Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba, ben de ilk girişimi yapayım. Gogol - Öyküler kitabını okuyorum. 16.03.2020

Şu anda okuduğum kitabın ismi Çocuklar için 5 Sevgi Dili
Yine burada takip ettiğim forumlarda adı geçen bir kitaptı. Zevkle ve tek çırpıda okunabilecek bir kitap.

Çocuklarımıza ve ilişkilerimize yaklaşımımızda nasıl yollar izleyebileceğimiz ile ilgili güzel bir kaynak. Özellikle çocukları olan arkadaşlarım için bazı sorunlarına cevap olabileceğini düşünüyorum.

Sevgiler :)

Tam anlamıyla insan gibi yaşayamıyorsak , en azından tam anlamıyla hayvan gibi yaşamamak için elimizden geleni yapalım.
Jose saramago - körlük
Bugün bitti
Albert Camus - yabancı kitabına başlayacağım

Eklentiler

• 20200317_143914.jpg
    20200317_143914.jpg
    156,3 KB · Görüntüleme: 27
Kitabı biraz özetlermisin? Nasıl beğendinmi
Kitaba bayıldım. bazen anlamak için birkaç defa okumak zorunda kaldım ama konuyu çok beğendim , sıkılmadan okunabilecek bir kitap... Tamda virüs olayları varken okudum tesadüfen , kitabın konusu salgın bir hastalık ve bu salgın hastalığa yakalananların yaşadıkları ... okumanızı tavsiye ederim

Kitaba bayıldım. bazen anlamak için birkaç defa okumak zorunda kaldım ama konuyu çok beğendim , sıkılmadan okunabilecek bir kitap... Tamda virüs olayları varken okudum tesadüfen , kitabın konusu salgın bir hastalık ve bu salgın hastalığa yakalananların yaşadıkları ... okumanızı tavsiye ederim
İlgimi çeken tarzda yorum için teşekkürler okumak istediğim kitab listeme girdi 😊

Okunan sayfa :76 Mart ayı sayfa sayısı: 324
Canimm etiketlemistim seni de saufa saymiyoruz artik 😊
Bu donem okursam iyice kotu olurum ben 🤦‍♀️

merhaba ben gogol okuyordum ara verdim. adem güneş - bırak ve rahatla kitabına başladım dün akşam. çok akıcı gidiyor tavsiye ederim. 89 sayfa uçuvermiş.

listeye ekleyip eklememek size kalmış, burada paylaşımları okuyup yazabildiğim sürece benim için sorun yok :) sevgiler

X