Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kariyerim için de gerekli dil. O yüzden halletmem lazim.Bende yıllardır istiyorum ancak kafamdaki proje olarak kaldı.
Benim kitabım var ama okuyacak vaktim az malesefBende öyle düşünüyorum ve geriliyorum, strese giriyorum o kadar kitabım yok az okuyorum diye
Selam,
Bugün Huzursuzluk(ss.155)'u bitirdim. Yeni başladığım kitap Émile Zola - Germinal (ss.556).
Ocak ayı toplam okuduğum sayfa: 210.
Yaşlarınız genç iken halledin ileri yaşta farklı bilgileri beyne yerleştirmek çok zorlaşıyor.Kariyerim için de gerekli dil. O yüzden halletmem lazim.
Geçmiş olsun .inşallah bundan sonra hastalıkları geride bırakmış olursunuz bu yıl bir daha uğramasın sizeBir Gün Tek Başına 54 /608 Okunan sayfa:20 Ocak ayı toplam:92 sayfa
Bu ay başından beri evde sürekli kızım-eşim-ben arasında dönüp duran hastalıklarla baş etmeye çalışıyorum. Neyse ki biraz kafamızı kaldırabildik.
Bugünden itibaren daha aktif olacağım inşallah :)
2 sayfa bile okusanız size iyi gelir. ben hiç okuyamadığım gün bile mutlaka 1 bölüm okumam gerek diyerek okumaya çalışıyorum. zaten 20 gün aynı rutini uygularsanız beyin onu düzenli yapmanızı talep edecek.Benim kitabım var ama okuyacak vaktim az malesef
Öyle yapmaya çalışıyorum, okuma isteğim var ama 2 küçük çocuk ve çalışınca doya doya okuyamıyorumYaşlarınız genç iken halledin ileri yaşta farklı bilgileri beyne yerleştirmek çok zorlaşıyor.
Geçmiş olsun .inşallah bundan sonra hastalıkları geride bırakmış olursunuz bu yıl bir daha uğramasın size
2 sayfa bile okusanız size iyi gelir. ben hiç okuyamadığım gün bile mutlaka 1 bölüm okumam gerek diyerek okumaya çalışıyorum. zaten 20 gün aynı rutini uygularsanız beyin onu düzenli yapmanızı talep edecek.
müthiştir keyifli okumalarBugün Da Vinci nin şifresine başladım.
50 sf. Okudum.
bende aynı durumdayım.dönemsel olarak kitabı kenarda bırakıp dizi,puzzle yada elişlerine yöneliyorum.kendime hadi artık yeter bu kadar farklı tatlar diyene kadar. hangi dizi merak ettim.1 Haftadir hic kitap okuyamadim. Fi yi e kitap olarak okuyodum ama yabanci bi dizi cok dikkatimi cekti ona sardim resmen kitabi bosladim. Bugun mutlaka hatri sayilir kadar okumaliyim bildirim yaparim
Bende 1000kitap kullaniyorum iyi oluyor :)Ben 1001kitap diye bir siteye bakıyorum.
Ordan yorumları takip ediyorum.
Ona göre kitap seçiyorum.
Hoşgeldin eger bizimle olacaksan ilk sayfamizi okuyup bildirim yaparsan ekleyecegim seni de :)ben günlük her gün 20 sayfa okumak ıcın hedef koydum kendıme. suan yaprak fıtınasını okuyorum, 86. sayfadayım, sınavlar bıtınce duzene sokacagım...
Hoşgeldin ilk sayfamizi okuyup tam bildirim yaparsan tabi devamlı olacaksan seni de ekleyebilirim ilk sayfaya :)Ben son zamanlarda pek okuyamıyorum. Ama zorlayıp zinciri kırmam lazım. Yaşar Kemal'in Bir Ada Hikayesi romanının 2. Cildinde takıldım kaldım 1 aydır elimde sürünüyor. Bugün 20 sayfa okuyup tekrar eski okuma rutinime dönmeyi düşünüyorum.
Cok merak ettim hangi dizi? Ben de deli gibi Stranger Things in yeni sezoununu bekliyorum.1 Haftadir hic kitap okuyamadim. Fi yi e kitap olarak okuyodum ama yabanci bi dizi cok dikkatimi cekti ona sardim resmen kitabi bosladim. Bugun mutlaka hatri sayilir kadar okumaliyim bildirim yaparim
Hoşgeldin aramiza ilk sayfaya ekledim seni :)okumak istiyorum ama kitapları hep yarım bırakıyorum.birde sizlerle deneyeyim.haydi bismillah.kitabımı seçtim.samiha ayverdi - ibrahim efendi konağı.