Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabı biraz özetlermisin? Nasıl beğendinmiTam anlamıyla insan gibi yaşayamıyorsak , en azından tam anlamıyla hayvan gibi yaşamamak için elimizden geleni yapalım.
Jose saramago - körlük
Bugün bitti
Albert Camus - yabancı kitabına başlayacağım
Kitaba bayıldım. bazen anlamak için birkaç defa okumak zorunda kaldım ama konuyu çok beğendim , sıkılmadan okunabilecek bir kitap... Tamda virüs olayları varken okudum tesadüfen , kitabın konusu salgın bir hastalık ve bu salgın hastalığa yakalananların yaşadıkları ... okumanızı tavsiye ederimKitabı biraz özetlermisin? Nasıl beğendinmi
İlgimi çeken tarzda yorum için teşekkürler okumak istediğim kitab listeme girdiKitaba bayıldım. bazen anlamak için birkaç defa okumak zorunda kaldım ama konuyu çok beğendim , sıkılmadan okunabilecek bir kitap... Tamda virüs olayları varken okudum tesadüfen , kitabın konusu salgın bir hastalık ve bu salgın hastalığa yakalananların yaşadıkları ... okumanızı tavsiye ederim
Canimm etiketlemistim seni de saufa saymiyoruz artikOkunan sayfa :76 Mart ayı sayfa sayısı: 324
Bu donem okursam iyice kotu olurum benKitaba bayıldım. bazen anlamak için birkaç defa okumak zorunda kaldım ama konuyu çok beğendim , sıkılmadan okunabilecek bir kitap... Tamda virüs olayları varken okudum tesadüfen , kitabın konusu salgın bir hastalık ve bu salgın hastalığa yakalananların yaşadıkları ... okumanızı tavsiye ederim
sonrasına güzel olur o zamanCanimm etiketlemistim seni de saufa saymiyoruz artik
Bu donem okursam iyice kotu olurum ben
Evet :)cennetin çocukları isimli kitabı okuyorum. artık listeye kitap ismi yazıyorsunuz sanıyorum kitapzede
Listeye ekledim. Yillik hedefiniz ve kaç kitap okudunuz simdiye kadsr belirtebilir misiniz?listeye ekleyip eklememek size kalmış, burada paylaşımları okuyup yazabildiğim sürece benim için sorun yok :) sevgiler