Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ah sayfa sayısı çok azdı bugün okulda deneme sınavı vardı bir d. O yüzden öğlene kadar hiçbir şey yapmadan oturdum kitap okudum 😹
Normalde okuyamıyorum evde minik bir kızçe var, anca o uyuyunca 😂
Siz anlıyorsunuzdur durumumu🙈
Anlamaz miyim durumunuzu, cok guzel olmus o halde ,okulda okumussunuz🤗

ben de seviyorum ingilizce kitaplar okumayı. sevdiğiniz yazarlar varsa tavsiye eder misiniz? 🤓
Bu iki kitabi cok merak ediyordum, suan sapiensi okuyorum, bunu bitirincede digerine baslayacagim.
Kitaplarin yazarinin cok yakin arkadasi,esimin is yerinden arkadasi.Birebir yazarla ilgili sohbet firsatimizda oldugundan cok keyifle okuyorum,tavsiye ederim.
Daha once okudugum ve listemde olan yazarlarida paylasirim sizinle🤗
20201111_114848.jpg

Günlük 50 sayfayı baya aştım iki kitabı birden bitirdim hatta 😂 @_Vera_ ucukgenclik ucukgenclik Stevya Stevya

kitapzede kitapzede İlk Aşk ve Dorian Gray in portresi bitti Alexandre Dumas Kamelyalı Kadın a başladım
ben yine rezil bi şekilde geldim topiğe okuyamadım 2 gündür.Yetişmiyor.Gün yetmiyor kafam davul gibi oluyor.Yatağa kendimş zor atıyorum.Benden adam olmaz.Beni kendime getirin bişey diyin :110::110::110:

ben yine rezil bi şekilde geldim topiğe okuyamadım 2 gündür.Yetişmiyor.Gün yetmiyor kafam davul gibi oluyor.Yatağa kendimş zor atıyorum.Benden adam olmaz.Beni kendime getirin bişey diyin :110::110::110:
10 sayfa olsun okumaya çalış illa 50 değil de 🤗🤗

Kuzum hergunu pas gecmeden oku ama ister 5 sayfa olsun,ister 50.
O zaman duzen oturuyor.🤗
Bir de cok yogunsun,cok normal zaman bulamaman..

Hala Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi’ni okuyorum bitmek üzere. Tek kelimeyle müthiş bir kitap. O kadar özgün ve usta bir yazar ki okurken her satırında bunu hissedebiliyorsunuz. Tüm kitaplarını okumak gibi bir hedefim var

Bugün toplam 60 sayfa okuyabildim. :dondurma:

Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim. 😁 Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah 🥰
Damızlık Kızın Öyküsü ve Amok Koşucusu kütüphanemde var. Okuyanlar beğendiniz mi, sürükleyici mi?
Yeni hedefleri Aralık Ayında mı koyuyoruz? Ben yeniyim ama iddialı hedefler koyup okumama teşvik yapmak istiyorum yeni dönemde 🥰 Hepinize sevgiler ❤️

Forumun kitap kurtları gelin birlikte okuyalım :KK36:
Her pazar bildirim günüdür ve zorunludur. Bildirimsiz üye tablodan silinir.:KK200:
Bildirimde kitabımıza devam ettiğimizi ya da arada okuduğumuz kitapları okuyacaklarımızı belirtiyoruz.

ÜYE2020 HEDEF KİTAP SAYISIOKUNAN KİTAP SAYISIOKUNAN KİTAP
_Vera_*4014Tuzak
Alevaizm*3017Oyun Başladı
antimind105Masumiyet Müzesi
Arrietty_*205Kontrat - Lanetli ev
Axelia*?29Kurtlarla Koşan Kadınlar
Bal0ncuk*102Sahildeki Kulübe
beatitude*3024Dorian Gray'in Portresi
bellaza*1715Körlük
beyazinci*208Vefa Apartmanı
Birtekefem*155
black cat2422Gecenin Ucunda
Blacklight*??Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk
Bonus81Simyacı
Calciferr153Bir Ömür Nasıl Yaşanır
Calypso95*1510Styles'taki Esrarengiz Vaka
HappyMommyHedefsiz?Bir Ömür Nasıl Yaşanır + Bülbülü Öldürmek
humanbeings4018Piruze
Hyperborea17105Bir Delinin Hatıra Defteri
illuminae*6018
IRMAKK705050Çavdar Tarlasındaki Çocuklar
kahvemsimutluluk*157
karamelli_turta5041Uzak Kıyılar
kaybolmak*4038Düello
kediseverkiz126Masumiyet Müzesi
Kurk Mantosuz Madonna308Haksız Yönetime Karşı Tembellik Hakkı + Kral Devletten Ulus Devlete
LadyAtom*2415Karamazov Kardeşler
Melegimkorusun308Şeker Portakalı
memurhanim309
Mikan1216Yeşilin Kızı Anne
Moonie3023Hayvan Çiftliği
MorVampirella206HP+ Gölgeler Çekildiğinde
muallime113465Karamazov Kardeşler+ Gül Yetiştiren Adam
Natsume*209Unutma Dersleri
nil peri*5013Damızlık Kızın Öyküsü
ummhnisa*??Ağrı
Ozlemesra*4526Dorian Gray'in Portresi + İlk Aşk
pariko207Osmanlı Tarımcısının El Kitabı
pearlweed4011Beyaz Diş
Pimpirikli10105Araf
reyyanK5037Bin Muhteşem Güneş
Suskunhanim5040Bütün Beyinli Çocuk
ucukgenclik*507Kırmızı Pazartesi
Vera06m52Liseden Arkadaşlar
Yawrukush*207Sapiens
yet073022Kırmızı Pazartesi+Kadın Beyni Erkek Beyni
zeLina*103Beni Ödülle Cezalandırma

- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?

