- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Uygun bir zamanda paylaşayım inşallahKeyifli okumalar
Okuyup bitirdiğin kitap sayısı 21 değil mi tablo yanlışsa duzelteyim
Keyifli okumalar
Iyi tatiller şimdiden
Hesabını yap koş gel
Nasıl istersen senenin başından itibaren hesap yaparsan güncellerim tablonu
Nasıldı Meyra ? Iki kisi okuyordu ama yorum gelmedi merak ettim.
Yok canım bu da yeterli ama bizlerle paylaşmak istersen tabi ki
Ahh sorma benim de öyle araya 3 yabancı dizi girdi bir de değil
Keyifli okumalar diliyorum canim
Ekledim diğer kitabini da keyifli okumalar diliyorum
Teşekkür ederimÇok güzelaramiza hoşgeldin keyifli okunalar diliyorum
Keyifli okumalar
Okuyup bitirdiğin kitap sayısı 21 değil mi tablo yanlışsa duzelteyim
Keyifli okumalar
Iyi tatiller şimdiden
Hesabını yap koş gel
Nasıl istersen senenin başından itibaren hesap yaparsan güncellerim tablonu
Nasıldı Meyra ? Iki kisi okuyordu ama yorum gelmedi merak ettim.
Yok canım bu da yeterli ama bizlerle paylaşmak istersen tabi ki
Ahh sorma benim de öyle araya 3 yabancı dizi girdi bir de değil
Keyifli okumalar diliyorum canim
Ekledim diğer kitabini da keyifli okumalar diliyorum
Şimdiden iyi dileklerimi iletiyorum sana inşallah test sonucun negatif gelirBu aralar okuduğum tek şey dua olduNe yazık ki çalıştığım yerde koronavirüs salgını başladı ve oda arkadaşımızın biri pozitif çıktı. Şu anda test için bekliyoruz. Bu süreçte psikolojik olarak yıprandım. Umarım sonuç negatif çıkar ve kafamı toplamış olarak aranıza dönerim :)
Hep bi mesafeliyim sinan akyüz hic okumadim ama bana gore degil sanirimkuzum Sinan AKYÜZ meyrayı çok sevemedim diyebilirim
Çünkü yine Sinan AKYÜZ İncir Kuşlarında buna benzer bir hikaye yazmıştı
kitap tekrarı gibi olmuş diyebilirim
ama ortalamanın yine üzerinde olur değerlendirmem
GEçmiş olsun inş güzel haberler alırsınızBu aralar okuduğum tek şey dua olduNe yazık ki çalıştığım yerde koronavirüs salgını başladı ve oda arkadaşımızın biri pozitif çıktı. Şu anda test için bekliyoruz. Bu süreçte psikolojik olarak yıprandım. Umarım sonuç negatif çıkar ve kafamı toplamış olarak aranıza dönerim :)
Hayirli olsuunn kendine dikkat et okuyacagina inaniyorumkitapzede kitabı bitiremedim çünkü hamileyim hamileliğin ilk ayları çok kötü geçti . Bakışıyoruz sadece ama tam gaz devam edeceğim iyi olduğum sürece gaza geldim şimdi buradan çıkıp okuyorum .
Hep bi mesafeliyim sinan akyüz hic okumadim ama bana gore degil sanirim
Sevdalinka ayse kulin in degil miydiİncir kuşları nı okudum pek sevemedim, benzer konuda sevdalinka çok daha güzeldi.
Sevdalinka ayse kulin in degil miydi
Anladım şimdiiEvet Ayşe kulinin sevdalinka, incir kuşlarıyla konu olarak benziyor.
teşekkür ederim inşaAllahHayirli olsuunn kendine dikkat et okuyacagina inaniyorum
Ohh günün güzel haberi harikasınArkadaşlar güzel haberlerle döndüm :) Testim negatif çıktı. Çok mutluyum :)
Bu süreç çok zor geçti benim için ancak hasta olan kişi maske takmasa dahi bireysel olarak taktığımız maskenin bize yararı çok büyükmüş bunu anladım.
Bol okumalı, sağlıklı, güzel günler diliyorum herkese.
Sevgiler.