Kitap Okuma Günlüğü 📚

çok iyi düşünmüşsün hedefim 50, okuduğum kitap sayısı 10 ,şuan elimde olan 11. kitap sefiller 2

Bu sene 6 kitap okuyabilirim çünkü şu an karamazov kardeşleri okumaya başladım bi cesaretle onu bitirmek uzun sürebilir ama yanına ince kitaplarla daha fazla okuyabilirim bu sene 5 kitap okudum

Güzel düşünmüşsün canım senin içinde kolaylık olur.
Ben hala anneannem ve dedemle kalıyorum muhtemelen ekim ayında evime dönücem. Kitap okumaya çok ara verdim ve senin böyle bir etiketleme yapman hayatımdaki en çok sevdiğim alışkanlığımın boşluğunu hatırlattı.

2020 hedefim 30 kitap. 11 kitap okudum şuan okuduğum otuz milyon kelime Dana Suskind.
Konuda aktifim pazar günü de yazarım muhtemelen.

Bu sene 6 kitap okuyabilirim çünkü şu an karamazov kardeşleri okumaya başladım bi cesaretle onu bitirmek uzun sürebilir ama yanına ince kitaplarla daha fazla okuyabilirim bu sene 5 kitap okudum
Yıllık hedef sayın 6 kitap mi yoksa 11 mi düzenleyim yanlış olmasın
O zaman her bildirim günü etiket yapacağım

Selamlar, okumalarım devam ediyor fakat İnternete pek vakit ayıramıyorum. O yüzden beni listeden çıkarabilirsiniz. Çok teşekkür ederim ilginize

Şimdilik bir bildirim gireyim; toplam kaç kitap, kaç sayfa hesaplayıp tekrar yazmam gerekecek. Uzun zamandır konu aktif olmadığı için hiç saymadan okudum...

Son bitirdiğim kitap Victor Hugo - Bir İdam Mahkumunun Son Günü, 40 sayfa önsözle birlikte 117 sayfa civarıydı.
Dün başladığım kitap: Jack London - Beyaz Diş. Ilkokuldayken kısa metnini okumuşumdur ancak hatırlamadığım için bir de İş Bankası Yayınlarından Levent Cinemre çevirisini okuyorum... 235 sayfa sanırım, tekrar bakmam lazım. 61. sayfadayım.

Şu an okuduğun kaçıncı kitap hesaplayınca eksik olanı da girerim. Hoşgeldin

Kırmızı Pazartesi /Gabriel Garcia Marquez bitti

Namus meselesinin insanlara neler düşündürdüģünü , yaşadığını ,hissettirdiğini, kalıplaşmış duyguların nasil vurgulandığını anlatan bir kitap .

Orta derecede beğendim .

Franz Kafka / Dava kitabına başlıyorum

Dava okuduğun kaçıncı kitabın olacak :)

Merhaba, iyi pazarlar. Erkenden bildirim yapayım
16.kitabım olan Nasıl Sömürüldük bitti.
Ve 17. kitap olarak da Şeker Portakalı kitabını da okudum.
Şimdi ise 18. Kitabım olan Güneşi Uyandıralım adlı kitabı okuyorum.
Eksiğim varsa yazarsanız tekrar bildirim yaparım.
Teşekkürler
kitapzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…