Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bebeğin daha küçük maşallah sana. İyi okuyorsun. Benim kızım çok uykusuz bir bebekti bende depresyonlu ve yorgun bi anneydim ilk dönemler. Hiç ama hiç okuyamadım. Bu yıl Mart ayında gündüz uykuları düzene girdi uzun uyuyor maximum 2 saat. O süreçte okumalar başladı. Gecelerimiz hala düzelmesede çok şükür.
ne kadarlık oldu bebeğin? benimki 2 ay 3 günlük henüz. bazen günlerce okuyamıyorum bazen okuyunca birkaç sayfa ancak 🤪

kitapzede kitapzede 40. kitap Tristan ve Iseut: Bir Yasak Aşk Klasiği-Kenan Kalecikli bitti. Bitirmek için kendimi çok zorladım. 12. yüzyıldan beri çeşitli versiyonlar halinde anlatılan bir romantizm hikayesinin karakterleriymiş Tristan ve Iseut. Bu açıdan her şey çok güzel ama uyarlamasını açıkçası hiç beğenmedim. Yazara haksızlık yapmak istemem, sonuçta ortada bir emek var.
41. kitaba geçiş yaptım. Dünya Kapısı - Ayşegül Kuşçu. Daha 20-30 sayfa anca okudum, yorum yapmak doğru olmaz ama ücretsiz hikayelerin paylaşıldığı meşhur platformdaki içeriklere benziyor. Oradan çok güzel kitaplar da çıktı bazılarını severek de okudum ama anlatım tarzı biraz basit geldi.

Kilden Köprü'ye başlayacağım. sanırım 19. ya da 20. kitabım. yazarın kitap hırsızı adlı kitabını okumuş ve gözyaşları ile bitirmiştim. eminim bu da çok etkileyicidir 👍🏻

Kitap kurdu bebişli anneleri görünce çok mutlu oluyorum☺️ Bende oğlum 7 aylıkken anca başlayabildim okumaya. Hamilelikte asla okuyamadım. Elime alıyordum sayfayı açıp bakıp bakıp kapatıyordum. 1 tane bile kitap okuyamadım.

Yeni kitaba başladım çok şükür🙈 haftada 1 kitap bitirmem gerekiyor hedefimi tutturabilmek için. İnşallah okuyacam 🙏🏻
Yeni kitabımm
Waldorf yöntemiyle harika çocuk nasıl yetiştirilir Janni Nicol.
kitapzede kitapzede

kitapzede kitapzede 30.kitap Savaş Sanatı bitti 🤗 31.kitap Zülfü Livaneli Arafta Bir Çocuk a başladım.

Savaş Sanatı 79 sayfaydı günlük 50 yi okumuş oldum yani ama okuyacağım daha bugün vaktim oldukça hanımlar @_Vera_ ucukgenclik ucukgenclik Stevya Stevya 🌸🌸🌸
Süper🤩 ben kitabın başında olduğum için çok akıcı ilerlemiyor şu an o yüzden 30-40 sayfa anca okuyabiliyorum bugün arttıracağım ama :)

X