Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kızlar 2020 yılı için kitap hedefi yaptınız mı?
Ben bu sene okuyacağım kitapların bir listesini yaptım. O kitaplar her zaman gözümün önünde olacak şekilde düzenledim. Ama toplam 9 kitap çıkarabildim. Yaza doğru iş arkadaşlarımın kitaplarından ödünç alma yöntemi ile okuyacağım kitapları artırmayı hedefliyorum.

Yapabilirsem aylık min 500 max 1000 sayfa hedefi koydum kendime :)

Sevinirken nazar degdi galiba kızlar gozumun kornea tabakasi sıyrılmış açılmış sert madde carpmasi sonucu.. görmede sıkıntım var net goremiyorum biraz bulanik insallah duzelecekmis
Çok üzüldüm canım. Şimdi nasılsın? Gerçi ekrana bakman yasaktır diye düşünüyorum ama arada habersiz bırakma bizi.

Geçmiş olsun. Nazar değdirenin gözü çıksın derler ama sen nasıl öyle bir şeye maruz kaldın. Gözünü yorma canım. Umarım kalıcı bir hasar vermeden en kısa sürede iyileştiğin haberlerini bekliyorum.
Ayy geçmiş olsun inşallah biranönce düzelir ❤
Çok üzüldüm canım. Şimdi nasılsın? Gerçi ekrana bakman yasaktır diye düşünüyorum ama arada habersiz bırakma bizi.
Işığa hiç bakamıyordum müthiş acı veriyordu akşamları evde güneş gözlüğü taktım. Şükür simdi iyiyim cok hafif bulanik gorme var ama ilk gune gore baya hafif. Tesekkur ederim hepinize 🧡

Ben geldimm sayfalari toparladim simdi ilk sayfa güncellemesini yapacağım guzel dilekleriniz icin teşekkür ederim cok şükür iyiyim kitap okuyabilecek duruma geldim hafif bi rahatsızlık var ama buna şükür 😊

Merhabalar ne kadar guzel ve faydal bir topik bende katilabilir miyim araniza? Fi' yi okumaya basladim dun gece
Hosgeldin aramiza ekledim listeye:)
Kızlar 2020 yılı için kitap hedefi yaptınız mı?
Henüz yapmadım ama yapacağım hepimiz yapalım bence :) cok guzel fikir.😊
Geçmiş olsun. Nazar değdirenin gözü çıksın derler ama sen nasıl öyle bir şeye maruz kaldın. Gözünü yorma canım. Umarım kalıcı bir hasar vermeden en kısa sürede iyileştiğin haberlerini bekliyorum.
Iki kez alintilamisim🙈
Ayy geçmiş olsun inşallah biranönce düzelir ❤
Cokk sagolun iki kez alinti yapmışım 🙈
Babaya Mektup ve Otomatik Portakal bitti. Bu ay toplam:194
Tebrik ederimmm Aralık ayı birincimiz sensin harikasın 😊

Slm kızlar benim bu ara okumaya fırsatım olmadı biraz kış tatili derken şimdide iş görüşmem kurslar vardı yarın işe başlıyorum bakalım inşallah okumaya gayret edicem devam 🥰

Slm kızlar benim bu ara okumaya fırsatım olmadı biraz kış tatili derken şimdide iş görüşmem kurslar vardı yarın işe başlıyorum bakalım inşallah okumaya gayret edicem devam 🥰
Hayırlı olsun düzenini kurunca devam edersin benim de biraz sekteli gidecek taşınma yerleşme vs derken ama olsun 😊

2020'de 50 ve üstü kitap okuma hedefim. Fikri ortaya atıp planını söylemeyi unutan ben bugün fark ettim. Bu eserler bu yıl okumayı planladıklarım. Roman tarzı eserleri buraya yazmama nedenim bilgiye dair kitap aldığımda o an kapağı görüp beni oku diyen romanı almış olmam. Sizlerden de bekliyorum bu tarz planlamaları.

İlber Ortaylı - Türklerin Tarihi
İlber Ortaylı - Tarihin Sınırlarına Yolculuk
İlber Ortaylı - Tarihin Işığında
Lauren kate - Azap
Lauren Kate - Düşüş
Platon - bütün yapıtları serisi ilk dört kitabı devamını bulursam onlarda
Spinoza - Törebilim
Irvin D. Yalom - Nietzsche Ağladığında
Irvin D. Yalom - Güneşe Bakmak Ölümle Yüzleşmek
Friedrich Nietzsche - İyinin ve Kötünün Ötesinde
Friedrich Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt
İnka serisi 1,2,3