3 yabancı dizi girdi bir de değilMalesef bitiremedim kitabımı. Araya yabancı dizi girdi
Keyifli okumalar diliyorum canimNefi'nin divanına başladım, canım. Biraz tarihi eserler ilgimi çekmeye başladı. Hatta farklı dini kitapları okumayı çok istiyorum. Şuan için hızlı bir ilerleyişim yok fakat beğenmezsem başka bir kitaba başlarsam yazarım.
Ekledim diğer kitabini da keyifli okumalar diliyorumBen de şu an da karamazov kardeşlerin yanında Rasim Özdenören'in Gül Yetiştiren Adam kitabını okuyorum
hahaha ben yakaladım önce seni hoşgeldin cici okur.
Hoşbulduk canımhahaha ben yakaladım önce seni hoşgeldin cici okur.
Hoşgeldin canım
Çok teşekkür ederim. Hedef 30Hoşgeldin canımpazar günü bildirim günümüz. Seni tabloya ekledim bu seneki kitap hedefin nedir şimdiye kadar kac kitap okudun ve su an ne okuyorsun bana bunlari yazip etiket yapmalısın
Çok güzelÇok teşekkür ederim. Hedef 30 ☺
Suan 8. Kitap ‘’ Kirpinin Zerafeti’ ni okuyorum
2020 de okuduğum kitaplar
Bülbülü öldürmek- Haper Lee
Dava - Franz Kafka
Kumru ile kumru - Tahsin Yücel
Uçurtma Avcısı- Khalid Hasseını
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu- Peyami Safa
Dokunmadan - Nermin Yıldırım
Serenad- Zülfü Livaneli
kitapzede