Listeye ekledim. Yillik hedefiniz ve kaç kitap okudunuz simdiye kadsr belirtebilir misiniz?
Canım nutuk bitti. Senenin 3. kitabı "Çocuklar için 5 sevgi dili". Okumaya başladım. Ben kendi adıma aylık 500 sayfa hedefi koyduğum için sayfa sayısı yazıyorum. Ben buradan kendimi takip ediyorum. Sen dikkate alma canım :)
Kitap kurtları hepinizi etiketleyeceğim ki bilginiz olsunŞehir değiştirme, düğün alışverişi, ev dizme, yeni iş vs vs derken 1,5 ay benden 1,5 sene aldı sanki kitaplarımı gardolabımın bi gözüne dizdim çünkü hala kitaplığım yok
anca gelebildim kendime. Biraz da sağlık sorunları çıktı bel kemiklerim dönmüş bunu nasıl yaptım bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla sayfa sayısı yazmak bazı okurların verimini azaltıyormuş mantıklı geldi. Amacımız okumaksa eğer buna yön vermek istedim hem benim için daha kolay olur hem verimli olur diye düşündüm. Amacımız anasayfamızdaki tablomuzdaki hedefimizi tutturmak olsun. Sayfa sayısı yazmak yerine kitaplar üzerine sohbetler edebiliriz, okuma görsellerimizi paylaşarak teşvik edebiliriz gibi gibi nasıl isterseniz platform hepimizin :) Sizden istediğim kaçırmışsam, yanlış yazmışsam beni etiketleyerek bildirin tablomuzu güncelleyim :)
ucukgenclik meryemceeee4141 @TUNA80 @rosebatum @cecenn @H M B black cat @ciseak77 Mikan @Negoo @Mozaikleon @pearlweed @Bonus @Bea Smith @deryalima @Ceydos @illuminae @patruska @pammuk prensess @Marion cotillard @beyazinci @aslihancngz @yet07 @LadyAtom @dayler dayler decemBer @supurgelicadi @sukufenazz
Çok tatlısınCanım nutuk bitti. Senenin 3. kitabı "Çocuklar için 5 sevgi dili". Okumaya başladım. Ben kendi adıma aylık 500 sayfa hedefi koyduğum için sayfa sayısı yazıyorum. Ben buradan kendimi takip ediyorum. Sen dikkate alma canım :)
Bu geçici ve hassas bir süreç evden çıkmayarak en güzelini yapıyorsun3 tane kitap bitirdim. Fakat 16 Şubat'tan beri anneannemle dedeme bakıyorum. Elimde hiç kitabım yok. Virüs yüzünden dışarı çıkamıyorum ailemi çok özledim evime dönemiyorum.
Meryemm memnun musun ışık kaynağından kullanımı kolay mi?
Evett çok sevdimÇok tatlısın
Bu geçici ve hassas bir süreç evden çıkmayarak en güzelini yapıyorsunbiraz sabret bitecek inşallah
İnşallah canım. Sen napıyorsun sizin temponuz nasıl?Çok tatlısın
Bu geçici ve hassas bir süreç evden çıkmayarak en güzelini yapıyorsunbiraz sabret bitecek inşallah
Yoğunuz canım bu ara hem çok stresli hem çok yoğun.. allah cumlemizin yardimcisi olsun atlatalim diken üstünde çalışıyoruz. Umarim ulkece çıkarız bu işin içindenİnşallah canım. Sen napıyorsun sizin temponuz nasıl?
Amin canım inşallah. Umarım senin bulunduğun bölgeye virüslü hasta gelmez. Çok tehlikeli.Yoğunuz canım bu ara hem çok stresli hem çok yoğun.. allah cumlemizin yardimcisi olsun atlatalim diken üstünde çalışıyoruz. Umarim ulkece çıkarız bu işin içinden
Amin inşallah..Amin canım inşallah. Umarım senin bulunduğun bölgeye virüslü hasta gelmez. Çok tehlikeli.
Bence çok güzel bir fikirMerhabalar arkadaşlar,
Malum zor günler yaşıyoruz ve genelde evdeyiz. Bir okuma grubu kursak mı? ya da okuma grubu var mıdır dahil olabileceğim, birbirimizi motive edebileceğimiz vs.
Sizlere kolaylık diliyorum işiniz çok zor. Halkımız gereken önlemleri almamaya devam ettikçe hastanelerimiz dolup taşıyor, sizler de çok yoruluyorsunuz maalesef. Bu süreçte Türkiye'nin en büyük savaşı virüs değil cehalet olacak. Gönülden sabır diliyorum. Ben de hamileyim, üstelik avrupadayım karantinadayım. İş,güç bitti, hayat durdu. Şu an yapabileceğimiz tek şey okumak ya da izlemek :) Durumlar düzelsin hep birlikte tekrar bir grup kurarız artık :) kendinize çok dikkat edin.Bence çok güzel bir fikirama ben katılamayacağım zira sağlık personeliyim işimin başındayım ve evde durduğum süre az bu zorlu süreçte kitap okumak bile kafamı dağıtmıyor evde olsaydım ben katılırdım ya da önü olurdum
Ben de çocukları uyuturken telefon ışığında okuyorum
Allah razı olsun kendinize dikkat edin :) Bebeğinize de :)Sizlere kolaylık diliyorum işiniz çok zor. Halkımız gereken önlemleri almamaya devam ettikçe hastanelerimiz dolup taşıyor, sizler de çok yoruluyorsunuz maalesef. Bu süreçte Türkiye'nin en büyük savaşı virüs değil cehalet olacak. Gönülden sabır diliyorum. Ben de hamileyim, üstelik avrupadayım karantinadayım. İş,güç bitti, hayat durdu. Şu an yapabileceğimiz tek şey okumak ya da izlemek :) Durumlar düzelsin hep birlikte tekrar bir grup kurarız artık :) kendinize çok dikkat edin.
Bende telefon ışığında yada mumla okuyodumda yoruldum teli tutmaktan mumda tehlikeli oluyoduBen de çocukları uyuturken telefon ışığında okuyorum
Evet telefonu tutmak sıkıntı. Bakayım ben de lambaya çok iyi olurBende telefon ışığında yada mumla okuyodumda yoruldum teli tutmaktan mumda tehlikeli oluyodubu lamba çok işime yarıyor tavsiye ederim gece okumayı sevenlere