- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Rica ederim. Hayırlı okumalar dilerim geldiği zamanTesekkur ederim canim. Kitap listemi yapip siparis vereyim insalalh
Hoşgeldin canım. Aramıza geri dönmene sevindim.Beni siilmişiniz gecici dondurmuştum halbuki :) ben de devam ediyorum. Not alin efenim.
3 tane kitab 40 lira tuttu ya bir an once fuar olsa..
Hosbuldum canim:)) kitaplar bensiz ben kitabsiz yapamiyorum mecbuur :))Hoşgeldin canım. Aramıza geri dönmene sevindim.
En güzeli canım onlarda huzur varHosbuldum canim:)) kitaplar bensiz ben kitabsiz yapamiyorum mecbuur :))
Sınavlarınızda başarılar dilerim.Günaydın
kitapzede vampirim gelemiyorum ama aklım burda hep.
Rahatsızlıklarım oldu o arada ehliyet sınavı için okudum çalıştım.
Şimdi ders kitapları okuyorum geç kalınmış liseyi bitirmek için. Okuyorum yani :)
Ben senin sayfana ulaşamadığım için uzun zaman oldu diye çıkarmıştım hoşgeldinn :) Ben de fuardan 110 tl ye 10 kitap satın aldım nasıl ama :)Beni siilmişiniz gecici dondurmuştum halbuki :) ben de devam ediyorum. Not alin efenim.
3 tane kitab 40 lira tuttu ya bir an once fuar olsa..
Yaa gelicem sık sık bu aralar işlerden değil de annem ameliyat olacak onunla ilgili dr du izindi o yüzden okuyamadım ve yüzüm olmadı gelmeye :) Bugun okuyacağım ve bildirimimle döneceğim. Hatta aklımda son fuar alışverişimin kitaplarının görselini eklemek var inşallah onu da yapacağım yakın zamanda.13 Kasım 50 sayfa bitti.kitapzede sen yokken çok sessizleşiyor bu aralar. Bu topik senin ama sen olmayınca keyfi olmuyor. İşlerin hala çok mu yoğun canım.
Sen harikasınnn çok güzel bir şey yapıyorsunGünaydın
kitapzede vampirim gelemiyorum ama aklım burda hep.
Rahatsızlıklarım oldu o arada ehliyet sınavı için okudum çalıştım.
Şimdi ders kitapları okuyorum geç kalınmış liseyi bitirmek için. Okuyorum yani :)
Alırız tabi ki hoşgeldin :)merhabalar ,benide alırmısınız aranıza
JOSE SARAMAGO KÖRLÜK kitabını okuyorum şuan-331 sayfa-110.sayfadayım
Harikaa valla burdada aćilsa.Ben senin sayfana ulaşamadığım için uzun zaman oldu diye çıkarmıştım hoşgeldinn :) Ben de fuardan 110 tl ye 10 kitap satın aldım nasıl ama :)
Yaa gelicem sık sık bu aralar işlerden değil de annem ameliyat olacak onunla ilgili dr du izindi o yüzden okuyamadım ve yüzüm olmadı gelmeye :) Bugun okuyacağım ve bildirimimle döneceğim. Hatta aklımda son fuar alışverişimin kitaplarının görselini eklemek var inşallah onu da yapacağım yakın zamanda.
Sen harikasınnn çok güzel bir şey yapıyorsunkalbim seninle başarılar diliyorummm
Alırız tabi ki hoşgeldin :)
ekliyorum hemen :)Harikaa valla burdada aćilsa.
Ben eşimin eşi yok diye bir kitab okuyorum 55.nci sayfadayim dün basladim
Geçmiş olsun, umarım kötü bir şeyi yoktur. Merakla bekliyorum kitaplarını.Ben senin sayfana ulaşamadığım için uzun zaman oldu diye çıkarmıştım hoşgeldinn :) Ben de fuardan 110 tl ye 10 kitap satın aldım nasıl ama :)
Yaa gelicem sık sık bu aralar işlerden değil de annem ameliyat olacak onunla ilgili dr du izindi o yüzden okuyamadım ve yüzüm olmadı gelmeye :) Bugun okuyacağım ve bildirimimle döneceğim. Hatta aklımda son fuar alışverişimin kitaplarının görselini eklemek var inşallah onu da yapacağım yakın zamanda.
Sen harikasınnn çok güzel bir şey yapıyorsunkalbim seninle başarılar diliyorummm
Alırız tabi ki hoşgeldin :)