Kitap Okuma Günlüğü 📚

Yeni bir kitabın ismini vermezseniz tablonuzu güncelleyemem eski kitabınız orda görünür ve güncelleme esnasında yanılmış olurum.

bence çok daha iyi oldu böyle canım kitapzede
en azından herkes pazar günü yazar güncel durumunu , hem senin için de çok kolay olur
pazar günü güncel durumumu yazarım
Evet canım kesinlikle başından beri hep burdasın mutlu oluyorum seni görünce ❤
Merhaba, listede duzenli katilim sağlayamayabilirim, bu sebeple beni simdilik çıkarabilirsiniz, keyifli okumalar
Tamamdır uygun oldugun zaman bekleriz hep

Aa karistirdik sanirim, bahsettiğim Ipek Ongun'un serisi:)

Tamam canım pazarları bildirim yaparım ekleyebilirsin

Yeni bir kitabın ismini vermezseniz tablonuzu güncelleyemem eski kitabınız orda görünür ve güncelleme esnasında yanılmış olurum.

Ben yazdım ama siz eski kitaplarımın hiç birini listeye eklemediniz. Sadece sayı belirttiniz ve bu sayı 4 tü. Ondan sonra okuduğum 2 tane yeni kitabımın ismini belirttim ve siz listeye sadece onları yazıp, sayıyı 2 olarak değiştirdiniz. Diğer 4 kitap yok oldu gitti. Allahtan ayrı bir liste tutuyorum kendime En son okuduğum yedinci kitabımı saymıyorum onu yeni bitirdim ve şimdi belirttim.

Hiç karışık yazmadım aksine dikkatli, özenli davranarak yazdım ki zorlanma olmasın diye. Ben heves ettim ondan kusura bakmayın demekki fazla etmemem gerekiyormuş. Siz ayda bir bildirim yapmayanları listeden çıkaracağınızı belirtmiştiniz ama kendiniz yoksunuz Şimdi de haftada bir bildirim bekliyorsunuz... bakın ben her okuduğumu yazıyorum, güncellemelerinizi ve bildirimleri takip ediyorum, konunun üstüne düşüyorum. Bizden bir şeyler bekliyorsanız, bizde sizden daha özenli davranmanızı bekleyebiliriz diye düşünüyorum. Çok fazla ilgilenemiyor olabilirsiniz pekala tabiki zorunda değilsiniz o zaman bende haftada bir bildirim vermek zorunda değilim. Beni listeden çıkarın lütfen.

Bakın yine anlaşamıyoruz.Kimsenin baştan beri okuduğu kitap isimlerini tamamen yazmıyorum buna sayfaların yeteceğini düşünmüyorsunuz sanırım?
Liste çok basit yıllık hedef sayınız kac kitap okuduğunuz ve güncel olarak su an okumakta oldugunuzu soyleyeceksiniz bu kadar. Bu şekilde açık olarak yazmazsaniz listeniz hep yanlis kalir ben bilmece çözmek zorunda degilim lütfen artık bir iki sayfa önce örnek de verdim o şekilde belirtin lütfen rica ediyorum. Son kez soruyorum listenizi kontrol edin eksik ya da yanlış varsa simdi soyleyin tekrarlandığı vakit artık uğraşmayacağım.

Evet burda yokum çünkü evde yatmıyorum ben sağlık personeliyim ve 3 aydır eve gece yarılarında geliyorum ayni zamanda 1 aydan az zaman kaldi düğün hazirliklarim ile mesgulum ama kimseyi burda yüzüstü bırakmadım beni yargılamak sizin haddinize değil listeden çıkaracağım şüpheniz olmasın iyi günler 1 mesaj dahi cevaplamayacagim vicdaninizla basbasa kalın.

Benim vicdanım çok rahat ben burada üstüme düşeni yaptım. Allah yardımcınız olsun. Hepimizin derdi, sıkıntısı var. O halde bildirim vermeyeni listeden atmak absürt oluyor. İlk önce kendinizi atmanız gerek listeden. Bende sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.

Konu benim konum iyi günler çıkın artık.

Konu içindeki kitap dışı muhabbetten ötürü diğer herkesten özür dilerim işgal ettiğim için. Burda defalarca yoğunluğumu 1 yıl içersinde yaşadığım hayat değişimlerini dile getirdim eskiler bilir ve bu yüzden kendim ilerlememi durdursam dahi kimseyi yüzüstü bırakmadım tabloyu gec guncelledim ama yaptım zorlandığım yerde size danıştım nasil yapalim diye her zaman ortak kararlar aldık ve bugun oldu kimseyi konudan atmadım gelmese dahi durdu ama bu kolay bir is degil 50 kişiyi takip edebilmek ve bu benim isim degil ama seviyorum burayı 1 kişi inatla anlaşmamak istiyorsa onunla uzlaşamam denedim rica ettim lütfen dedim olmadı tekrar kusura bakmayın ilk kez böyle bir şey yaşıyorum burda.

selam, MorVampirellanın menşınıyla geldim.

ben buraya son yazdığımdan beri 5 kitap okumuşum. yani totalda 10 kitap olmuş, 1000kitap hesabımdan baktım. Şu an 11. kitabımın ortasındayım Bulgakov - "Usta ile Margarita"

Bu arada tek tek yazacak mıydık okuduklarımızı buraya hanımlar?

Pazar günlerine de hatırlatma koydum bildirim yapacağım

Ben kendi okuduklarımı kitap önerisi isteyenlere fikir olsun diye yazmıştım. Ama tabloya sadece güncel kitabın adı yazılıyor önceki okunanlar lazım değil bildiğim kadarıyla
Okuduklarımızin ismini başladıkça yazmak ve bittiğinde yorum yapmak da fikir olmasi açısından iyi olabilir bence :)

Harikasınız WunderLost bende gelirim bi köşede utanırım senle
decemBer
Düzenliyorum listeni o kitabi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…