Kitap Okuma Günlüğü 📚

Geçmiş olsun, umarım kötü bir şeyi yoktur. Merakla bekliyorum kitaplarını.
kitapzede
Annenize cok gecmis olsun, Allah sifa versin.
Ben de katilmak isterim araniza.
Suan ‘Kinyas ve Kayra’yi okuyorum.
kitapzede gecmis olsun gecen gün gormedim. Allah şifa versin.
Ben bugun 75nci sayfadayim.
Canım ben çok ilgilenen olmadı diye yapmadım. Yaparım tabii yarın
Kayıp kızlar kitabı şuan itibariyle bitti. Bu ay toplam 245 sayfa roman okudum. kitapzede senin içinde kolaylık olsun diye toplamı yazıyorum canım. Umarım annen daha iyidir.
Hepinize cok teşekkür ederim ameliyat bekliyoruz bakalim insallah iyi olacak. Eve gecince ekleyecegim sayfalari :)

kitapzede
Annenize cok gecmis olsun, Allah sifa versin.
Ben de katilmak isterim araniza.
Suan ‘Kinyas ve Kayra’yi okuyorum.
Listeye ekledim sayfa sayını da bildirirsen düzenlerim :) hoşgeldin :)
kitapzede gecmis olsun gecen gün gormedim. Allah şifa versin.
Ben bugun 75nci sayfadayim.
Tüm sayfa sayılarını ekledim çok teşekkürler :)
Kayıp kızlar kitabı şuan itibariyle bitti. Bu ay toplam 245 sayfa roman okudum. kitapzede senin içinde kolaylık olsun diye toplamı yazıyorum canım. Umarım annen daha iyidir.
İnşallah güzel haberlerini alırız annenin sende biraz olsun rahatlarsın.
Yarın hastaneye yatıyoruz bakalım bu süreçte ve taburculuk sonrası izinli olduğum için yanıma 3 kitap + şimdiki okuduğumu aldım bu döngüyü kırıp okurum diye umut ediyorum. Buralarda olacağım ama telden gireceğim için düzenlemeleri geciktirmeden yapmam lazım toplu yapamam telden :)

Sen şimdi sadece anneni düşün. Onun sağlığı her şeyden daha önemli. Olmadı ben ayın son günü herkesin okuduğu sayfa sayısını toplar sana yazarım. Şimdi önemli olan annenin sağlığına kavuşarak o hastaneden çıkması canım. Bu arada sanki çok mu kitap aldın yanına demeden edemedim, çok mu kalacaksınız hastanede? Tabi inşallah hepsini bitirirsin canım. Anne frank'in kitabını bitirdiğin zamanda yorumlarını merak ediyorum.

Yanıma aldıklarım ince kitaplar. Hastane sonrası evde kalmayacağız o yüzden yanıma aldım ablamda bakacağım anneme merdiven çıkamayacak hemen o yüzden :)

Kızlar Tess gerritsen'in kitaplarını okumayı seviyorum fakat son almış olduğum 'kayıp kızlar' ve ' ruhundaki zehirle yüzleş' adlı kitaplarının konusu aynı biri 245 sayfa biri 350 sayfa şuan o kadar büyük bir hayal kırıklığına uğradımki ilk sayfalar aynı ortalar aynı en sonunda yeni kitabından üç bölüm eklenmiş ya cidden siz olsanız ne düşünürsünüz

Onu okumadim ama akmiyorsa okuma yani en cok kitab alirken beni sarmamasindan bana biseyler vrrmemesinden tereddut ediyorum. Yani o yuzden kitab alirken saatlerce dusunuyorum

kitapzede anneciğine geçmiş olsun kolaylıkla iyileşsin inşallah. Ne ameliyatıydı?

İyi bişey olur inşallah sonu. 34 yaşındayım genç ve dinç hissedemiyorum bazen bu yaştan sonra liseyi bitirsem nolucak diye şeytan dürtüyor zorlanıyorum haliyle.
Sonra vazgeçip devam ediyorum 40 yaşıma gelince keşke o zaman yapsaydım diyeceğim çünkü.

Desteğinde ayrıca mutlu etti

Onu okumadim ama akmiyorsa okuma yani en cok kitab alirken beni sarmamasindan bana biseyler vrrmemesinden tereddut ediyorum. Yani o yuzden kitab alirken saatlerce dusunuyorum
Kitapların ikisi aynı sadece farklı iki kişi çevirmiş farklı yayınevleri basmış. İsimler farklı konu içerik aynı 350 sayfa olan kitapta yeni basıcağı kitabın ilk üç bölümünü çevirmiş çeviren insan. Yani boşuna almasın kimse ikisini diye yazdım ikiside aynı kitap çevirenler kapaktaki ismi farklı çevirmiş. Satış politikası adı altında yapılan hileler bence

Aa öylemi. Iyi yazdiğin guzel oldu ozaman. Sirf pars tuzaģi yani ozaman.

Klasik olacak ama gerçekten öyle okumanın yaşı yok.
Ne güzel bir yola girmişsin, inşallah emeğinin karşılığını alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…