- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
kargolarda gecikme ile ilgili çok güzel bi yazı yazmış kitap yurdu sanırım hepsi için geçerli bu dönemde her iş aksayacak malesef..yayınevleride yetişemiyor malesef (sevdiğim türler açısından) keşke daha çok kitap çevrilse dilimize. stoklarım şimdilik sağlam ama corona kitap dünyasına nasıl yansıyacak merak ediyorum.
dün yeni sipariş verdim durum nasıl olacak merak ediyorum. 6 kitaptan 5 tanesi hemen tedarik edildi. bir kitap başka yayınevinin onu bekliyor siparişim. kargolarda kapanacakmış hayırlısı diyorum.kargolarda gecikme ile ilgili çok güzel bi yazı yazmış kitap yurdu sanırım hepsi için geçerli bu dönemde her iş aksayacak malesef..
1 hafta sonra elime alabildim tam kendimi verdim odaklandım derken ev halkı uyandı.
Salyangoz hızıyla okuyorum.
Bin Muhteşem Güneş 40/428
Merhaba bende katılabilir miyim gruba lütfen
Kitap okumayı alışkanlık haline getirmek istiyorum inşalah.
Merhaba bende katılmak isterim eğer kabul ederseniz
Çok güzel bir kitap okuyorsun demiştim sanırım okumaya bağlanmak adına güzel bir seçim bence :) Bu ara aslında zamanım da var ama aklımı veremiyorum taşınma sonrası hep bi olay karmaşasıdır gidiyor işte covid evde covid kafam beynim almıyo sanki bi şeye odaklanamıyorum benGünaydın
Şu mesajımdan beri belki 10 kere kitabı yanıma aldım 2-3 sayfa oku bırak devam edemedim bi türlü.
Bu sabah 6 da başladım 100 sayfa temizinden okudum şüküro kadar iyi geldi ki okumak odaklanıp anlayabilmek.
Bin Muhteşem Güneş 160/428
ekledim listeye daha önce bizimleydin sanki :) tablodaki eksiklerini söyle bana :)Merhaba bende katılabilir miyim gruba lütfen
Kitap okumayı alışkanlık haline getirmek istiyorum inşalah.
Ettik bile:) hedef kitap sayın ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okuyorsun bizimle paylaş lütfen :)Merhaba bende katılmak isterim eğer kabul ederseniz
Aramıza katılmak istemez misin :)Of.. kendime çok kızıyorum bazen.
Eskiden 800 sayfalık kitabı 3 4 günde bitirirdim çünkü tutkuyla kendimi alamazdım.
Şimdi çok nazlı okuyorum.. rus edebiyatı mükemmel.
Budala - Dostoyevski
500 deyim, çılgın bir kadın var bu kitapta! Nastasya.
Bir de bir budala bir adam! Budala derken.. aslında toplumun içinde, ruhunu kirletmeyen.. beyazını siyaha çevirmeyen bir adam bu. Prens Mişkin.
Prens Mişkinin bir dostu var. Rogojin.. kitabın başında bile takıntılı.
İkilinin aralarındaki kardeşlik sevgisi ilginç bir şekilde işlenmiş, hem nefreti hem sevgiyi birarada toplamış yazar.
Mişkin nefret etmiyor, Rogojin nefret ediyor.
Budala Mişkinde nefret duygusu bile yok..(!)
Nefret duygusu şart mıdır?
Negatif duygular da insana şarttır Mişkin!
Evet canım daha önce grupta idim.Çok güzel bir kitap okuyorsun demiştim sanırım okumaya bağlanmak adına güzel bir seçim bence :) Bu ara aslında zamanım da var ama aklımı veremiyorum taşınma sonrası hep bi olay karmaşasıdır gidiyor işte covid evde covid kafam beynim almıyo sanki bi şeye odaklanamıyorum ben
ekledim listeye daha önce bizimleydin sanki :) tablodaki eksiklerini söyle bana :)
Ettik bile:) hedef kitap sayın ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okuyorsun bizimle paylaş lütfen :)
Aramıza katılmak istemez misin :)
Tesekkur ederim hedef 40 kitap 5 tane okudum şimdi zülfü livaneli konstantiniyye otelini okuyorum bitirmek uzereyim ☺Ettik bile:) hedef kitap sayın ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okuyorsun bizimle paylaş lütfen :)