Kitap Okuma Günlüğü 📚

30 milyon kelime kitabını beğendiniz mi? Ben instagramda sponsorlu gönderi karşıma çıkınca gördüm ilk olarak ama tanıtım ve pazarlama yöntemlerinden aşırı rahatsız olduğum için önyargı oluştu kitaba karşı bende. Yayınevinden ziyade okuyan birinin kitap hakkındaki yorumları daha doğru olur sanırım.
Bende beklediğini bulamadım açıkçası. Ben günlük kullanabileceğimiz örneklendirmelerin daha fazla olmasını ummuştum. Sürekli çalışmalardan bahsedilmesi sıkıcı olsada kitabın vermek istediği bilgiler hoştu yine de..

Selam arkadaslar. kitapzede kitapzede Koloni ve Seni Ben Uydurdum kitaplarini bitirdim. Simdi Algernon'a Cicekler ve Yalan Oyunu kitaplarini okuyorum. Dun bildirim yapamadigim icin ozur diliyorum😔 bebekti, buyuk oglumdu derken okullar da tatil olunca gunleri karistirmisim bugun pazar saniyordum🤭

Hanımlaaaaar bugün kitap sipariş ettim. Doğum günüm için ailemin hediyesi 10 kitap

Yaşar Kemal- Teneke
Cengiz Aytmatov- Cemile
Nihan Kaya- Gizli Özne
Ahmet Hamdi Tanpınar- Beş Şehir
Agatha Cristie- 10 Küçük Zenci
Madeline Miller- Ben Kirke
Amin Maalouf- Semerkant
Ahmet Ümit- Sis ve Gece
Nazan Bekiroğlu- Nun Masalları
Mustafa Karataş- Müslümanın Şifa Rehberi- Tıbbi Nebevi

okuduklarınız var mı içinden :KK45:
Semerkant💙
Harika bir kitaptır ama öncesinde Ömer Hayyam, Nizamülmülk, Hasan Sabbah kimdir diye kısa bir araştırma yaparsanız kitap çok daha zevkli hale gelecektir.
Sis ve Gece' yi lise yıllarımda okumuştum, polisiye bir kitaptı, içeriğini çok da hatırlamıyorum ama beğendiğimi ve arkadaşlarıma tavsiye ettiğimi hatırlıyorum.

Semerkant💙
Harika bir kitaptır ama öncesinde Ömer Hayyam, Nizamülmülk, Hasan Sabbah kimdir diye kısa bir araştırma yaparsanız kitap çok daha zevkli hale gelecektir.
Sis ve Gece' yi lise yıllarımda okumuştum, polisiye bir kitaptı, içeriğini çok da hatırlamıyorum ama beğendiğimi ve arkadaşlarıma tavsiye ettiğimi hatırlıyorum.
Teşekkür ederimm Alamut Kalesinde geçiyordu Hasan Sabbah diğerleri hakkında da az çok bilgim var bakarım yine de sağ olun🤗🌸🌸

Ikigai kitabına başlayıp ara vermiştim sarmadı diye(68.sayfada bırakmıştım) bugün ise tam tersi o kadar sürükleyiciydi ki bitirdim az önce(171 sayfa kitap).:KK9:
Böylelikle 31.kitap Ikigai bitti 32.kitabım Maksim Gorki Benim Üniversitelerime başladım kitapzede kitapzede :KK51:

Ben de 36 sayfa okudum. Bugün moral bozukluğu beni biraz etkiledi. Daha çok bir şeyler yiyerek zamanımı geçirdim.
@_Vera_
Stevya Stevya
WunderLost WunderLost
Olsun Bugün böyle geçmiş olsun ama yarın moralinizi bozmaya devam etmeyin çünkü hayat akıp gidiyor ve geri gelmiyor hiçbir şey boşverin😌💜

Sevgili kitap sever ailem ben birşey sormak istiyorum. Ben kitaplarımı idefix ten alıyorum genelde. Aynı kitap farklı fiyatlara çıkıyor. Ama Hasan Ali Yücel klasikler serisinin fiyatları baya düşük çıkıyor. İş bankası yayınları olan bu serilerin farkı nedir acaba. Bilen biri beni aydınlatabilir mi.

Bence o tanıtım ve pazarlamanın bir karşılığı olamaz zaten. Sanki kitabı okumayan ebeveyn evladını sevmiyor gibi lanse etmişler resmen. İnsana kendini yetersiz hissettirerek, hele de ebeveynlik gibi bir konuda, bir kitabın, bezin, ıslak mendilin vs tanıtımını yapmak bana çok yanlış geliyor ve o ürünü kesinlikle almıyorum.
Genel anlamda ben de pek sevmem çok reklamı yapılan şeyleri ama bu kitabı arkadaş tavsiyesi ile aldım. Yorumları iyiydi. Yayın evinin abartı tanıtım çabasına denk gelseydim ben de almaya bilirdim.

30 milyon kelime kitabını beğendiniz mi? Ben instagramda sponsorlu gönderi karşıma çıkınca gördüm ilk olarak ama tanıtım ve pazarlama yöntemlerinden aşırı rahatsız olduğum için önyargı oluştu kitaba karşı bende. Yayınevinden ziyade okuyan birinin kitap hakkındaki yorumları daha doğru olur sanırım.
Kitapta biraz aynı konuyu tekrar etme durumu var. Sabır isteyen bir kitap ama ben beğendim açıkçası. Bazı kitaplar daha fazla beğeniliyor ama uzun zaman geçmesine rağmen o kitapta aklımda kalan birçok kısım var, bu idrak da o tekrarlar sayesinde oldu belki de. 🤗

Genel anlamda ben de pek sevmem çok reklamı yapılan şeyleri ama bu kitabı arkadaş tavsiyesi ile aldım. Yorumları iyiydi. Yayın evinin abartı tanıtım çabasına denk gelseydim ben de almaya bilirdim.
Ben de Saphiens konusunda bu şüpheye düşmüş uzun süre okumamıştım. Heryerde reklamı çıkıyordu. Okuyunca çok çok beğendim🙏🏻

kitapzede kitapzede 2 kitaba da devam ediyorum. Bu hafta biter demiştim ama bitiremedim. Bu Pazar’a da yetişmeyecek. İnşallah önümüzdeki hafta biterler 🤦🏻‍♀️

Morali bozukken iştahı açılanlardanım ben de :) yine de boş geçirmeyip okumuşsunuz ne güzel 🥰
Teşekkür ederim. O kadar çok yiyince gece boyunca rahatsızlandım, sürekli uyandım.
Olsun Bugün böyle geçmiş olsun ama yarın moralinizi bozmaya devam etmeyin çünkü hayat akıp gidiyor ve geri gelmiyor hiçbir şey boşverin😌💜
Dün birazda benim hatamdı. Eski sevgilimi aradım. Gereksiz bir şey yaptım. Etkisi altına girdim. Ama bugün çok güzel bir güne başladım.

X