Kitap Okuma Günlüğü 📚

duymamıştım ama bakacağım mutlaka. çok teşekkürler

ben de vi keeland, penelope ward, coleen hoover, emma chase tarzı yazarları çok seviyorum. kitapları okuması çok zevkli ve kolay.
Ben de bu yazarları açıkçası okumadım. Zaten penelope ward ve vi keeland romantik aşk kokan eserlerini biliyorum. Ben pek aşk hikayesi okumadığım için ilgimi çekmedi. Ama sizin en sevdiğiniz eseri merak ettim. Önerinizi okumaya hazırım. Diğer iki yazar hakkında hiç bilgim yok.

? Olan yerleri doldurucam da 2020 yılının başından beri okuduğum kitabımı yazıcam yoksa topik e katıldığım günden beri okuduğumu mu
Nasıl istersen karar verebilirsin başından itibaren alabiliriz öyle yaptık daha önce :)
kızlar ya yılbaşından itibaren kendi içimizde etkinlik mi düzenlesek? mesela her ay farklı türde kitaplar okumak gibi? kitapzede ne dersin?
Harika olur :)
kitapzede 2021 de tablo güncellemesi mi yapacağız yeni yıl yeni hedef
Eveet önümüzdeki ay sonu tablomuz sıfırlanacak ve yeni hedeflerimiz olacak . Değişiklikler de yapacağız :)
50 sayfayı okuyup geldim siz ne yaptınızzz? @_Vera_ ucukgenclik
Sizi listeye aldım eksik bilgilerinizi bana iletir misiniz ? :)
kitapzede Sapiens kitabi 40 sayfa okudum
Harikasınn :)
Bugün Kansız Giyotin adlı kitaba başlıyorum, yazarı René Belbenoit, 300 syf. Çarşamba akşamı bitirmiş olmayı planlıyorum. Kitap bittiğinde buradan bildirim yapacağım.
Hoşgeldiniz.
Selamlar, listeye beni de dahil edebilir misiniz? Şu an okuduğum kitap: İkigai.
Hoşgeldiniz.
Evet önümüzdeki ay belirleyeceğiz :)
Ne güzel ifade etmişsin kendini , hoşgeldin aramıza :)
Merhabalar.
Ben de katılmak istiyorum gruba.
2020 hedefim 50 kitaptı ve 42 tane okudum. Şu an John Steinbech'in İnci kitabını okuyorum.
kitapzede
Hoşgeldinn :)

bu arada bir site keşfettim. ismini ya da barkod kodunu girdiğiniz kitabın en uygun fiyatla hangi sitede satıldığını gösteriyor. ve amazon açık ara farkla çok uygun kitap fiyatları konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…