Kitap Okuma Günlüğü 📚

Herkese merhabalar;

Burası daha aktif bir kitap okuma günlüğü sanırım. Ben de aranıza katılmak isterim.

Şu anda Erich Fromm- Sevme Sanatı 90/125 sayfadayım.

Sadece işe giderken toplu taşımada okuma fırsatım oluyor. Hafta sonu ve iş dönüşü okuyamıyorum. Hafta içi en az 10 sayfa hedef koydum kendime. Genelde 15 sayfayı buluyor.

Herkese keyifli okumalar :)

Herkese günaydın annem ameliyat oldu taburcu olduk cok şükür artık evdeyiz sayfalari toparlayacagim herkese yazacağım bi kahvaltı yapinca 😊 hastanede okudum biraz ama bugün evi toparlayip rahatca bi okuma seansi yapacağım

Çok geçmiş olsun annenize allah şifa versin

Rica ederim. Sen bizler için günlerce haftalarca aylarca emek veriyorsun. Biz sadece sayfa sayısı yazıp geçiyoruz.
Annen umarım çabuk iyileşir.
Teşekkür ederim canım inşallah 🥰
kitapzede kitapzede inşallah annen tez zamanda iyileşir 🙏

17.11.2019 - 22 Sayfa
Aminn inşallah 😘
kitapzede kitapzede anneciğine geçmiş olsun kolaylıkla iyileşsin inşallah. Ne ameliyatıydı?

İyi bişey olur inşallah sonu. 34 yaşındayım genç ve dinç hissedemiyorum bazen bu yaştan sonra liseyi bitirsem nolucak diye şeytan dürtüyor zorlanıyorum haliyle.
Sonra vazgeçip devam ediyorum 40 yaşıma gelince keşke o zaman yapsaydım diyeceğim çünkü.

Desteğinde ayrıca mutlu etti 💜
Aminn ablacım inşallah. Diz ameliyati oldu şimdi evde yatıyor bakalım 😊 Davetlerin için teşekkür ederim renk katmışsın buraya 🥰😘
Bir de etiket ettim diyor, nasıl ettiysen.
Biz de yazalım ya ne güzel olur ❤
Hoşgeldinn 🤗
Kapıyı çalmadan içeri dalar gibi oldum
İyi geceler
Tess Gerrıtsen in Günahkar kitabını okuyorum şuan 215.sayfadayım toplam okuduğum sayfa 50 ve devam ediyorum
Hoşgeldin tess in bir sürü kitabı var elimde daha okumadığım.. Merak ediyorum ama. 😊
Selam
Rachell Abbott-Iyi Uykular Sevgilim okuyorum bu aralar, gece 30 sayfa kadar okudum ama 195.sayfadayım şu an.
Buradan yazmaya devam ederim artık :)
Hoşgeldin, keyifli okumalar 😊🥰
Günaydınnn 👭
Herkese merhabalar;

Burası daha aktif bir kitap okuma günlüğü sanırım. Ben de aranıza katılmak isterim.

Şu anda Erich Fromm- Sevme Sanatı 90/125 sayfadayım.

Sadece işe giderken toplu taşımada okuma fırsatım oluyor. Hafta sonu ve iş dönüşü okuyamıyorum. Hafta içi en az 10 sayfa hedef koydum kendime. Genelde 15 sayfayı buluyor.

Herkese keyifli okumalar :)
Hoşgeldin aramıza ekledim listeye seni de 😊
Çok geçmiş olsun annenize allah şifa versin
Çok teşekkür ederim 😊

Teşekkür ederim canım inşallah 🥰

Aminn inşallah 😘

Aminn ablacım inşallah. Diz ameliyati oldu şimdi evde yatıyor bakalım 😊 Davetlerin için teşekkür ederim renk katmışsın buraya 🥰😘

Hoşgeldinn 🤗

Hoşgeldin tess in bir sürü kitabı var elimde daha okumadığım.. Merak ediyorum ama. 😊

Hoşgeldin, keyifli okumalar 😊🥰

Günaydınnn 👭

Hoşgeldin aramıza ekledim listeye seni de 😊

Çok teşekkür ederim 😊
Hoşbuldum merakına değecek diye düşünüyorum
Hangi kitapları var bilmiyorum ama ben cerrahtan itibaren başladım ve şuana kadar gayet güzel gitti

Herkese günaydın annem ameliyat oldu taburcu olduk cok şükür artık evdeyiz sayfalari toparlayacagim herkese yazacağım bi kahvaltı yapinca 😊 hastanede okudum biraz ama bugün evi toparlayip rahatca bi okuma seansi yapacağım
Geçmiş olsun canım. Listeye eklediğin için teşekkür ederim :)

X