Gozukmuyor nedense. Yoğun sanirimkitapzede nerdesin sen vampir?
Burdayim bonusum cok zormus dugun isleri yahu strese girdim cok mutluyum ama cok stresliyim biraz kendime zaman ayirmak uzaklasmak istedim ama kendime geliyorum sanirim .. gelecegim.buralara inanin heo aklimdasiniz ve sorumluluk hissediyorum ama her seyin agirligi fazla geldi buraya gelmek sorumluluk almak zor geldikitapzede nerdesin sen vampir?
Burdayim bonusum cok zormus dugun isleri yahu strese girdim cok mutluyum ama cok stresliyim biraz kendime zaman ayirmak uzaklasmak istedim ama kendime geliyorum sanirim .. gelecegim.buralara inanin heo aklimdasiniz ve sorumluluk hissediyorum ama her seyin agirligi fazla geldi buraya gelmek sorumluluk almak zor geldigeldim buralardayim
Selam arkadaşlar, ben de kitap okumayı çok severim, günlük bildiremesem bile birkaç günde bir güncelleme yaparim olmaz mi? Sistem tam olarak nasıl gidiyor?
selam, müsaade varsa ben de katılmak isterim. çok güzel kitaplar görüyorum burdasayenizde öneriler almış olacağım, umarım benim de faydam dokunur
Kızlar hoşgeldiniz sizleri ekledim tabloya biraz değiştirdim kuralları az sonra alta ekleyeceğim :)Merhabalar bende aranıza katılmak isterim. Bebeklerim var kitap okumaya eskisi kadar vakit ayıramıyorum ama bulduğum fırsatta okumaya devam edeceğim. Güzel bir tropik olmuş.
Bonusss düğünüm temmuzda ben nişanlımın olduğu şehre atandım 1,5 ay önce haliyle erkenden ev dizdik ben işe başladım şehri öğrenmeye çalışmaca çeyiz alışverişi derken kitaplardan ayrı kaldım gelinlikti mutfaktı amann stresli işlermiş :) Şimd geldim kuralları da biraz esnettim ki bana da kolay olsun size de sanırım böyle daha verimli olacak :)Ne düğünü ya kaçırmışım sen düşünme öyle biz yazıyoruz arada nolcak
Kızlar hoşgeldiniz sizleri ekledim tabloya biraz değiştirdim kuralları az sonra alta ekleyeceğim :)
Bonusss düğünüm temmuzda ben nişanlımın olduğu şehre atandım 1,5 ay önce haliyle erkenden ev dizdik ben işe başladım şehri öğrenmeye çalışmaca çeyiz alışverişi derken kitaplardan ayrı kaldım gelinlikti mutfaktı amann stresli işlermiş :) Şimd geldim kuralları da biraz esnettim ki bana da kolay olsun size de sanırım böyle daha verimli olacak :)
Amiiinnn :)En güzel dua. Rabbim bizi bu kötü günlerde korusun hastalıktan dertten :)Oyy senmisin gelin
Allah tamamına erdirsin kuzum maddi manevi kolaylık versin
O zaman sana da iyi okumalar ne zaman istersen gelebilirsin :)Bir hukukçu olduğum için valla başka kitap okumaya vakit bulamıyorum .. :) katılmak isterdim ama ne yapalım işte hayat
Ay canim gecmis olsun.. dikkat et kendine dugün arefesi:)Kitap kurtları hepinizi etiketleyeceğim ki bilginiz olsunŞehir değiştirme, düğün alışverişi, ev dizme, yeni iş vs vs derken 1,5 ay benden 1,5 sene aldı sanki kitaplarımı gardolabımın bi gözüne dizdim çünkü hala kitaplığım yok
anca gelebildim kendime. Biraz da sağlık sorunları çıktı bel kemiklerim dönmüş bunu nasıl yaptım bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla sayfa sayısı yazmak bazı okurların verimini azaltıyormuş mantıklı geldi. Amacımız okumaksa eğer buna yön vermek istedim hem benim için daha kolay olur hem verimli olur diye düşündüm. Amacımız anasayfamızdaki tablomuzdaki hedefimizi tutturmak olsun. Sayfa sayısı yazmak yerine kitaplar üzerine sohbetler edebiliriz, okuma görsellerimizi paylaşarak teşvik edebiliriz gibi gibi nasıl isterseniz platform hepimizin :) Sizden istediğim kaçırmışsam, yanlış yazmışsam beni etiketleyerek bildirin tablomuzu güncelleyim :)
ucukgenclik meryemceeee4141 TUNA80 rosebatum C cecenn H M B black cat ciseak77 Mikan Nego @Mozaikleon pearlweed Bonus Bea Smith deryalima CEYDOS @illuminae patruska pammuk prensess M Marion cotillard @beyazinci @aslihancngz yet07 @LadyAtom dayler dayler decemBer supurgelicadi sukufenazz
çok geçmiş olsun .zorlu bir dönem geçirmişsin. bundan sonra sorunla karşılaşmamanı dilerim.Kitap kurtları hepinizi etiketleyeceğim ki bilginiz olsunŞehir değiştirme, düğün alışverişi, ev dizme, yeni iş vs vs derken 1,5 ay benden 1,5 sene aldı sanki kitaplarımı gardolabımın bi gözüne dizdim çünkü hala kitaplığım yok
anca gelebildim kendime. Biraz da sağlık sorunları çıktı bel kemiklerim dönmüş bunu nasıl yaptım bilmiyorum
Okuduğum kadarıyla sayfa sayısı yazmak bazı okurların verimini azaltıyormuş mantıklı geldi. Amacımız okumaksa eğer buna yön vermek istedim hem benim için daha kolay olur hem verimli olur diye düşündüm. Amacımız anasayfamızdaki tablomuzdaki hedefimizi tutturmak olsun. Sayfa sayısı yazmak yerine kitaplar üzerine sohbetler edebiliriz, okuma görsellerimizi paylaşarak teşvik edebiliriz gibi gibi nasıl isterseniz platform hepimizin :) Sizden istediğim kaçırmışsam, yanlış yazmışsam beni etiketleyerek bildirin tablomuzu güncelleyim :)
Ay canim gecmis olsun.. dikkat et kendine dugün arefesi:)
Rabbim mutlu etsin insallah ♥
çok geçmiş olsun .zorlu bir dönem geçirmişsin. bundan sonra sorunla karşılaşmamanı dilerim.
Teşekkür ederim hepinizeCanım kitab sayısı olarak 4 kitab geçebilirsin
1.sızı
2.beni en çok annem sevmiş
3.hercai
4.mühür
5.meftunda yım şimdi bitince bitti diye etiketlerim senikitapzede
Bu arada da inşallah herşeyi yoluna sokmuşsundur anlıyabiliyorum düğün fln baya telaşeli olur tabiiHerşey güzel olucak inşallah
Canım geçmiş olsun. Ben kitap olarak e kitap okuyorum şimdilik. Bir kopukluk oldu bu dönem, ara da oluyor böyle isteksizlik. Okuma aşkım yeniden gelince yazarımTeşekkür ederim hepinize