- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.070
Alirken iceriğini karistirsaydin biraz. Ben oyle yspiyorumBen ne sandım biliyor musunuz kızlar arkada ikisi de ana karakteri yazınca kayıp kızlar birinci kitap diğeri ikinci kitap bir başladım okumaya aynı şoklandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alirken iceriğini karistirsaydin biraz. Ben oyle yspiyorumBen ne sandım biliyor musunuz kızlar arkada ikisi de ana karakteri yazınca kayıp kızlar birinci kitap diğeri ikinci kitap bir başladım okumaya aynı şoklandım.
Aynen canım. O yüzden yazdım. Başka bir kitap alabilirken niye aynı kitaba iki kez sahip olalım ki tabi ben kendime kızıyorum.Aa öylemi. Iyi yazdiğin guzel oldu ozaman. Sirf pars tuzaģi yani ozaman.
Baktımda aynı sayfaları açıp baksaydım anlamışım farklı sayfalara bakınca farklı olay örgüsü denk geldi ilk sayfa bile aynı ay rezil oldum. bugün gidip değiştircem valla onlarda bilemezki adam ona bakmıyorki nerden bilsin o da aynı olduklarınıAlirken iceriğini karistirsaydin biraz. Ben oyle yspiyorum
Bilgiliyse eger Kitablar hakkindaysa 2nci serisi olmadigini bilir. Ayni yazarmi? Korsanimi yapilip ekleme yapilmis iceriği biraz degistirilmis vs.Baktımda aynı sayfaları açıp baksaydım anlamışım farklı sayfalara bakınca farklı olay örgüsü denk geldi ilk sayfa bile aynı ay rezil oldum. bugün gidip değiştircem valla onlarda bilemezki adam ona bakmıyorki nerden bilsin o da aynı olduklarını
Aynı yazar. Kitap aynı orijinali Türkçeye çeviren iki farklı kişi.Bilgiliyse eger Kitablar hakkindaysa 2nci serisi olmadigini bilir. Ayni yazarmi? Korsanimi yapilip ekleme yapilmis iceriği biraz degistirilmis vs.
İyi geceler ❤
@MorVampirella inş iyisinizdir.
@tosia
@Amecey
@Negohatun dilerseniz sizde yazabilirsiniz günlük sahife :))
Gerçekten 2. Kez etiket yapmış
Kapıyı çalmadan içeri dalar gibi oldum
İyi geceler
Tess Gerrıtsen in Günahkar kitabını okuyorum şuan 215.sayfadayım toplam okuduğum sayfa 50 ve devam ediyorum