Evet çok sessiz kalmışMerhaba
Şubat ayı okumalarına başlamadım henüz
Kimse yok evet, sen de yoktun, çok sessiz buralar..
İyiyim ben de fena değil okumalarım 5. kitabıma başladım. Senin kadar hızlı değilim tabiŞubat ın 3.kitabı Uygarlıkların Batışı nı okumaktayımelimde kalemle altını çizerek okuyorum yavaş gidiyor o yüzden sen nasılsın sende ne var ne yok kitapzede
pazar bildirimine yetiştiremedim kitabımı pazartesi bittiA Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Arkadaşlar nerelerdesiniz kimseler yok, bildirimler yapılmıyor
Kitaplar okunmuyor mu acaba ?
O zaman sohbete gelin kimler neden okuyamıyor kimler ne kitaplar aldı konuşalım .
Hadi ses verin ...
Slmlar ben Cumartesi akşamı bildirimimi yapmıştımA Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
O zaman sohbete gelin kimler neden okuyamıyor kimler ne kitaplar aldı konuşalım .
Hadi ses verin ...
İyi gunler, iyi okumalar arkadaslar. Evde tadilat isleri var su aralar, ben pek okuyamiyorum. Okuyamayinca da bir sey yazmak gelmiyor sanki icimdenA Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Hadi ses verin ...
Tablonu ben biraz karıştırdım sanırım eksiği/yanlışı bana söylersen düzenleyim :)pazar bildirimine yetiştiremedim kitabımı pazartesi bittiAhmet ümit kırlangıç çığlığı çok güzeldi Ahmet Ümitin bütün kitapları gibi ama stephen king beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ateş yolu beklediğim gibi bir kitap değildi çok sürüklemedi de istediğim gibi sonuçlanmadı da :)
İkisini de okumadım bir şey diyemedim :))Slmlar ben Cumartesi akşamı bildirimimi yapmıştım
İyi Aile Yoktur bitti. Kitap kafamı allak bullak etti. Okuyan varsa yorumlarınız merak ediyorum..
Şu an Kabil’i Yetiştirmek kitabına başladım. Özellikle erkek annelerinin okuması gereken bir kitapmış bakalım
Daha senenin 2. ayına yeni girdik ve sen 11 kitap okudun biraz dinlenmek gibi gör bunu bence harikasın :)İyi gunler, iyi okumalar arkadaslar. Evde tadilat isleri var su aralar, ben pek okuyamiyorum. Okuyamayinca da bir sey yazmak gelmiyor sanki icimdenAra verince de insanin tekrar eski temposuna donebilmesi zor oluyor malesef. Okunacak kitaplarim kitapligimda oylece beni bekliyorlar umarim bir an once islerimiz biter ve eski hevesli halime geri donebilirim.
Çooook güzeeell, mutlu huzurlu sağlıklı günlerde oku inşallahWunderLost işte kargodakiler :)
Merhaba :)Merhaba bizimle birlikte burda okuma yapmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla :) İlk sayfamızı okuyup gerekli bilgileri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)
Şubat ayı okumasına henüz geçemedim. Bildirim yapıp yapmadığımı bile hatırlamıyorum ama Ocak ayında en son Medeniyetlere Yön Veren Uygarlıklar - Mayalar okumasını yaptım. Ocak ayını dört kitapla kapattım. Şubat ayı için henüz başlayamadım. Ansiklopedi tarzında bir kitap okuyorum ama roman gibi her gün sayfalarca okunmuyor o da. İhtiyaç duydukça, merak ettikçe 10-15 sayfa okuyorum o yüzden onu bildirmedim. İş temposu artarak devam ediyor ya da ben beceriksiz olduğum için planlı programlı yaşayamıyorum.A Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Hadi ses verin ...
Ben de son zamanlarda okuyamayanlardanım. Tutunamayanlar kitabı çok zor bitmişti. Biraz iç karartıcı ve karışık bir kitap olduğu için içimde hiç heves bırakmadı. Şu anda Amok Koşucusu ve Aşk adlı iki kitabı birden okuyorum. En azından sıkıldıkça değişiklik yapıyorum. :) Bitince iki kitap birden bitmiş olacak :)A Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Hadi ses verin ...
Ben de pek yazan olmuyor diye yazmayı unutuyorum artık sanırım. Bir yandan işlerim yoğun, plan programımı güzel yapamıyorum, günü daha verimli kullanmam lazım, kitaba ancak gece sıra geliyor son zamanlarda... Hala Günden Kalanlar ‘a devam ediyorum.A Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Hadi ses verin ...
Yaa canım kusura bakmaA Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Hadi ses verin ...
Selam canım. Geçen hafta annem geldi. Aslında elimde okunmayı bekleyen üç kitap var ama ben KPSS çalışmaktan kitap okuyamadım bu yıl. Sen nasılsın, neler yapıyorsun?A Arrietty_
B black cat
beatitude
inciitanesi
belleza
Calypso95
@Deftersever
HappyMommy
I IRMAKK70
@illuminae
mimesis
karamelli_turta
Melegimkorusun
Mikan
Natsume
Night owl
ucukgenclik
WunderLost
Z zeynebzeyneb
Hadi ses verin ...