Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ay ben de aldım yüzyıllık yalnızlık kitabını. Bu bünye bidaha kaldıramıcak sanırım akmayan bi kitap. Ama okumak zorundayım aldım artık :kızgın:
Belki sende akar bilmiyorum en çok hangi tarz okuyorsun. Ben klasik seviyorum. Farklı kitaplarda okuyorum. İlk kez Glenn Meade’ninSakkara’nın kumları adlı kitabını okudum. Kitap su gibi aktı resmen içine çekti beni. Tek solukta bitti. Başka kitaplarını alacağım.

Kırmızı Pazartesi yi okuyup beğenmiştim Yüzyıllık Yalnızlığı merak ediyordum ama sıkıcı madem askıya alayım onu 😄
Bu arada 126.sayfadayım az kaldı bitmesine kitabımın 🤗
Sıkıcılık var bana göre aynı isimler çok fazla kullanılmış aynı isimden kaç karekter okudum bu hangisiydi ya oluyordum. Kolera günlerinde aşk bir tık daha iyiydi bana göre.

Albert Camus okuyan varmı aranızda. Ben veba kitabını almak istiyorum ama kararsızım. Hoş 15 yeni kitap aldım onların bitmesi gerek ama onuda merak ediyorum. Okuyan varsa fikrini paylaşırsa sevinirim.

Bu gurûbu yeni gördüm bende katılmak istiyorum 20 aylık kızım var çok hızlı okumasamda okuyorum bu ara benide alın guruba ☺
Benimde 19 aylık oğlum😊 ağır aksak ilerlesek de okunuyor ya
Birde kitaplarınızı nerden alıyorsunuz? Netten mi, mağazadan mı yoksa sahaflardan ikinci el mi? Eğer netten alıyorsanız en uygun kitap sitesi sizce hangisi?
Ağırlıklı netten bir kaç sitede karşılaştırma yaparak tabi. Kampanya vs oluyor. Denk getirmek lazım.

Okuduğum Kitap

Milenaya Mektuplar /Kafka

Bitirmek üzereyim Kafka'nın sevdiği kadına aşık olarak yazdıģı mektuplar yer alıyor . Malesef ki aşık olduğu kadının mektupları kitapta bulunmadıģı için çok hoşuma gitmedi . Hoşuma giden kısmı sevginin aşkın hassas duyguların ifade ediliş hali idi . Kafka o kafar nahif bir şekilde mektup yazmış ki sanki bana yazılmış gibi okuyarak sevmeye çalıştım 😉
Kitaplığımda var ama daha okuyamadım. Bir türlü elim gitmedi. Senin taktiğinle deneyeyim bende😂

Belki sende akar bilmiyorum en çok hangi tarz okuyorsun. Ben klasik seviyorum. Farklı kitaplarda okuyorum. İlk kez Glenn Meade’ninSakkara’nın kumları adlı kitabını okudum. Kitap su gibi aktı resmen içine çekti beni. Tek solukta bitti. Başka kitaplarını alacağım.
Ben her türlü okuyorum, aslında klasik okumak istiyorum ama sıkmasın aksın gitsin istiyorum

Ben idefix den 12 kitap aldım ilk kez online kitap almışoldum. Üç tanede trendyol dan. Hiç dikkat etmedim fiyatlara vs. Ama trendyol çok pahalı. Onu anladım. Birde aradığım kitapları bulamadım. Glenn Meade ikinci mesih ve şeytanın müridi bulamadım. Buldenberger diye bir kitabını aldım. Daha dikkat edeyim fiyat karşılaştırayım. 12kitap almak yerini 13 olabilirdi belki 😂🙈ben site ismi yazdım ama yasak değildir inşallah 🤦‍♀️

Ben idefix den 12 kitap aldım ilk kez online kitap almışoldum. Üç tanede trendyol dan. Hiç dikkat etmedim fiyatlara vs. Ama trendyol çok pahalı. Onu anladım. Birde aradığım kitapları bulamadım. Glenn Meade ikinci mesih ve şeytanın müridi bulamadım. Buldenberger diye bir kitabını aldım. Daha dikkat edeyim fiyat karşılaştırayım. 12kitap almak yerini 13 olabilirdi belki 😂🙈ben site ismi yazdım ama yasak değildir inşallah 🤦‍♀️
İdefixte pahalı. Orda 122 lira tuttu başka yerde 107 lira. 7 kitap. 122 liraya burdan 8 kitap da alabilirim demekki 😅

