- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceleerrr
İyi okumalarBaşladım bu gece ikisi birden okunacak inşallah. Bu gece başladım benim kızımda 26 ayını bitirdi. körlük 45. Sayfaya geldim. DENEMEDİĞİM YOL KALMADI nında 28. Sayfasındayım. Bu gece biraz okuyabildim. Hafta sonu inşallah bitirebilirim ikisini.
Amazon benim listemde de ilk sırada. Kargo hızlı ve fiyat çoğu zaman daha uygun. Umarım reklama girmezbu arada bir site keşfettim. ismini ya da barkod kodunu girdiğiniz kitabın en uygun fiyatla hangi sitede satıldığını gösteriyor. ve amazon açık ara farkla çok uygun kitap fiyatları konusunda.
En Ucuz Kitaplar, En Yeni Kitaplar, Kitap Fırsatları, Fiyat Karşılaştırma, Türkiye'nin Tüm Kitapları | kitabinabak.com
Aradığınız kitabı 100'lerce siteden fiyat, kargo, tedarik, kampanya ve ödeme bilgilerini karşılaştırarak en uygun koşullar, en ucuz fiyat ile alabileceğiniz özelleşmiş bir arama motorudur.www.kitabinabak.com
Çok güzeller çoğunu çok merak ettim yorumlarını bekliyorummm
Teşekkür ederim, okudukça paylaşırım :)ben de amazondan alış-veriş yapmıştım gelseler de sevsem kitaplarımı
güle güle oku ve okudukça bizimle de paylaş
Tamamdır hallettim :)Pürdikka
Teşekkür ederim ben de merak ediyorum :)En sevdiğim yazarlardan biri olan Goethe ve onun en sevdiğim romanı zamanında kitabı okuyan bir çok insan intihar edince yasaklanmış fakat günümüze kadar ulaşıp klasikler arasına girmeside çok güzel bir şey. Huzurlu okumalar dilerim canım sana.
Damızlık Kızın Öyküsü'nü okurken çok etkilenmiştim. Distopya tarzı bir kitap ve tüyler ürpertici bir etkiye de sahip. İçinde çok derin anlamlar barındırıyor, bu yüzden okurken dikkatli olmanızı, sindirerek okumanızı tavsiye ederim. Şunu farkediyorsunuz hiçbir şey imkansız değil ve kitaptaki her şey olabilme ihtimali bulunan konular. Amok Koşucusu ise mükemmel bir kitap tıpkı diğer Stefan Zweig kitapları gibi. Keyifle okumuştum. Size iyi okumalar diliyorum şimdiden.Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim. Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
Damızlık Kızın Öyküsü ve Amok Koşucusu kütüphanemde var. Okuyanlar beğendiniz mi, sürükleyici mi?
Yeni hedefleri Aralık Ayında mı koyuyoruz? Ben yeniyim ama iddialı hedefler koyup okumama teşvik yapmak istiyorum yeni dönemde Hepinize sevgiler
Selamlaaar okulda okudum ben ama totalde 50 yi buldum mu emin değilim evde örgüye sardığım için okumadım Güzel gidiyor ama kitap sıkıcı değil yani yarın evde olursam baya ilerlerim.WunderLost ucukgenclik Stevya selam kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti dün 50 sayfa bugün 64 sayfa okundu. Siz neler yaptınız
Bende bugün yeni bir kitaba başlıcam Stephen King-Sis hatta merak ediyorum şimdi okumaya başlıcam. Aklımda Halide Edip Adıvardan mor salkımlı evi okumak vardı ama galiba sıkılırım vazgeçtim onu okumadanSelamlaaar okulda okudum ben ama totalde 50 yi buldum mu emin değilim evde örgüye sardığım için okumadım Güzel gidiyor ama kitap sıkıcı değil yani yarın evde olursam baya ilerlerim.
Ben bugün 145 sayfa okudum, canım. Dün okuyamamıştım. Hem yarım kalan kitabımı bitirdim hem de bir kitap bitirdim.WunderLost ucukgenclik Stevya selam kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti dün 50 sayfa bugün 64 sayfa okundu. Siz neler yaptınız
Bebeğin daha küçük maşallah sana. İyi okuyorsun. Benim kızım çok uykusuz bir bebekti bende depresyonlu ve yorgun bi anneydim ilk dönemler. Hiç ama hiç okuyamadım. Bu yıl Mart ayında gündüz uykuları düzene girdi uzun uyuyor maximum 2 saat. O süreçte okumalar başladı. Gecelerimiz hala düzelmesede çok şükür.uzun bi aradan sonra dün gece bebeğimi uyutup okuyabildim ama en son bi gözüm kapalı boş boş bakıyodum sayfaya