Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bir görsel halimizi göstermiş :)Eki Görüntüle 2608137
Okurken kitabın içinden başka diyarlara giden sadece ben değilimdir herhalde ?
Tablonu güncelledim :)) keyifli okumalarmerhaba, ben kitabımı bitirdim bir sonrakine geçiyorum. tuhaflıklar fabrikası - eyüp aygün tayşir bunu okuyorum şimdi.
bitirdiğim kitap adem güneş - bırak ve rahatla idi. ben böyle film dizi kitap anlatma konusunda çok kötüyümdür o yüzden güzel cümleler bulamıyorum. ancak benim gibi çabuk öfkeleniyorsanız, özellikle çocuğunuza karşı öfkelenmenizden suçluluk hissediyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun. bir şans verin derim. sevgiler.
Hiç uyumuyor musunc. c. hunter gece doğanları bitirdim
c. c. hunter şafakta uyananlara başladım
corona vurdu beni de evde uyanık saatlerde herkes uyanık bende vallahi sabahlıyorum. en güzel gece okunuyor. normalim de bu benim gerçi ama artık bahanem var.Hiç uyumuyor musun
Aynen en güzel gece okumaları ıyii okumalarcorona vurdu beni de evde uyanık saatlerde herkes uyanık bende vallahi sabahlıyorum. en güzel gece okunuyor. normalim de bu benim gerçi ama artık bahanem var.
sağol canım sana da.Aynen en güzel gece okumaları ıyii okumalar
Kolay gelsiiinn :)Mart ayi okunan:510 sayfa. Yeni başlanan kitap: Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Bu ay okunması gereken sayfa sayısını sağladım. Mart sonuna kadar KPSS çalışmaya biraz daha ağırlık vereceğim.
Nisan ayında görüşmek üzere :)
Tablodaki eksik bilgilerine bakıp bana yazar mısın :)kitapzede Maksim Gorki Ana kitabına başladım 60. sayfadayım. Okudukça bilgilendireceğim inşallah.
Hızına yetişemiyoruz ceydoşşşşşşc. c. hunter gece doğanları bitirdim
c. c. hunter şafakta uyananlara başladım
yayınevleride yetişemiyor malesef (sevdiğim türler açısından) keşke daha çok kitap çevrilse dilimize. stoklarım şimdilik sağlam ama corona kitap dünyasına nasıl yansıyacak merak ediyorum.Hızına yetişemiyoruz ceydoşşşşşş