Konu benim konum iyi günler çıkın artık.
canımmm çok mutlu oldum böyle düşünmeneEvet canım kesinliklebaşından beri hep burdasın mutlu oluyorum seni görünce ❤
çok iyi düşünmüşsünucukgenclik
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
B black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
pearlweed
@Bonus
@Bea Smith
@deryalima
@Ceydos
@illuminae
@patruska
pammuk prensess
@beyazinci
yet07
@LadyAtom
@dayler dayler
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
Mehfam
@humanbeings
Clementine__
@Ozlemesra
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
birkartanesiii
@beatitude
@kaybolmak
H Hilde_
@birsevgi
@Calypso95
Herkese merhaba arkadaşlar yeni gelenler de eklenince yaklaşık 50 kişiyiz haliyle bir düzen lazım zorlanmaya başladım takip sürecindeHerkesi etiketledim ve geri dönüş olmazsa o kişileri aramızdan çıkaracağım.
Bundan sonra düzen olması ve benim takibi daha kolay yapmam adına her hafta PAZAR günü bildirim günüdür. Sadece pazar günleri beni etiketleyip bildirim yaparsanız bende tabloyu haftalık güncellemiş olacağım. Örnek veriyorum;
× üye:" Küçük Kadınlar bitti. 15. Kitabım olan Kürk Mantolu Maddona yı okuyorum & 2 kitap bitirdim 20. Kitabım olan Palto ya başlıyorum." gibi.
Haftada 1 gün bildirim yapmak size de bana da kolay:)
Düzenledim seni deçok iyi düşünmüşsünhedefim 50, okuduğum kitap sayısı 10 ,şuan elimde olan 11. kitap sefiller 2
Bu sene 6 kitap okuyabilirim çünkü şu an karamazov kardeşleri okumaya başladım bi cesaretle onu bitirmek uzun sürebilir ama yanına ince kitaplarla daha fazla okuyabilirim bu sene 5 kitap okudum@pariko hedef kitap sayın ve bu sene okuduğun kitap sayısı nedir?
M muallime1134 hedef kitap sayın ve bu sene okuduğun kitap sayısı nedir?
karamelli_turta hedef kitap sayın ve bu sene okuduğun kitap sayısı nedir?
@Suskunhanim senin bilgileri yazdığın icin not ettim :)
Hepiniz hoşgeldiniz bilgisayar basina gectigim zaman sizleri de tabloya eklerim ama bir şartla her pazar bildirim yapacaksınız tek şartım bu. Kabul ediyorsaniz bu mesajima verdiginiz yanita gore ekleyeceğim sizi.
Güzel düşünmüşsün canım senin içinde kolaylık olur.ucukgenclik
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
B black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
pearlweed
@Bonus
@Bea Smith
@deryalima
@Ceydos
@illuminae
@patruska
pammuk prensess
@beyazinci
yet07
@LadyAtom
@dayler dayler
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
Mehfam
@humanbeings
Clementine__
@Ozlemesra
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
birkartanesiii
@beatitude
@kaybolmak
H Hilde_
@birsevgi
@Calypso95
Herkese merhaba arkadaşlar yeni gelenler de eklenince yaklaşık 50 kişiyiz haliyle bir düzen lazım zorlanmaya başladım takip sürecindeHerkesi etiketledim ve geri dönüş olmazsa o kişileri aramızdan çıkaracağım.
Bundan sonra düzen olması ve benim takibi daha kolay yapmam adına her hafta PAZAR günü bildirim günüdür. Sadece pazar günleri beni etiketleyip bildirim yaparsanız bende tabloyu haftalık güncellemiş olacağım. Örnek veriyorum;
× üye:" Küçük Kadınlar bitti. 15. Kitabım olan Kürk Mantolu Maddona yı okuyorum & 2 kitap bitirdim 20. Kitabım olan Palto ya başlıyorum." gibi.
2020 hedefim 30 kitap. 11 kitap okudum şuan okuduğum otuz milyon kelime Dana Suskind.ucukgenclik
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
B black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
pearlweed
@Bonus
@Bea Smith
@deryalima
@Ceydos
@illuminae
@patruska
pammuk prensess
@beyazinci
yet07
@LadyAtom
@dayler dayler
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
Mehfam
@humanbeings
Clementine__
@Ozlemesra
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
birkartanesiii
@beatitude
@kaybolmak
H Hilde_
@birsevgi
@Calypso95
Yıllık hedef sayın 6 kitap mi yoksa 11 mi düzenleyim yanlış olmasınBu sene 6 kitap okuyabilirim çünkü şu an karamazov kardeşleri okumaya başladım bi cesaretle onu bitirmek uzun sürebilir ama yanına ince kitaplarla daha fazla okuyabilirim bu sene 5 kitap okudum
O zaman her bildirim günü etiket yapacağımGüzel düşünmüşsün canım senin içinde kolaylık olur.
Ben hala anneannem ve dedemle kalıyorum muhtemelen ekim ayında evime dönücem. Kitap okumaya çok ara verdim ve senin böyle bir etiketleme yapman hayatımdaki en çok sevdiğim alışkanlığımın boşluğunu hatırlattı.
Evet sen de hep burdasın bazı isimleri biliyorum hep aktifsiniz2020 hedefim 30 kitap. 11 kitap okudum şuan okuduğum otuz milyon kelime Dana Suskind.
Konuda aktifim pazar günü de yazarım muhtemelen.
6 olsunYıllık hedef sayın 6 kitap mi yoksa 11 mi düzenleyim yanlış olmasın
O zaman her bildirim günü etiket yapacağım
ucukgenclik
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
B black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
pearlweed
@Bonus
@Bea Smith
@deryalima
@Ceydos
@illuminae
@patruska
pammuk prensess
@beyazinci
yet07
@LadyAtom
@dayler dayler
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
Mehfam
@humanbeings
Clementine__
@Ozlemesra
@therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
birkartanesiii
@beatitude
@kaybolmak
H Hilde_
@birsevgi
@Calypso95
Şu an okuduğun kaçıncı kitap hesaplayınca eksik olanı da girerim. HoşgeldinŞimdilik bir bildirim gireyim; toplam kaç kitap, kaç sayfa hesaplayıp tekrar yazmam gerekecek. Uzun zamandır konu aktif olmadığı için hiç saymadan okudum...
Son bitirdiğim kitap Victor Hugo - Bir İdam Mahkumunun Son Günü, 40 sayfa önsözle birlikte 117 sayfa civarıydı.
Dün başladığım kitap: Jack London - Beyaz Diş. Ilkokuldayken kısa metnini okumuşumdur ancak hatırlamadığım için bir de İş Bankası Yayınlarından Levent Cinemre çevirisini okuyorum... 235 sayfa sanırım, tekrar bakmam lazım. 61. sayfadayım.
Dava okuduğun kaçıncı kitabın olacak :)Kırmızı Pazartesi /Gabriel Garcia Marquez bitti
Namus meselesinin insanlara neler düşündürdüģünü , yaşadığını ,hissettirdiğini, kalıplaşmış duyguların nasil vurgulandığını anlatan bir kitap .
Orta derecede beğendim .
Franz Kafka / Dava kitabına başlıyorum
26 . KitapDava okuduğun kaçıncı kitabın olacak :)