Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bugun zengin baba fakir babaya başlıyorum ( ekonomi topiginden geldiğimiz belli olsun😂)
Haftasonuna kadar bitirmeyi planlıyorum.
Normal iş düzenine dönene kadar hedefim aylık 6 kitap.
Hoşgeldin pazar günleri okuma durumun ile ilgili bildirim yapmalısın:)
Ve hedefini aylik degil yillik belirmelelisin su an bu sene icinde kac kitap okudun onu da yazman lazim. Ilk sayfadaki tablomuzu incele oku ve beni etiketleyerek bildir :)

Canım listeyi güncellemişsinde ben 2 kitap değil toplam 7 kitap okudum şuan. Daha öncede belirtmiştim sanırım kaçırdın. Tekrar yazıyorum tek tek.
1.Kral Kaybederse
2. Hayat Cesurlara Torpil Geçer
3. Camdaki Kız
4. Sofie’nin Dünyası
5. Bir Genç Kızın Günlüğü
6. İnsanın Anlam Arayışı
7. Günübirlik Hayatlar

Bu sene bunları okudum bitti. Şuan yeni bir kitap okuyorum o da bitsin yazacağım. kitapzede kitapzede

@ucukgenclik
@TUNA80
rosebatum rosebatum
@cecenn
@black cat
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@pearlweed
Bonus Bonus
@Bea Smith
@deryalima
@Ceydos
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
@beyazinci
@yet07
@LadyAtom
dayler dayler dayler dayler
@decemBer
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
@reyyanK
@humanbeings
@Clementine__
@Ozlemesra
therewillbeaday therewillbeaday
@ortabahar
@depresifbayan
@Canpare
@beatitude
@kaybolmak
H Hilde_
@birsevgi
Calypso95 Calypso95

Herkese merhaba arkadaşlar yeni gelenler de eklenince yaklaşık 50 kişiyiz haliyle bir düzen lazım zorlanmaya başladım takip sürecinde 😊 Herkesi etiketledim ve geri dönüş olmazsa o kişileri aramızdan çıkaracağım.
Bundan sonra düzen olması ve benim takibi daha kolay yapmam adına her hafta PAZAR günü bildirim günüdür. Sadece pazar günleri beni etiketleyip bildirim yaparsanız bende tabloyu haftalık güncellemiş olacağım. Örnek veriyorum;
× üye:" Küçük Kadınlar bitti. 15. Kitabım olan Kürk Mantolu Maddona yı okuyorum & 2 kitap bitirdim 20. Kitabım olan Palto ya başlıyorum." gibi.
Haftada 1 gün bildirim yapmak size de bana da kolay:)
bence çok daha iyi oldu böyle canım kitapzede kitapzede
en azından herkes pazar günü yazar güncel durumunu , hem senin için de çok kolay olur
pazar günü güncel durumumu yazarım :KK200:

Canım listeyi güncellemişsinde ben 2 kitap değil toplam 7 kitap okudum şuan. Daha öncede belirtmiştim sanırım kaçırdın. Tekrar yazıyorum tek tek.
1.Kral Kaybederse
3. Camdaki Kız
4. Sofie’nin Dünyası
6. İnsanın Anlam Arayışı
7. Günübirlik Hayatlar

Bu sene bunları okudum bitti. Şuan yeni bir kitap okuyorum o da bitsin yazacağım. kitapzede kitapzede
Çok güzel bir liste 😊
Bir genç kizin gizli defteri, en sevdiğim seriydi son kitabini okumamıştım onu aldim geçen, sirasini bekliyor:KK66:

Çok güzel bir liste 😊
Bir genç kizin gizli defteri, en sevdiğim seriydi son kitabini okumamıştım onu aldim geçen, sirasini bekliyor:KK66:

Teşekkür ederim. Bir genç kızın günlüğü freudun bir kitabı. Aynı kitaptanmı bahsediyoruz bilemedim :) İnsanın Anlam Arayışı da beni çok etkileyen bir kitap oldu tavsiye ederim herkese. Nazilerin toplama kampından kurtulan bir psikiyatr yaşadıklarını anlatıyor ve sonrasında kendisine ait bir terapi yöntemi geliştirip insanlara faydalar sağlıyor...

1.Kral Kaybederse
3. Camdaki Kız
4. Sofie’nin Dünyası
6. İnsanın Anlam Arayışı
7. Günübirlik Hayatlar

Evet daha önceleri karışık ya da eksik bir şekilde yazdığın için bir şekilde eksiklikler oldu senin kısmında. Benim de daha önceden belirttiğim gibi tek tek yazmana gerek yoktu 7 kitap okudum düzeltebilir misin demen de yeterli olacaktı. Bir şekilde her mesaj yazmanda daha öncekileri de bilerek bir igneleme seziyorum ve hosuma gitmiyor. Belki yanlış düşünüyor olabilirim sanal ortam ve duygular yazarak net ifade edilemiyor olabilir. Şunu kimse unutmasın ki zorunda değilim bir gönüllülük esasına dayalı olarak tüm yoğun işlerim içerisinde burda olmaktan mutluyum o yüzden bazı şeylere mecburmuşum gibi davranılacaksa ben de o duruma göre hareket ederim.

X