- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
ne kadarlık oldu bebeğin? benimki 2 ay 3 günlük henüz. bazen günlerce okuyamıyorum bazen okuyunca birkaç sayfa ancakBebeğin daha küçük maşallah sana. İyi okuyorsun. Benim kızım çok uykusuz bir bebekti bende depresyonlu ve yorgun bi anneydim ilk dönemler. Hiç ama hiç okuyamadım. Bu yıl Mart ayında gündüz uykuları düzene girdi uzun uyuyor maximum 2 saat. O süreçte okumalar başladı. Gecelerimiz hala düzelmesede çok şükür.
İki yaşını iki ay geçti. Bir buçuk yaşa kadar iki kitap okudum sadece. Hamileyken iyi okuyordum.ne kadarlık oldu bebeğin? benimki 2 ay 3 günlük henüz. bazen günlerce okuyamıyorum bazen okuyunca birkaç sayfa ancak
eyvah ben okuma umudumu kesiyorum o zamanİki yaşını iki ay geçti. Bir buçuk yaşa kadar iki kitap okudum sadece. Hamileyken iyi okuyordum.
Olmaz kitaplarin sayfa sayisi en az 300 olmali1 buçuk ayda 15 kitap bitirmem gerekiyor hedefe ulaşmam için(1.sınıf masal kitapları olur mu yaa onlardan okursam yetişirim anca )
Süperkitapzede 30.kitap Savaş Sanatı bitti 31.kitap Zülfü Livaneli Arafta Bir Çocuk a başladım.
Savaş Sanatı 79 sayfaydı günlük 50 yi okumuş oldum yani ama okuyacağım daha bugün vaktim oldukça hanımlar @_Vera_ucukgenclik Stevya
Zweig okursanız da yetişir1 buçuk ayda 15 kitap bitirmem gerekiyor hedefe ulaşmam için(1.sınıf masal kitapları olur mu yaa onlardan okursam yetişirim anca )
300 müOlmaz kitaplarin sayfa sayisi en az 300 olmali