Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kızlar uzun zamandır gelemedim tam covid azaldı derken artışa geçti derken işlerim yine yoğunlaştı. Düğünüme 1 ay kaldı hazırlıklar yüzünden de pek giremiyorum siteye. Eğer yerime konuyu devarlıp devam ettirebilecek biri varsa devretmek istiyorum sizleri mağdur etmemek adına ama derseniz ki kal biz bir süre bildirimsiz devam edelim az da olsa gelmeye ve yeni alternatifler bulmaya çalışabilrim :)

Sana hangisi uyuyorsa canım. Önemli olan senin nasıl rahat edeceğin.

Yok hayır şuan okuduğum tek bu. Öncekilerin isimlerini yazmıştım siz sadece sayısını belirtmişsiniz, isimleri yazmamışsınız o yüzden dedim. Herkesinki yazıyorda...
Herkesin sadece şu anda okuduğu kitap adı yazıyor sayısal olarak bana şu kadar kitap okudum dersejiz güncellerim su an birçok kitabın okunma kaydını tutuyorum. Sadece net olarak tabloda isteneni yazıp etiketlediginiz takdirde duzeltme yaparim.

Günaydın herkese tabloyu guncelledim yaklaşık 1 aylık birikimi güncelledigim icin mutlaka hata yapmışımdır az sonra herkesi etiketleyip bir duyuru yaparım. Gününüz aydın olsun. ❤

ucukgenclik
TUNA80
rosebatum
C cecenn
B black cat
ciseak77
Mikan
Nego
pearlweed
Bonus
Bea Smith
deryalima
CEYDOS
bir civciv annesi
patruska
pammuk prensess
inciitanesi
yet07
Pipet
dayler dayler
decemBer
supurgelicadi
sukufenazz
S selametle66
_nazenince_
Mehfam
humanbeings
Clementine__
WunderLost
therewillbeaday
ortabahar
H hayalethesap
birkartanesiii
beatitude
mimesis
H Hilde_
birsevgi
Calypso95

Herkese merhaba arkadaşlar yeni gelenler de eklenince yaklaşık 50 kişiyiz haliyle bir düzen lazım zorlanmaya başladım takip sürecinde Herkesi etiketledim ve geri dönüş olmazsa o kişileri aramızdan çıkaracağım.
Bundan sonra düzen olması ve benim takibi daha kolay yapmam adına her hafta PAZAR günü bildirim günüdür. Sadece pazar günleri beni etiketleyip bildirim yaparsanız bende tabloyu haftalık güncellemiş olacağım. Örnek veriyorum;
× üye:" Küçük Kadınlar bitti. 15. Kitabım olan Kürk Mantolu Maddona yı okuyorum & 2 kitap bitirdim 20. Kitabım olan Palto ya başlıyorum." gibi.
Haftada 1 gün bildirim yapmak size de bana da kolay:)

Tmm dır inşallah güzel olmuş böyle. Kolay gelsin

Yeni listeye bendekatılmak isterim

Oriana hedef kitap sayın ve bu sene okuduğun kitap sayısı nedir?

M muallime1134 hedef kitap sayın ve bu sene okuduğun kitap sayısı nedir?

karamelli_turta hedef kitap sayın ve bu sene okuduğun kitap sayısı nedir?

S Suskunhanim senin bilgileri yazdığın icin not ettim :)

Hepiniz hoşgeldiniz bilgisayar basina gectigim zaman sizleri de tabloya eklerim ama bir şartla her pazar bildirim yapacaksınız tek şartım bu. Kabul ediyorsaniz bu mesajima verdiginiz yanita gore ekleyeceğim sizi.

Merhaba
2020 kitap hedefim 25.
Şu an 9. kitabim olan Kristin Hannah/Kış Bahçesi okuyorum.
Teşekkürler

Merhaba bu sene için hedef kitap sayım 20, şimdiye kadar 5 tane okudum, 6. Ya başladım

İnşallah vampirim çok yoğun kafam bugünlerde başucumda duruyo kitap ama yinr odaklanıpta okuyamıyorum zorlıycam kendimi

Çok güzel düşünmüşsün senin için de bizim için de kolaylık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…