Kitap Okuma Günlüğü 📚

merhaba arkadaşlar size iki sorum olacak:
1-tavsiye edeceğiniz, yeri sizde farklı olan, sana en çok şey katan beş kitap nedir? (Bunu kendim için soruyorum ona göre alışveriş yapıcam)
İkinci sorum: Daha yeni girdiğim bir arkadaş grubunda hediye çekilişi yaptık birbirimize kitap alıcaz, bana çıkan kişiyle birebir hiç muhabbetim olmadı böyle birine hangi kitabı almamı tavsiye edersiniz?

Beni siilmişiniz gecici dondurmuştum halbuki :) ben de devam ediyorum. Not alin efenim.
3 tane kitab 40 lira tuttu ya bir an once fuar olsa..

Aay kızlar bu ara okuyamadım😒 birde şu okuduğum kitabı "Teftiş" bi bitiremedim sarmadıı ama yarıdada bırakmak istemedim okunmamış kitap olmasın diye 😬 neyse bitiririm herhalde yakında 🙄

Günaydın 💜

kitapzede kitapzede vampirim gelemiyorum ama aklım burda hep.
Rahatsızlıklarım oldu o arada ehliyet sınavı için okudum çalıştım.

Şimdi ders kitapları okuyorum geç kalınmış liseyi bitirmek için. Okuyorum yani :) 💜

Beni siilmişiniz gecici dondurmuştum halbuki :) ben de devam ediyorum. Not alin efenim.
3 tane kitab 40 lira tuttu ya bir an once fuar olsa..
Ben senin sayfana ulaşamadığım için uzun zaman oldu diye çıkarmıştım hoşgeldinn :) Ben de fuardan 110 tl ye 10 kitap satın aldım nasıl ama :)
13 Kasım 50 sayfa bitti. kitapzede kitapzede sen yokken çok sessizleşiyor bu aralar. Bu topik senin ama sen olmayınca keyfi olmuyor. İşlerin hala çok mu yoğun canım.
Yaa gelicem sık sık bu aralar işlerden değil de annem ameliyat olacak onunla ilgili dr du izindi o yüzden okuyamadım ve yüzüm olmadı gelmeye :) Bugun okuyacağım ve bildirimimle döneceğim. Hatta aklımda son fuar alışverişimin kitaplarının görselini eklemek var inşallah onu da yapacağım yakın zamanda.
Günaydın 💜

kitapzede kitapzede vampirim gelemiyorum ama aklım burda hep.
Rahatsızlıklarım oldu o arada ehliyet sınavı için okudum çalıştım.

Şimdi ders kitapları okuyorum geç kalınmış liseyi bitirmek için. Okuyorum yani :) 💜
Sen harikasınnn çok güzel bir şey yapıyorsun :KK200: kalbim seninle başarılar diliyorummm
merhabalar ,benide alırmısınız aranıza
JOSE SARAMAGO KÖRLÜK kitabını okuyorum şuan-331 sayfa-110.sayfadayım
Alırız tabi ki hoşgeldin :)

Ben senin sayfana ulaşamadığım için uzun zaman oldu diye çıkarmıştım hoşgeldinn :) Ben de fuardan 110 tl ye 10 kitap satın aldım nasıl ama :)

Yaa gelicem sık sık bu aralar işlerden değil de annem ameliyat olacak onunla ilgili dr du izindi o yüzden okuyamadım ve yüzüm olmadı gelmeye :) Bugun okuyacağım ve bildirimimle döneceğim. Hatta aklımda son fuar alışverişimin kitaplarının görselini eklemek var inşallah onu da yapacağım yakın zamanda.

Sen harikasınnn çok güzel bir şey yapıyorsun :KK200: kalbim seninle başarılar diliyorummm

Harikaa valla burdada aćilsa.
Ben eşimin eşi yok diye bir kitab okuyorum 55.nci sayfadayim dün basladim

Geçmiş olsun, umarım kötü bir şeyi yoktur. Merakla bekliyorum kitaplarını.

X