Kitap Okuma Günlüğü 📚

IMG_20200112_225521.jpg

Bir Gün Tek Başına 54 /608 Okunan sayfa:20 Ocak ayı toplam:92 sayfa
Bu ay başından beri evde sürekli kızım-eşim-ben arasında dönüp duran hastalıklarla baş etmeye çalışıyorum. Neyse ki biraz kafamızı kaldırabildik.
Bugünden itibaren daha aktif olacağım inşallah :)

Kariyerim için de gerekli dil. O yüzden halletmem lazim.
Yaşlarınız genç iken halledin ileri yaşta farklı bilgileri beyne yerleştirmek çok zorlaşıyor.
Bir Gün Tek Başına 54 /608 Okunan sayfa:20 Ocak ayı toplam:92 sayfa
Bu ay başından beri evde sürekli kızım-eşim-ben arasında dönüp duran hastalıklarla baş etmeye çalışıyorum. Neyse ki biraz kafamızı kaldırabildik.
Bugünden itibaren daha aktif olacağım inşallah :)
Geçmiş olsun .inşallah bundan sonra hastalıkları geride bırakmış olursunuz bu yıl bir daha uğramasın size
Benim kitabım var ama okuyacak vaktim az malesef 🙈
2 sayfa bile okusanız size iyi gelir. ben hiç okuyamadığım gün bile mutlaka 1 bölüm okumam gerek diyerek okumaya çalışıyorum. zaten 20 gün aynı rutini uygularsanız beyin onu düzenli yapmanızı talep edecek.

Yaşlarınız genç iken halledin ileri yaşta farklı bilgileri beyne yerleştirmek çok zorlaşıyor.

Geçmiş olsun .inşallah bundan sonra hastalıkları geride bırakmış olursunuz bu yıl bir daha uğramasın size

2 sayfa bile okusanız size iyi gelir. ben hiç okuyamadığım gün bile mutlaka 1 bölüm okumam gerek diyerek okumaya çalışıyorum. zaten 20 gün aynı rutini uygularsanız beyin onu düzenli yapmanızı talep edecek.
Öyle yapmaya çalışıyorum, okuma isteğim var ama 2 küçük çocuk ve çalışınca doya doya okuyamıyorum

Ben son zamanlarda pek okuyamıyorum. Ama zorlayıp zinciri kırmam lazım. Yaşar Kemal'in Bir Ada Hikayesi romanının 2. Cildinde takıldım kaldım 1 aydır elimde sürünüyor. Bugün 20 sayfa okuyup tekrar eski okuma rutinime dönmeyi düşünüyorum.

Germinal - 32.
Iki gündür yaklaşık bir saat sabah kalkınca, bir saat de yatmadan önce okuyacağım diye kendimi şartlıyorum. Gün içinde ders çalıştığım için vaktim olmuyor ama şimdilik bu düzen bana iyi geldi. :KK51:
Germinal'i çok sevdim. Zaten bu tarz karanlık dönem kesitlerini resmeden eserleri hep çok severim...

1 Haftadir hic kitap okuyamadim. Fi yi e kitap olarak okuyodum ama yabanci bi dizi cok dikkatimi cekti ona sardim resmen kitabi bosladim. Bugun mutlaka hatri sayilir kadar okumaliyim bildirim yaparim

Bugün Da Vinci nin şifresine başladım.
50 sf. Okudum.
müthiştir keyifli okumalar
1 Haftadir hic kitap okuyamadim. Fi yi e kitap olarak okuyodum ama yabanci bi dizi cok dikkatimi cekti ona sardim resmen kitabi bosladim. Bugun mutlaka hatri sayilir kadar okumaliyim bildirim yaparim
bende aynı durumdayım.dönemsel olarak kitabı kenarda bırakıp dizi,puzzle yada elişlerine yöneliyorum.kendime hadi artık yeter bu kadar farklı tatlar diyene kadar. hangi dizi merak ettim. :KK36:

Ben 1001kitap diye bir siteye bakıyorum.
Ordan yorumları takip ediyorum.
Ona göre kitap seçiyorum.
Bende 1000kitap kullaniyorum iyi oluyor :)
ben günlük her gün 20 sayfa okumak ıcın hedef koydum kendıme. suan yaprak fıtınasını okuyorum, 86. sayfadayım, sınavlar bıtınce duzene sokacagım...
Hoşgeldin eger bizimle olacaksan ilk sayfamizi okuyup bildirim yaparsan ekleyecegim seni de :)
Ben son zamanlarda pek okuyamıyorum. Ama zorlayıp zinciri kırmam lazım. Yaşar Kemal'in Bir Ada Hikayesi romanının 2. Cildinde takıldım kaldım 1 aydır elimde sürünüyor. Bugün 20 sayfa okuyup tekrar eski okuma rutinime dönmeyi düşünüyorum.
Hoşgeldin ilk sayfamizi okuyup tam bildirim yaparsan tabi devamlı olacaksan seni de ekleyebilirim ilk sayfaya :)
Cok merak ettim hangi dizi? Ben de deli gibi Stranger Things in yeni sezoununu bekliyorum.
okumak istiyorum ama kitapları hep yarım bırakıyorum.birde sizlerle deneyeyim.haydi bismillah.kitabımı seçtim.samiha ayverdi - ibrahim efendi konağı.
Hoşgeldin aramiza ilk sayfaya ekledim seni :)

X