Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bazı klasikleri çocuklarda okusun diye basite indiriyorlar. Çevirilerde genelde yayın evleri farklı kişilerle anlaşıp farklı isim altında aynı içerikli kitap basabiliyor. Biri karton kapak yapıyor. Biri özel basım yapıyor. Biri içinde ayraç yapıyor. Bunlar hep maliyete yansıyor. Türkçe kitaplarda bazen sayfa sayıları farklı çıkabiliyor. Bu da yazar hakkında bilgi verilmesinin uzunluğuna ya da kısalığına da bağlı. Bazı kitapları herkes okudum diye cep serisi çıkıyor, bunlar genelde en uygunu oluyor. Ben de genelde ondan alıyorum. İçerik pek değişmez. Biri ceset der biri beden der. Aşık Veysel ile ilgili okuduğum bir yazıda bunu görmüştüm. Onun haricinde bir şeye bende rastlamadım.

bugün güzel bir gün olsun hepimiz içinnn

Genel anlamda ben de pek sevmem çok reklamı yapılan şeyleri ama bu kitabı arkadaş tavsiyesi ile aldım. Yorumları iyiydi. Yayın evinin abartı tanıtım çabasına denk gelseydim ben de almaya bilirdim.
Evet yayın evi çok itti beni. Sanırım bir yerde kitaba denk gelip bizzat incelemedikçe önyargımı kırıp alamayacağım bi kitap olacak kendisi.
Yani içerik konusunda yorumum yok doğal olarak ve beğenmediğim kitap nadir olur ama bu kitabın tanıtımı nedeniyle alıp okuyasım gelmedi bi türlü.

Bu arada kızlar. Karşı komşumuzun testi pozitif çıkmış. Anne ve küçük kızı yakalanmış. Evde baba ve abla var. Babamda telaşlandı. Bugün apartman ilaçlandı. Annem de korkup direk atlayın yanıma gelin dedi. Çok ama çok garip bir yaşantı içindeyim.
Platon, Mektuplar adlı eserinden bugün biraz okudum.

Ablamın covid olduğunu bilmiyorduk kapalı ortamda saatlerce vakit geçirdik ama bize bulaşmadı. Asansöre binmeyin bina içerisinde muhakkak maskeli olun hiçbir şey olmaz

Ablamın covid olduğunu bilmiyorduk kapalı ortamda saatlerce vakit geçirdik ama bize bulaşmadı. Asansöre binmeyin bina içerisinde muhakkak maskeli olun hiçbir şey olmaz
Eşiyle büyük kızı evin içinde bile maskeli dolaşıyorlar. Onları görünce insan daha da tedirgin oluyor. Ablanız umarım iyileşmiştir, geçmiş olsun. Maske konusunda evde takıyoruz ama daha dikkatli olmamız lazım. Babam ve ben hipertansiyon hastasıyız. O yüzden babam çok korkuyor.

Komşunuza geçmiş olsun annenize giderken de bulaşma durumu söz konusu artık her yer riskli kendi önleminizi alıp bağışıklığınıza takviye yapın bol bol baba kız. Allah korusun sizleri dikkatli olun elinizden geldiği kadar

Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız

Ablanıza da geçmiş olsun bu arada. Biz de atlattık eşimle kolay bir hastalık değil Allah yardımcısı olsun herkesin. İnsallah sağlıklı günlere kavuşuruz artık

Ablanıza da geçmiş olsun bu arada. Biz de atlattık eşimle kolay bir hastalık değil Allah yardımcısı olsun herkesin. İnsallah sağlıklı günlere kavuşuruz artık
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. İnşallah o günler bir an önce gelir

Gectigimiz hafta dolaptan temasa-ahmet mithat efendi

selindrella-ekin atalar
zargana-hakan gunday

Uc kitabi bitirdim. Su an bulgakov-seytani okuyorum.

Amin, canım. Çok sağol iyi dileklerin için. Sizin içinde çok geçmiş olsun. Anneannemin Fransa'da yaşayan komşusu bu hastalıktan ölmüştü. İlk yurtdışından gelen cenazelerle gelmişti. Eşi o zaman cenazeye gelememişti, karantinadaydı. O yüzden beslenmeye ekstra vitaminler almaya çalışıyoruz ama ne kadar korunsanda herkes yaşayacak atlatacak diyor bilim insanları o yüzden tedirginlik var.
Amin. İnşallah canım.

Evet kaçış yok gibi artık bundan yine de tedbirlere devam

Bu sabah 6.30 da kalktım. Bir süre kitap okudum. Gecenin Ucunda isimli kitap gittikçe sarıyor beni. Bakalım finalini nasıl yapacak :) Bugün dışarı işlerim var. Öğleden sonra izinliyim. Fırsat bulursam biraz daha okumayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…