- 29 Ocak 2017
- 4.324
- 8.209
2-10-11 çok beğendiğim kitaplar:) diğerleri hakkında bilgim yok okuduktan sonra yorurmlarını bekliyorumSlmlar bayadır giremedim listemi paylaşayım önce sonra bildirim sayfasına bildirim yapacağım.
2020 okunacak kitap listem:
1- Semerkant
2- Oyun Oynama Sanatı
3- Aklından Bir Sayı Tut
4- Frankfurt Okulu ve Eleştirisi
5- Az Seçilen Yol
6- Kar
7- Okul Çağı Çocuğu
8- Hüzün Nedeniyle Kapalıyız
9- Kişi Nasıl Kendisi Olur
10- İstemenin Esrarı
11- Öfke Dansı
12- Sabahattin Ali- Bütün Şiirleri
Listemdeki 3 kitabı daha önce okudum ama tekrar okumak istiyorum. Bi de almayı planladığım kitaplar da var. Yine de listemi elimin altındaki kitaplardan oluşturdum. Alacaklarımı araya sıkıştırırım artık
2 ve 11i okudum. Tekrar okuyacağım. 10u çok merak ediyorum. 5 i de okudum şiddetle tavsiye ederim2-10-11 çok beğendiğim kitaplar:) diğerleri hakkında bilgim yok okuduktan sonra yorurmlarını bekliyorum
2020'mi ben mi yanlış okuyorum birileri hala 2020 mi yazıyor. Kurtulamadık mı bu yıldan biz.Slmlar bayadır giremedim listemi paylaşayım önce sonra bildirim sayfasına bildirim yapacağım.
1- Semerkant
2- Oyun Oynama Sanatı
3- Aklından Bir Sayı Tut
5- Az Seçilen Yol
6- Kar
7- Okul Çağı Çocuğu
10- İstemenin Esrarı
11- Öfke Dansı
Listemdeki 3 kitabı daha önce okudum ama tekrar okumak istiyorum. Bi de almayı planladığım kitaplar da var. Yine de listemi elimin altındaki kitaplardan oluşturdum. Alacaklarımı araya sıkıştırırım artık
2020'mi ben mi yanlış okuyorum birileri hala 2020 mi yazıyor. Kurtulamadık mı bu yıldan bizBunların arasında hiçbirini okumadım. İnsan etkisi altında kalınca bazen aynı kitabı farklı dönemlerde okumak istiyor.
Geçen seneki listeyi silip direk kitapları sıralamışım2020'mi ben mi yanlış okuyorum birileri hala 2020 mi yazıyor. Kurtulamadık mı bu yıldan biz.
Bunların arasında hiçbirini okumadım. İnsan etkisi altında kalınca bazen aynı kitabı farklı dönemlerde okumak istiyor.
Çeviride herhangi bir problem yok düşünce olarak çok zor okumak :)16 yaşında mı çevirmiş. Ay bence ondan anlaşılmıyordur.
Fransızcadan falan çevrildiğini düşünmüştüm anlaşılmakta zorluk çektim diye nette yorumları görünce ama hangi dilden çevirmiş anlamadım.
Kitanı ekledim ama bildirim şeklinde diğer konudan yap bir dahaki sefere olur mu :)İyi geceler
Bitmeyecek Öykü’yü okuyorum şu sıralar, çok beğendim. Çocuk kitabıymış aslında ama şöyle okkalı 500 sayfa bir serüven içinde serüven
Uyuturken kızıma da okuyorum biraz dinlerken dalıp gidiyor
Momo adlı kitabını okumuştum daha önce yazarın bunu da çok sevdim.
Harika kitaplar :) Bende elimdekilerle oluşturdum listemi ama senelik değil aytlık plan yaptım :) Bir süre kitap almayacağım sözüm var kendime :) Bu sene hiç kitap almasam bile yeter elimdekiler :)Slmlar bayadır giremedim listemi paylaşayım önce sonra bildirim sayfasına bildirim yapacağım.
