Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ben sabahleyin 20 sayfa okumuştum. Sonra babamla alışveriş yaptık falan. Şimdi oturdum ve okumaya devam edicem. Bu arada süpersin.
Çocuk hikayeleride bilemedimki yıllık hedefe ulaşmak için sıkmaz mı iyi hoş bende bulduğum en ince kitapları okuyorum. 100 sayfayı geçiyorsa 3 kez düşünüyorum. Acaba kaç günde bitiririm.

İki gündür bebem (iki yaş) uyumuyor gündüz. Kitap okuyamıyorum. Lütfen gündüz uykularını terk etmiş olmasın. Dün akşam dokuzda uyudu kitabı her elime aldığımda çığlık atarak uyandı. Bugün inşallah uyur bende biraz okurum. Körlük 225. Sayfada Denemediğim Yol Kalmadı 75. Sayfada.

yok ya latife ediyorum öyle hedefime çok uzağım diye teşekkür ederim o senin süperliğinn

Hanımlaaaaar bugün kitap sipariş ettim. Doğum günüm için ailemin hediyesi 10 kitap

Yaşar Kemal- Teneke
Cengiz Aytmatov- Cemile
Nihan Kaya- Gizli Özne
Ahmet Hamdi Tanpınar- Beş Şehir
Agatha Cristie- 10 Küçük Zenci
Madeline Miller- Ben Kirke
Amin Maalouf- Semerkant
Ahmet Ümit- Sis ve Gece
Nazan Bekiroğlu- Nun Masalları
Mustafa Karataş- Müslümanın Şifa Rehberi- Tıbbi Nebevi

okuduklarınız var mı içinden

tenekeyi okumuş ve çok beğenmiştim

Güle güle okuyun.benim okuduklarım
10 küçük zenci orta okulda okumuştum çok beğenmiştim tekrar okumak istiyorum bende.
Semerkant çok beğendim
Sis ve gece tavsiyeler sonucu okumustum ama sonu beklediğim gibi değildi.

teşekkür ederimmm yorumlarınız için de teşekkür ederim Semerkanti merak ediyordum yazarı Doğunun Limanları kıtabini okumuş ve beğenmiştim demek Semerkant ta güzel sevindim

teşekkür ederimmm yorumlarınız için de teşekkür ederim Semerkanti merak ediyordum yazarı Doğunun Limanları kıtabini okumuş ve beğenmiştim demek Semerkant ta güzel sevindim
Rica ederim o zaman bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum çünkü o kitabı bende beğenmiştim bende aynı yazardan Afrikalı leo yu merak ediyordum aklıma gelmişken listeme ekleyeyim

Rica ederim o zaman bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum çünkü o kitabı bende beğenmiştim bende aynı yazardan Afrikalı leo yu merak ediyordum aklıma gelmişken listeme ekleyeyim
bu arada katılım için kitapzede yı etiketleyerek 2020 hedefinizi şu an kaçıncı kitapta olduğunuzu kitabın adını yazarsanız ekleyebilir sizi ilk sayfadaki tabloya sanırım. İlk sayfaya gidip inceleyebilirsiniz tabloyu. Afrikalı Leo benim de listemde inşallah alacağım sonra

Teşekkür ederim listedeyim bende ama pek aktif olamıyorum maalesef

Merhaba, biraz geç bir bildirim olacak ama 2 gündür kitap okuyamadım malesef. Biraz bebeğimden fırsat bulamadım, biraz hafta sonu olduğu için eşimle vakit geçirdik, biraz da oğlumun odası için yaptığım tablolarla uğraştım ve büyük kısmını bitirdim. Hafta içi tekrar okuma düzenime dönmeyi umuyor ve planlıyorum

Canım benim 4. Kitabım 30 milyon kelime bitti
5. kitap olarak Cengiz Aytmatovun Cemile kitabına başladım.
30 milyon kelime kitabını beğendiniz mi? Ben instagramda sponsorlu gönderi karşıma çıkınca gördüm ilk olarak ama tanıtım ve pazarlama yöntemlerinden aşırı rahatsız olduğum için önyargı oluştu kitaba karşı bende. Yayınevinden ziyade okuyan birinin kitap hakkındaki yorumları daha doğru olur sanırım.

Sadece 10 küçük zenci beğendim sürükleyici bir kitap.

Yapılan tanıtım ve pazarlamanın karşılığını vermiyor bana göre. Çok fazla akademik çalışmalardan bahsetmiş. Elbette bu tarz çalışmalar kitaba olan güveni artırıyor ama tadında kalmaması beni sıktı.

Bence o tanıtım ve pazarlamanın bir karşılığı olamaz zaten. Sanki kitabı okumayan ebeveyn evladını sevmiyor gibi lanse etmişler resmen. İnsana kendini yetersiz hissettirerek, hele de ebeveynlik gibi bir konuda, bir kitabın, bezin, ıslak mendilin vs tanıtımını yapmak bana çok yanlış geliyor ve o ürünü kesinlikle almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…