- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.282
HoşbuldumHoşgeldin canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldin canım:)
Incemi aldin.Hiç okumadığım iki tür kitap aldım. Biri ekonomiyle ilgili biri de tarihle ilgiliydi ikisini de toplam 44 sayfa okudum ve roman gibi ilerleyemiyorum çünkü bilgiye dayalı olduğu için bazı paragrafları üç kez bile okuduğumu fark ettim bugün. Hangisine devam ederim sorusuna gelirsek tarih kitabını bitirmeyi planlıyorum.
Daha eve dönmedim canım kitabın fotoğrafını eve gidince atarım. Ekonomi kitabı 2008 küresel krizinden başlamış. Siyah kuğu böyle makale yazısı gibi ekonomistlerin görüşleri ve benzetmelerinden yola çıkılarak yazılmış anlatımı güzel beğendim sadece yarına kadar bitiremem diye vazgeçtim.Incemi aldin.
Ekonomiyle ilgili kitabin icerigi nasildi tam olarak.
Bende onumuzdeki ay her hafta 1 tane bitirmek istiyorum. 4 kitab bakalim.
Kitab ayni iktisat derslerindeki capraz konulara benziyor :)) iktisatta yorumlar bile matematiksel:) diger tarihi de okumadim tabi.zaten ay bitti. Uzun kitablara baslaybilirzH M canım bu iki kitap dediğim. Terim geçiyor ama dipnotlarda açıklamış.
Aynen o konuda birbirini tamamlayan konular gibi. Keynesyen görüş şöyle gibi güzel ama ağır bir kitap.Kitab ayni iktisat derslerindeki capraz konulara benziyor :)) iktisatta yorumlar bile matematiksel:) diger tarihi de okumadim tabi.zaten ay bitti. Uzun kitablara baslaybilirz
Agir olduğu belli..Aynen o konuda birbirini tamamlayan konular gibi. Keynesyen görüş şöyle gibi güzel ama ağır bir kitap.
Tarih kitabının basit ve yalın bir dili var onu yarın geceye kadar bitirmeyi planlıyorum.
Bende finans mezunuyum ama hala niye bu bölümü bitirdim kendimi anlamıyorum. Bende hiç severek okumadım.Agir olduğu belli..
Aynen inceyse biter.
Iktisat okudum hic sevemedim:)
Her zaman bekleriz :)Biraz daha güç toplayayım, en kısa zamanda aranıza katılacağım inşaallah
Hoşgeldin aramızaMerhabalar ben de katılabilir miyim aranıza?
Dr. M. Scott Peck- Az Seçilen Yol okuyorum şu anda 86/324
Ben mali müsavirlik yaparim dedim guya..Bende finans mezunuyum ama hala niye bu bölümü bitirdim kendimi anlamıyorum. Bende hiç severek okumadım.
Bende borsayla büyüdüm. Sürekli babamın ekranınında açık olurdu hisse senetlerinin inip çıkması, ani renk değişimleri, ilginç kısaltma isimler beni cezbederdi. En sevdiğim dizide bir tane broker vardı çok imrenirdim ona yaşam tarzına sonra okumaya başladım. Finans derslerinde notum hep aa ba idi. İşletme derslerinde en yüksek cc idi. Nefret ederdim. Mezun oldum ama son senemde bir dersim vardı. O dersin hocasını gördüğüm anda geçemiyceğimi anlamıştım. Okulu bırakıcam diye tutturdum o ders için okula gitmedim. Hocam evi aradı ailem yalvar yalvar zorla geri döndüm. Yoksa tek ders yüzünden onca emeği silip atmaya hazırdım. Derste sözel bir işletme dersiydi. Herkesin en kolay dediği benimse o ders benim celladım dediğim bir dersti.Ben mali müsavirlik yaparim dedim guya..
Ama hic sevmemisimki bölümü.
Birde modelistlik okudum. Ardindan ne alakaysa iktisat. Ozamanlar hem calisip hafta sonlarida uniye derslerine gidiyordum
Keyifle giderdim uniye ama derste bayilirdim gunluk hayatta ticari kafam vardir ama sadece bu.
Günaydın, nasılsın bu sabah?Herkese günaydın bugun ayin son günü. Gun bitimi sayfa sayılarını hesaplayacağımmm
Senin yine dikkatini cekiyormus :))Bende borsayla büyüdüm. Sürekli babamın ekranınında açık olurdu hisse senetlerinin inip çıkması, ani renk değişimleri, ilginç kısaltma isimler beni cezbederdi. En sevdiğim dizide bir tane broker vardı çok imrenirdim ona yaşam tarzına sonra okumaya başladım. Finans derslerinde notum hep aa ba idi. İşletme derslerinde en yüksek cc idi. Nefret ederdim. Mezun oldum ama son senemde bir dersim vardı. O dersin hocasını gördüğüm anda geçemiyceğimi anlamıştım. Okulu bırakıcam diye tutturdum o ders için okula gitmedim. Hocam evi aradı ailem yalvar yalvar zorla geri döndüm. Yoksa tek ders yüzünden onca emeği silip atmaya hazırdım. Derste sözel bir işletme dersiydi. Herkesin en kolay dediği benimse o ders benim celladım dediğim bir dersti.