Herkese günaydın annem ameliyat oldu taburcu olduk cok şükür artık evdeyiz sayfalari toparlayacagim herkese yazacağım bi kahvaltı yapincahastanede okudum biraz ama bugün evi toparlayip rahatca bi okuma seansi yapacağım
Teşekkür ederim canım inşallahRica ederim. Sen bizler için günlerce haftalarca aylarca emek veriyorsun. Biz sadece sayfa sayısı yazıp geçiyoruz.
Annen umarım çabuk iyileşir.
Aminn inşallah
kitapzede anneciğine geçmiş olsun kolaylıkla iyileşsin inşallah. Ne ameliyatıydı?
İyi bişey olur inşallah sonu. 34 yaşındayım genç ve dinç hissedemiyorum bazen bu yaştan sonra liseyi bitirsem nolucak diye şeytan dürtüyor zorlanıyorum haliyle.
Sonra vazgeçip devam ediyorum 40 yaşıma gelince keşke o zaman yapsaydım diyeceğim çünkü.
Desteğinde ayrıca mutlu etti
Aminn ablacım inşallah. Diz ameliyati oldu şimdi evde yatıyor bakalım
HoşgeldinnBir de etiket ettim diyor, nasıl ettiysen.
Biz de yazalım ya ne güzel olur ❤
Hoşgeldin tess in bir sürü kitabı var elimde daha okumadığım.. Merak ediyorum ama.Kapıyı çalmadan içeri dalar gibi oldum
İyi geceler
Tess Gerrıtsen in Günahkar kitabını okuyorum şuan 215.sayfadayım toplam okuduğum sayfa 50 ve devam ediyorum
Hoşgeldin, keyifli okumalarSelam
Rachell Abbott-Iyi Uykular Sevgilim okuyorum bu aralar, gece 30 sayfa kadar okudum ama 195.sayfadayım şu an.
Buradan yazmaya devam ederim artık :)
Günaydınnn
Hoşgeldin aramıza ekledim listeye seni deHerkese merhabalar;
Burası daha aktif bir kitap okuma günlüğü sanırım. Ben de aranıza katılmak isterim.
Şu anda Erich Fromm- Sevme Sanatı 90/125 sayfadayım.
Sadece işe giderken toplu taşımada okuma fırsatım oluyor. Hafta sonu ve iş dönüşü okuyamıyorum. Hafta içi en az 10 sayfa hedef koydum kendime. Genelde 15 sayfayı buluyor.
Herkese keyifli okumalar :)
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun annenize allah şifa versin
Hoşbuldum merakına değecek diye düşünüyorumTeşekkür ederim canım inşallah
Aminn inşallah
Aminn ablacım inşallah. Diz ameliyati oldu şimdi evde yatıyor bakalımDavetlerin için teşekkür ederim renk katmışsın buraya
Hoşgeldinn
Hoşgeldin tess in bir sürü kitabı var elimde daha okumadığım.. Merak ediyorum ama.
Hoşgeldin, keyifli okumalar
Günaydınnn
Hoşgeldin aramıza ekledim listeye seni de
Çok teşekkür ederim
Çok güzel bir haber bu. İnşallah hemen iyileşir.Herkese günaydın annem ameliyat oldu taburcu olduk cok şükür artık evdeyiz sayfalari toparlayacagim herkese yazacağım bi kahvaltı yapincahastanede okudum biraz ama bugün evi toparlayip rahatca bi okuma seansi yapacağım
Cerrah var elimde :)Hoşbuldum merakına değecek diye düşünüyorum
Hangi kitapları var bilmiyorum ama ben cerrahtan itibaren başladım ve şuana kadar gayet güzel gitti
Geçmiş olsun canım. Listeye eklediğin için teşekkür ederim :)Herkese günaydın annem ameliyat oldu taburcu olduk cok şükür artık evdeyiz sayfalari toparlayacagim herkese yazacağım bi kahvaltı yapincahastanede okudum biraz ama bugün evi toparlayip rahatca bi okuma seansi yapacağım
TeşekkürlerHastanede 20 bugün de 10 sayfa okudum ekledim kendimi de seni deBloss
Çok şükür gün gün iyi olacak bugun dizini biraz kıvırabildi üzerine yatamamıştı az da olsa döndü yattı :)Teşekkürler ❤
Bugün nasıl annen ?
Dizini gene çok zorlamasın canım. Tam olarak iyileşene kadar dinlensin. Bu arada iyi haberlerini almak çok güzel bir şeyÇok şükür gün gün iyi olacak bugun dizini biraz kıvırabildi üzerine yatamamıştı az da olsa döndü yattı :)
Tess gerritsen'in hayranı birini daha görmek güzel bir duygu400 sayfalık günahkarı bitirdim
İkiz Bedenler e başladım 50. Sayfadayım