Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba herkese. Çok uzun zamandır aktif olamadım. Yaklaşık bir aydır çok yoğunum. Geç saatlere kadar pazar günleri de dahil olmak üzere çalışmaya başladım geçtiğimiz haftalarda. Gruptan çıkmak hiç istemiyorum, arasıra gelip yorumları bile okumak yetiyor bana ama Ocak ayını yarıladık sayılır ben hala ne elimdeki kitabı bitirebildim ne de yeni kitaba başlayabildim. Okumayı çok özledim, günün arta kalan birkaç saatinde seçim yapmak zorunda kalıyorum hep. Evin işlerini mi yapmalıyım, eşimle zaman mı geçirmeliyim, kendime veya çevreme zaman mı ayırmalıyım sorularının hesaplarıyla geçiyor hep günlerim. Hem açıklama yapma ihtiyacı hem de biraz yaşamış olduğum bu sıkıntıyı dile getirme ihtiyacı hissettim. kitapzede galiba bir süre daha buralardan ve okumaktan uzak kalacağım ama gönlüm hep sizinle.

Umarım her şey senin için daha kolay olur. Bu kadar tempoda vücudunu halsiz düşürme lütfen. Sağlığına dikkat.

Ateşböceklerinin mevsimi adlı kitabı okuyorum hala 120 lere geldim. Ama performansım kötü. Kızım gündüz uyumaları bıraktı. Ve full onunla oynamamı istiyor bende yapıyorum istediklerini. Baya baya çocukluğuma döndüm. Ama akşam o uyuduktan sonra en az 20 sayfaya şartlandırdım.Okumadan uyumak yok. O şekil olduğu kadar. Elimdede hep ansiklopedi gibi kalım kitaplar var.

Kandan Adam a Devam
Okumaya kiyamiyorum desem?
3kitabim var kutuphaneden.
Onlar bitince kitaba ulasamam diye yavas yavas okuyorum.
Danimarkaca /ingilizcede okumak istemiyorum.

Sen işlerini toparla,kafanı toparla, dinlen gel burdayız nasılsa :)
Ben de bu aralar biraz gevşettim bakalım bugünden umutluyum :)
Bu dönemler daha ince kitaplar okumak okumanın tamamen sonlanmaması adına iyi gelebilir :)
Öpüyorum bebişini :))

Haklısın ama elimde kalın kitaplar kalmış. neyseki Kitapyurdu Avrupa’ya kargo yapıyormuş. Oradan takviye alacağım. Dün gece iyi okudum 100 sayfa hafta sonu hedefime ulaşmam lazım istikrara sadakat benim işim dermişim kızımda sağlık emekçisi ablasını öpüyor.

Merhabalar, bu başlık aktif diye yazmak istedim. Önerdiğiniz e-kitap uygulaması var mı? Geçen yıl kullandığım bir uygulama vardı hatta buradaki bir üyenin önerisi ile başlamıştım fakat uygulama şimdi Türkçe değil artık. Bildiğiniz uygulama varsa buradan ya da özelden yazabilir misiniz rica etsem?

Selam kitap dostları 1Q84 kitabını kim okudu üç kitap halinde. Okuyan biraz bilgi verebilir mi ? Almayı düşünüyorum. Biraz distoptya iyi olur diyorum ama üç kitap halinde olunca bilemedim. Sıkılmadan okunur mu ? İnşallah okuyanlar vardır ve cvp veriri.

Bu mesajımin üstüne 2 kitap bitirdim. Yenisine başlıyorum bugün

Ocak ayını 3 kitapla bitirdim ben de
1- R.Tagore - Gitanjali İlahiler
2- F.Kafka - Aforizmalar
3- S.Zweig - Korku

4. kitabıma başlıyorum bugün : Hayvan Çiftliği

Selammmm herkese...
Ben Nar ağacıni okuyorum Nazan Bekiroğlunun kitabı. Beğendim güzel ilerliyor bugün yarın bitecek. Sonra gelsin yenisiiii

Selammmm herkese...
Ben Nar ağacıni okuyorum Nazan Bekiroğlunun kitabı. Beğendim güzel ilerliyor bugün yarın bitecek. Sonra gelsin yenisiiii
Merhaba bizimle birlikte burda okuma yapmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla :) İlk sayfamızı okuyup gerekli bilgileri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…