Kitap Okuma Günlüğü 📚

3 tane kitap bitirdim. Fakat 16 Şubat'tan beri anneannemle dedeme bakıyorum. Elimde hiç kitabım yok. Virüs yüzünden dışarı çıkamıyorum ailemi çok özledim evime dönemiyorum.

Çok tatlısın
3 tane kitap bitirdim. Fakat 16 Şubat'tan beri anneannemle dedeme bakıyorum. Elimde hiç kitabım yok. Virüs yüzünden dışarı çıkamıyorum ailemi çok özledim evime dönemiyorum.
Bu geçici ve hassas bir süreç evden çıkmayarak en güzelini yapıyorsun biraz sabret bitecek inşallah
Meryemm memnun musun ışık kaynağından kullanımı kolay mi?

Çok tatlısın

Bu geçici ve hassas bir süreç evden çıkmayarak en güzelini yapıyorsun biraz sabret bitecek inşallah

Meryemm memnun musun ışık kaynağından kullanımı kolay mi?
Evett çok sevdim bugün geldi eşim uyurken ışıklı ışıklı okuyabilcem

Merhabalar arkadaşlar,
Malum zor günler yaşıyoruz ve genelde evdeyiz. Bir okuma grubu kursak mı? ya da okuma grubu var mıdır dahil olabileceğim, birbirimizi motive edebileceğimiz vs.

Slmlar arkadaşlar,
Vadideki zambağı okuyacaktım. Ama elimdeki basım çok kötüydü kelimeler hatalıydı o yüzden okumadım.

Onun yerine listemdeki diğer kitap olan Hakan Günday- Az /355 okuldum ve bitti.

Yılın 5. Kitabı bitmiş oldu.
6. Kitabım Kızıl Dosya’ya başlayacağım.

Merhabalar arkadaşlar,
Malum zor günler yaşıyoruz ve genelde evdeyiz. Bir okuma grubu kursak mı? ya da okuma grubu var mıdır dahil olabileceğim, birbirimizi motive edebileceğimiz vs.
Bence çok güzel bir fikir ama ben katılamayacağım zira sağlık personeliyim işimin başındayım ve evde durduğum süre az bu zorlu süreçte kitap okumak bile kafamı dağıtmıyor evde olsaydım ben katılırdım ya da önü olurdum

Sizlere kolaylık diliyorum işiniz çok zor. Halkımız gereken önlemleri almamaya devam ettikçe hastanelerimiz dolup taşıyor, sizler de çok yoruluyorsunuz maalesef. Bu süreçte Türkiye'nin en büyük savaşı virüs değil cehalet olacak. Gönülden sabır diliyorum. Ben de hamileyim, üstelik avrupadayım karantinadayım. İş,güç bitti, hayat durdu. Şu an yapabileceğimiz tek şey okumak ya da izlemek :) Durumlar düzelsin hep birlikte tekrar bir grup kurarız artık :) kendinize çok dikkat edin.

Allah razı olsun kendinize dikkat edin :) Bebeğinize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…