Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabahleyin 20 sayfa okumuştum. Sonra babamla alışveriş yaptık falan. Şimdi oturdum ve okumaya devam edicem. Bu arada süpersin.kitapzede 30.kitap Savaş Sanatı bitti 31.kitap Zülfü Livaneli Arafta Bir Çocuk a başladım.
Savaş Sanatı 79 sayfaydı günlük 50 yi okumuş oldum yani ama okuyacağım daha bugün vaktim oldukça hanımlar @_Vera_ ucukgenclik @Mary Shelley
Canım benim 4. Kitabım 30 milyon kelime bittiBen köşeme geçtim hadi sizde gelin Eki Görüntüle 2721430
yok ya latife ediyorum öyle hedefime çok uzağım diye teşekkür ederim o senin süperliğinnBen sabahleyin 20 sayfa okumuştum. Sonra babamla alışveriş yaptık falan. Şimdi oturdum ve okumaya devam edicem. Bu arada süpersin.
Çocuk hikayeleride bilemedimki yıllık hedefe ulaşmak için sıkmaz mı iyi hoş bende bulduğum en ince kitapları okuyorum. 100 sayfayı geçiyorsa 3 kez düşünüyorum. Acaba kaç günde bitiririm.
tenekeyi okumuş ve çok beğenmiştimHanımlaaaaar bugün kitap sipariş ettim. Doğum günüm için ailemin hediyesi 10 kitap
Yaşar Kemal- Teneke
Cengiz Aytmatov- Cemile
Nihan Kaya- Gizli Özne
Ahmet Hamdi Tanpınar- Beş Şehir
Agatha Cristie- 10 Küçük Zenci
Madeline Miller- Ben Kirke
Amin Maalouf- Semerkant
Ahmet Ümit- Sis ve Gece
Nazan Bekiroğlu- Nun Masalları
Mustafa Karataş- Müslümanın Şifa Rehberi- Tıbbi Nebevi
okuduklarınız var mı içinden
Yaşar Kemal i biraz geç keşfettim de ben o yüzden emin olamadım ama güzel madem çok sevindim.tenekeyi okumuş ve çok beğenmiştim
Güle güle okuyun.benim okuduklarımHanımlaaaaar bugün kitap sipariş ettim. Doğum günüm için ailemin hediyesi 10 kitap
Yaşar Kemal- Teneke
Cengiz Aytmatov- Cemile
Nihan Kaya- Gizli Özne
Amin Maalouf- Semerkant
Ahmet Ümit- Sis ve Gece
teşekkür ederimmm yorumlarınız için de teşekkür ederim Semerkanti merak ediyordum yazarı Doğunun Limanları kıtabini okumuş ve beğenmiştim demek Semerkant ta güzel sevindimGüle güle okuyun.benim okuduklarım
10 küçük zenci orta okulda okumuştum çok beğenmiştim tekrar okumak istiyorum bende.
Semerkant çok beğendim
Sis ve gece tavsiyeler sonucu okumustum ama sonu beklediğim gibi değildi.
Rica ederim o zaman bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum çünkü o kitabı bende beğenmiştim bende aynı yazardan Afrikalı leo yu merak ediyordum aklıma gelmişken listeme ekleyeyimteşekkür ederimmm yorumlarınız için de teşekkür ederim Semerkanti merak ediyordum yazarı Doğunun Limanları kıtabini okumuş ve beğenmiştim demek Semerkant ta güzel sevindim
bu arada katılım için kitapzede yı etiketleyerek 2020 hedefinizi şu an kaçıncı kitapta olduğunuzu kitabın adını yazarsanız ekleyebilir sizi ilk sayfadaki tabloya sanırım. İlk sayfaya gidip inceleyebilirsiniz tabloyu. Afrikalı Leo benim de listemde inşallah alacağım sonraRica ederim o zaman bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum çünkü o kitabı bende beğenmiştim bende aynı yazardan Afrikalı leo yu merak ediyordum aklıma gelmişken listeme ekleyeyim
Teşekkür ederim listedeyim bende ama pek aktif olamıyorum maalesefbu arada katılım için kitapzede yı etiketleyerek 2020 hedefinizi şu an kaçıncı kitapta olduğunuzu kitabın adını yazarsanız ekleyebilir sizi ilk sayfadaki tabloya sanırım. İlk sayfaya gidip inceleyebilirsiniz tabloyu. Afrikalı Leo benim de listemde inşallah alacağım sonra
30 milyon kelime kitabını beğendiniz mi? Ben instagramda sponsorlu gönderi karşıma çıkınca gördüm ilk olarak ama tanıtım ve pazarlama yöntemlerinden aşırı rahatsız olduğum için önyargı oluştu kitaba karşı bende. Yayınevinden ziyade okuyan birinin kitap hakkındaki yorumları daha doğru olur sanırım.Canım benim 4. Kitabım 30 milyon kelime bitti
5. kitap olarak Cengiz Aytmatovun Cemile kitabına başladım.
Sadece 10 küçük zenci beğendim sürükleyici bir kitap.Hanımlaaaaar bugün kitap sipariş ettim. Doğum günüm için ailemin hediyesi 10 kitap
Yaşar Kemal- Teneke
Cengiz Aytmatov- Cemile
Nihan Kaya- Gizli Özne
Amin Maalouf- Semerkant
Ahmet Ümit- Sis ve Gece
Yapılan tanıtım ve pazarlamanın karşılığını vermiyor bana göre. Çok fazla akademik çalışmalardan bahsetmiş. Elbette bu tarz çalışmalar kitaba olan güveni artırıyor ama tadında kalmaması beni sıktı.30 milyon kelime kitabını beğendiniz mi? Ben instagramda sponsorlu gönderi karşıma çıkınca gördüm ilk olarak ama tanıtım ve pazarlama yöntemlerinden aşırı rahatsız olduğum için önyargı oluştu kitaba karşı bende. Yayınevinden ziyade okuyan birinin kitap hakkındaki yorumları daha doğru olur sanırım.
Yapılan tanıtım ve pazarlamanın karşılığını vermiyor bana göre. Çok fazla akademik çalışmalardan bahsetmiş. Elbette bu tarz çalışmalar kitaba olan güveni artırıyor ama tadında kalmaması beni sıktı.