+ İnsan olmak.

2020’de okuduğum kitap sayısı 30 civarıdır sanırım. 2021 hedefinde görüşmek dileğiyle 🌹

Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim. 😁 Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah 🥰
Damızlık Kızın Öyküsü ve Amok Koşucusu kütüphanemde var. Okuyanlar beğendiniz mi, sürükleyici mi?
Yeni hedefleri Aralık Ayında mı koyuyoruz? Ben yeniyim ama iddialı hedefler koyup okumama teşvik yapmak istiyorum yeni dönemde 🥰 Hepinize sevgiler ❤️
Damizlik kizin oykusu hemen bitecek bir kitap.
Amok kosucusu, yorucu ama cok guzel bir kitap. Sadece okurken anlayarak okumak lazim yoksa sayfanin sonunda bolca ne okudum diye dusunebilir insan. Yazar kendi hayatindan bir parca sunuyor.

ozetle iki kitapta cok iyiler ama akicilik anlaminda damizlik kizin oykusudaha iyi.

Ellerine saglik bitirebildin mi temizligi?
Ben malesef 5bucuk saat uyuyabildim, cocuklarim hava aydinlanmadan uyandirdilar😅
Temizlik bitti ama bende bittim. Üstümde sanki bir uğursuzluk var. Yatak odasını süpürürken makina bozuldu. Çığlık atınca babam yanıma koşusu görülmeye değerdi. Onu halledince temizliğe devam derken saat 20.27 oldu. Babam sadakatsiz var bu gece dedi ve ben en son kediyi yıkadım, yıkandım derken yeni bölüm başladı. Bedenen çok yoruldum ama uykum şuan yok. O yüzden e-kitap olan melissa p. ' den okuyucam. İnşallah biter.

Michael Connely en sevdiğim polisiye roman. V.C. Andrews bir de genelde genç kızın hayatını alır torununa kadar serisini yazar. Belki bunları biliyorsunuzdur.
duymamıştım ama bakacağım mutlaka. çok teşekkürler 👍🏻

ben de vi keeland, penelope ward, coleen hoover, emma chase tarzı yazarları çok seviyorum. kitapları okuması çok zevkli ve kolay.

Merhabaa 😃
İki kitabı da okudum Damızlık Kızın Öyküsü sürükleyici çabuk okunuyor. Amok Koşucusu’da 7 tane öykü var. Bu öykülerden bazıları sonradan ayrı bir kitap olarak da basıldı (Bir çöküşün öyküsü, olağanüstü bir gece gibi). Güzel, sürükleyici, insanı içine alıyor fakat ard arda birkaç tane zweig öyküsü okumak beni neredeyse depresyona sokacaktı. O yüzden son öykülerden önce biraz araya başka kitaplar koymuştum diye hatırlıyorum 😃

Bir sürü okunmayı bekleyen kitabım var fakat hangisini okuyacağıma karar vermekte çok zorlanıyorum artık. Zamanında büyük bir hevesle almışımdır eminim ama şu sıralar onları değil henüz almadığım başka kitapları okumak istiyorum. Elimdekileri okumadan yeni kitap almak da istemiyorum. Onlar yıllardır orda beklerken içim rahat da etmiyor.
iki kitaba birden başladım biri Nutuk, diğeri Sırça Köşk

Amok koşucusunu okumuştum ve bir çırpıda bitmişti eğer size hitap eden akıcı kitaplar okursanız kısa sürede kitap okuma alışkanlığı kazanırsınız ☺️ Sevgiler 🥰

Merhaba kitap kurdu arkadaslar :)

Bende cocuklugumdan bu yana Kitap okumayi cok severim. Ancak is, özel hayat, internet bu durumu sürekli sekteye ugratmakta. Okunacak o kadar cok kitabim birikti ki. Bir taraftan Kütüphaneden de kitap ödünc aliyorum. Böylelikle ama maalesef oturtmak istedigim okuma düzenimi uygulayamiyorum.

sosyal medya mecralarinin cogundan ayrilip, sadece burada ve kendi defterime aktaracagim bilgiler ile okuma hedefimi yükseltmek istiyorum.

Genelde bes alti kitap birden okuyorum. Ama sürekli yarim kaliyor ve bu huyumdan vazgecmem gerekli.

Burada güzel paylasimlar yapacagimizi umuyorum. Kendime haftalik iki kitap hedefi koyuyorum simdilik.
Okumak kadar güzel, ögretici, dinlendirici birsey yok. Hedefim evime kocaman bir kitaplik kurmak. Ve suan icin dogmamis cocuklarima hazine birakmak.

X