Kitap Okuma Günlüğü 📚

İyi akşamlar
20. Kitabım olan Kişisel Bir Sorun bitti, bu yılki hedefimi de tamamlamış oluyorum 😃

Bir yılı sizlerle birlikte bitirmek çok güzeldi. Burada birçok kitap için bilgi alışverişi yaptık, bazen düştük birbirimizi toparladık, kendi kişisel gelişimimiz ve bilinçlenmemiz için birbirimize destek olduk. :KK19: Yeri geldi sıkıntılarımızı anlatıp dertleştik. Bu sayfayı ilk açtığımda bu kadar çok okurla buluşabileceğimi düşünmemiştim. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki buluştuk bu sayfada :KK200: Herkesin yenı yılı kutlu olsun. Dilerim yaşadığımız kötü yılın ardından herkesin sağlık ve huzurla yaşayacağı, dileklerinin kabul olduğu bir sene olur. :KK200::KK19:

Mehmet Önal'a ait Epiktetos'un Mutluluk Öğretisi 88 sayfa olarak bitmiş bulunmakta ilk başta Epiktetos'a yapılan davranış beni üzdüğü için okumaktan vazgeçmiştim ama Sokrates'ci ve Platon'cu biri olarak onların etkisinde yazması okumamı teşvik etti.

Türkiye’den uk a ancak döndüm. Evimi toparlayıp bismilşah diyeceğim inşallah yılın ilk kitabına daha karar veremedim ama ateşböceklerinin mevsimi adlı kitapla başlamayı planlıyorum.

Bugun tatilden istifade butun gun kitap okudum. Nihayet Moby Dick bitti. Simdi Halime Kaptan kitabina basladim.

Başlayacağımız kitabı da bildirim konumuzdan bildirelim olur mu :) Senin aracılığınla onu tekrar hatırlatayım ben bildirimlerin hepsini bildirim konusundan yapıp buradan sadece sohbetlerimizi yapalım :)
Kitap Okuma Günlüğü Bildirim Sayfası 📚 🥰

Ben de Gitanjali adlı eseri bitirdim. Yılın ilk kitabı. Kitap çok kısa yalnız okuması oldukça güç. Bu kitabı bir felsefe sever olan ucukgenclik ucukgenclik ten okumasını rica ediyorum :)
103 adet kısa ilahiden oluşuyor yalnız anlamak için çaba istiyor. Çevirisini ise Bülent Ecevit yapmış hem de 16 yaşındayken :KK57:

Ben de Gitanjali adlı eseri bitirdim. Yılın ilk kitabı. Kitap çok kısa yalnız okuması oldukça güç. Bu kitabı bir felsefe sever olan ucukgenclik ucukgenclik ten okumasını rica ediyorum :)
103 adet kısa ilahiden oluşuyor yalnız anlamak için çaba istiyor. Çevirisini ise Bülent Ecevit yapmış hem de 16 yaşındayken :KK57:
16 yaşında mı çevirmiş. Ay bence ondan anlaşılmıyordur. :KK70:
Fransızcadan falan çevrildiğini düşünmüştüm anlaşılmakta zorluk çektim diye nette yorumları görünce ama hangi dilden çevirmiş anlamadım.

İyi geceler

Bitmeyecek Öykü’yü okuyorum şu sıralar, çok beğendim. Çocuk kitabıymış aslında ama şöyle okkalı 500 sayfa bir serüven içinde serüven 😹
Uyuturken kızıma da okuyorum biraz dinlerken dalıp gidiyor 😹
Momo adlı kitabını okumuştum daha önce yazarın bunu da çok sevdim.

Slmlar bayadır giremedim listemi paylaşayım önce sonra bildirim sayfasına bildirim yapacağım.

2020 okunacak kitap listem:

1- Semerkant

2- Oyun Oynama Sanatı

3- Aklından Bir Sayı Tut

4- Frankfurt Okulu ve Eleştirisi

5- Az Seçilen Yol

6- Kar

7- Okul Çağı Çocuğu

8- Hüzün Nedeniyle Kapalıyız

9- Kişi Nasıl Kendisi Olur

10- İstemenin Esrarı

11- Öfke Dansı

12- Sabahattin Ali- Bütün Şiirleri

Listemdeki 3 kitabı daha önce okudum ama tekrar okumak istiyorum. Bi de almayı planladığım kitaplar da var. Yine de listemi elimin altındaki kitaplardan oluşturdum. Alacaklarımı araya sıkıştırırım artık 😊

X