Bu arada inşallah site ismi verdik diye cidden ban yemeyiz 😅

İdefixte pahalı. Orda 122 lira tuttu başka yerde 107 lira. 7 kitap. 122 liraya burdan 8 kitap da alabilirim demekki 😅

Bu arada inşallah site ismi verdik diye cidden ban yemeyiz 😅
Ayırca İdefixte 7 kitap bile değil 6ydı sanırm

beatitude beatitude yabancı kitabını okudum akıcı ve güzeldi ince bir kitaptı zaten onun etkisi de olabilir akıcı gelmesinde 😊

Benimde 19 aylık oğlum😊 ağır aksak ilerlesek de okunuyor ya

Ağırlıklı netten bir kaç sitede karşılaştırma yaparak tabi. Kampanya vs oluyor. Denk getirmek lazım.

Kitaplığımda var ama daha okuyamadım. Bir türlü elim gitmedi. Senin taktiğinle deneyeyim bende😂
Ben gündüz uyku saatinde ne okursam okuyorum. O saat ne işim olursa olsun yapmıyorum. 🙈

Ben de şimdi karşılaştırdım.. 7 kitap en ucuz bi sitede 107 lira
Diğer 2 3 sitede 122 lira civarlarında
Ewt idefix bir tık daha pahalı oluyor ama o da indirim kupınundan kurtarıyoe😊 en son aldığım kitaplarda 20 lira indirim verdi🥳 Daha karlı ise başka sitelerden alıyorum bende.
En sinir kısmı o malesef. Bir siteden fiyat yüksek diğer sitede stok yok. Çoklu kitap alımlarında beynim yanıyor takip etmek için😂
Ben gündüz uyku saatinde ne okursam okuyorum. O saat ne işim olursa olsun yapmıyorum. 🙈
Ben öğlen oğlum uyurken uyuyorum. Geceleri çok uyanıyor. Gündüz az da olsa dinlenmiş oluyorum. Akşam saatlerinde ne kadar okuyabilirsem okuyorum. Bugün 10 sayfa fln anca okudum malesef

Ewt idefix bir tık daha pahalı oluyor ama o da indirim kupınundan kurtarıyoe😊 en son aldığım kitaplarda 20 lira indirim verdi🥳 Daha karlı ise başka sitelerden alıyorum bende.

En sinir kısmı o malesef. Bir siteden fiyat yüksek diğer sitede stok yok. Çoklu kitap alımlarında beynim yanıyor takip etmek için😂

Ben öğlen oğlum uyurken uyuyorum. Geceleri çok uyanıyor. Gündüz az da olsa dinlenmiş oluyorum. Akşam saatlerinde ne kadar okuyabilirsem okuyorum. Bugün 10 sayfa fln anca okudum malesef
Bizimde gece uykularımız kötü ama gündüz uyuyamıyorum. Bana kalan tek zaman. Zaten gündüz uykuları iki aydır düzeldi 2 saat uyuyor nerdeyse onun dışında yapışık yaşıyoruz. Bu topik gerçekten iyi oldu. Umarım hep aktif oluruz yeni kişilerde katılır

Bizimde gece uykularımız kötü ama gündüz uyuyamıyorum. Bana kalan tek zaman. Zaten gündüz uykuları iki aydır düzeldi 2 saat uyuyor nerdeyse onun dışında yapışık yaşıyoruz. Bu topik gerçekten iyi oldu. Umarım hep aktif oluruz yeni kişilerde katılır

Ahh sorma bizde yapışık yaşıyoruz. Paso memedeyiz. Kesinlikle. Teşvik ediyor okumaya😊

Inci Aral Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm bitti bir anne ile kızın duygusal açıdan birbirilerine hem bağlı hem de çok uzak oluşlarını ikisinin açısından da anlatarak ilerliyor pembe dizi tadında güzeldi
kitapzede kitapzede
Dostoyevski Timsah okuyordum 180 sayfa 62 de kalmıştım ona devam edeceğim😊

X