1- Semerkant
2- Oyun Oynama Sanatı
3- Aklından Bir Sayı Tut
5- Az Seçilen Yol
6- Kar
7- Okul Çağı Çocuğu
10- İstemenin Esrarı
11- Öfke Dansı
Öyle güzel anlatmışsın ki kitap okumayı ne kadar özlediğini hissettim burdan :)Çok uzun zamandır iş güç, yorgunluk derken kitap okumaya fırsat bulamıyordum. Gece uyurken de buraya girip kim ne yazmış diye bakıp uyuyakalıyordum
Son bir haftadır iki üç sene önce aldığım ama bir türlü fırsat bulup başlayamadığım “Bir alışverişkolliğin itirafları”na başladım. O kadar özlemişim ki okumayı ve o kadar eğlenerek okuyorum ki anlatamam. Son 100 sayfam kaldı, neyse ki tek bir kitap değil serinin devamları var. Haftaiçi gidip alacağım o zamana kadar bitmesin diye yavaş okumaya başladım
Resmen içine alıyor, kafamdaki her şeyden uzaklaşmamı sağlıyor. Uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım, genellikle hep kişisel gelişim okurum ama beynimin rahatlamaya ve eğlenmeye ihtiyacı varmış. Yazarı sophie kinsella nın başka kitaplarını da böyle severek okumuştum. Herkese tavsiyemdir.
Hadi o zaman benim hedefim de 2. kitabı bugün bitirmek :)Iyi gunler kitap severler :)
Noel yogunlugu yuzunden en son ki kitabimi bitirmedim.
Bugun izin günüm.
En az 50 sayfa okumayi planliyorum
Evet internette de yorumlarda anlaşılması zor düşünce yapısının derin olduğunu okudum. Aslında bu kitabı çok merak ettim. E-kitap olarak görsem nette okuyacaktım. Sanırım bir sonraki siparişimde bunu eklicem. Yarın kütüphaneye gidersem oraya bakıcam ama orada olacağını sanmıyorum.Çeviride herhangi bir problem yok düşünce olarak çok zor okumak :)
Kitanı ekledim ama bildirim şeklinde diğer konudan yap bir dahaki sefere olur mu :)
Harika kitaplar :) Bende elimdekilerle oluşturdum listemi ama senelik değil aytlık plan yaptım :) Bir süre kitap almayacağım sözüm var kendime :) Bu sene hiç kitap almasam bile yeter elimdekiler :)
Öyle güzel anlatmışsın ki kitap okumayı ne kadar özlediğini hissettim burdan :)
Hadi o zaman benim hedefim de 2. kitabı bugün bitirmek :)
Eger sectiginiz kitabi bulabilirsem varim.Ortak kitap okuma etkinliğinden bahsetmek istemiştik ne dersiniz yapalım mı ? Katılmak isteyen var mı, önerisi olan :)
Benim de elim de çok kitap var ama araya çok merak ettiklerimi serpiştirmek istiyorumÇeviride herhangi bir problem yok düşünce olarak çok zor okumak :)
Kitanı ekledim ama bildirim şeklinde diğer konudan yap bir dahaki sefere olur mu :)
Harika kitaplar :) Bende elimdekilerle oluşturdum listemi ama senelik değil aytlık plan yaptım :) Bir süre kitap almayacağım sözüm var kendime :) Bu sene hiç kitap almasam bile yeter elimdekiler :)
Öyle güzel anlatmışsın ki kitap okumayı ne kadar özlediğini hissettim burdan :)
Hadi o zaman benim hedefim de 2. kitabı bugün bitirmek :)
Bitirince bildirimini diğer konudan bekliyorum orayı henüz aktif kullanamıyoruz :) Kullanalım :)Evet internette de yorumlarda anlaşılması zor düşünce yapısının derin olduğunu okudum. Aslında bu kitabı çok merak ettim. E-kitap olarak görsem nette okuyacaktım. Sanırım bir sonraki siparişimde bunu eklicem. Yarın kütüphaneye gidersem oraya bakıcam ama orada olacağını sanmıyorum.
Bende dün rüya arızaları kitabına başladım. İnşallah yarın sabah bitiririm.
Evet sende öyle bir sıkıntı oluyor değil miEger sectiginiz kitabi bulabilirsem varim.
Suan kutuphaneler kapali. Danca veya ingilizcesini anca bulabilirim gibi gorunuyor. Oda netden
Ben varım. Ama elimde olan kitaplardan varsa katılırım, zira kitap alışverişini durdurma kararını ben de verdimOrtak kitap okuma etkinliğinden bahsetmek istemiştik ne dersiniz yapalım mı ? Katılmak isteyen var mı, önerisi olan :)
Geç de olsa yazmadan edemedim :) belki bitirmişsindir ama ben okuduğumda çok beğenmiştim ve çok da etkilenmiştim inşallah sen de beğenerek okuyorsundurMerhaba
2021'in ilk kitabi Zülfü Livaneli/Seranad