Anlamaz miyim durumunuzu, cok guzel olmus o halde ,okulda okumussunuzAh sayfa sayısı çok azdı bugün okulda deneme sınavı vardı bir d. O yüzden öğlene kadar hiçbir şey yapmadan oturdum kitap okudum
Normalde okuyamıyorum evde minik bir kızçe var, anca o uyuyunca
Siz anlıyorsunuzdur durumumu
Bu iki kitabi cok merak ediyordum, suan sapiensi okuyorum, bunu bitirincede digerine baslayacagim.ben de seviyorum ingilizce kitaplar okumayı. sevdiğiniz yazarlar varsa tavsiye eder misiniz?
ben yine rezil bi şekilde geldim topiğe okuyamadım 2 gündür.Yetişmiyor.Gün yetmiyor kafam davul gibi oluyor.Yatağa kendimş zor atıyorum.Benden adam olmaz.Beni kendime getirin bişey diyinGünlük 50 sayfayı baya aştım iki kitabı birden bitirdim hatta@_Vera_ ucukgenclik Stevya
kitapzede İlk Aşk ve Dorian Gray in portresi bitti Alexandre Dumas Kamelyalı Kadın a başladım
10 sayfa olsun okumaya çalış illa 50 değil deben yine rezil bi şekilde geldim topiğe okuyamadım 2 gündür.Yetişmiyor.Gün yetmiyor kafam davul gibi oluyor.Yatağa kendimş zor atıyorum.Benden adam olmaz.Beni kendime getirin bişey diyin
Kuzum hergunu pas gecmeden oku ama ister 5 sayfa olsun,ister 50.ben yine rezil bi şekilde geldim topiğe okuyamadım 2 gündür.Yetişmiyor.Gün yetmiyor kafam davul gibi oluyor.Yatağa kendimş zor atıyorum.Benden adam olmaz.Beni kendime getirin bişey diyin
Ufak ufak hedeflerle istikrar sağlanabilir bir de öyle dene :)ben yine rezil bi şekilde geldim topiğe okuyamadım 2 gündür.Yetişmiyor.Gün yetmiyor kafam davul gibi oluyor.Yatağa kendimş zor atıyorum.Benden adam olmaz.Beni kendime getirin bişey diyin
2020’de okuduğum kitap sayısı 30 civarıdır sanırım. 2021 hedefinde görüşmek dileğiyleForumun kitap kurtları gelin birlikte okuyalım
Her pazar bildirim günüdür ve zorunludur. Bildirimsiz üye tablodan silinir.
Bildirimde kitabımıza devam ettiğimizi ya da arada okuduğumuz kitapları okuyacaklarımızı belirtiyoruz.
ÜYE 2020 HEDEF KİTAP SAYISI OKUNAN KİTAP SAYISI OKUNAN KİTAP _Vera_* 40 14 Tuzak Alevaizm* 30 17 Oyun Başladı antimind 10 5 Masumiyet Müzesi Arrietty_* 20 5 Kontrat - Lanetli ev Axelia* ? 29 Kurtlarla Koşan Kadınlar Bal0ncuk* 10 2 Sahildeki Kulübe beatitude* 30 24 Dorian Gray'in Portresi bellaza* 17 15 Körlük beyazinci* 20 8 Vefa Apartmanı Birtekefem* 15 5 black cat 24 22 Gecenin Ucunda Blacklight* ? ? Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk Bonus 8 1 Simyacı Calciferr 15 3 Bir Ömür Nasıl Yaşanır Calypso95* 15 10 Styles'taki Esrarengiz Vaka HappyMommy Hedefsiz ? Bir Ömür Nasıl Yaşanır + Bülbülü Öldürmek humanbeings 40 18 Piruze Hyperborea17 10 5 Bir Delinin Hatıra Defteri illuminae* 60 18 IRMAKK70 50 50 Çavdar Tarlasındaki Çocuklar kahvemsimutluluk* 15 7 karamelli_turta 50 41 Uzak Kıyılar kaybolmak* 40 38 Düello kediseverkiz 12 6 Masumiyet Müzesi Kurk Mantosuz Madonna 30 8 Haksız Yönetime Karşı Tembellik Hakkı + Kral Devletten Ulus Devlete LadyAtom* 24 15 Karamazov Kardeşler Melegimkorusun 30 8 Şeker Portakalı memurhanim 30 9 Mikan 12 16 Yeşilin Kızı Anne Moonie 30 23 Hayvan Çiftliği MorVampirella 20 6 HP+ Gölgeler Çekildiğinde muallime1134 6 5 Karamazov Kardeşler+ Gül Yetiştiren Adam Natsume* 20 9 Unutma Dersleri nil peri* 50 13 Damızlık Kızın Öyküsü ummhnisa* ? ? Ağrı Ozlemesra* 45 26 Dorian Gray'in Portresi + İlk Aşk pariko 20 7 Osmanlı Tarımcısının El Kitabı pearlweed 40 11 Beyaz Diş Pimpirikli10 10 5 Araf reyyanK 50 37 Bin Muhteşem Güneş Suskunhanim 50 40 Bütün Beyinli Çocuk ucukgenclik* 50 7 Kırmızı Pazartesi Vera06m 5 2 Liseden Arkadaşlar Yawrukush* 20 7 Sapiens yet07 30 22 Kırmızı Pazartesi+Kadın Beyni Erkek Beyni zeLina* 10 3 Beni Ödülle Cezalandırma
- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?
+ İnsan olmak.
Damizlik kizin oykusu hemen bitecek bir kitap.Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim.Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
Damızlık Kızın Öyküsü ve Amok Koşucusu kütüphanemde var. Okuyanlar beğendiniz mi, sürükleyici mi?
Yeni hedefleri Aralık Ayında mı koyuyoruz? Ben yeniyim ama iddialı hedefler koyup okumama teşvik yapmak istiyorum yeni dönemdeHepinize sevgiler
Michael Connely en sevdiğim polisiye roman. V.C. Andrews bir de genelde genç kızın hayatını alır torununa kadar serisini yazar. Belki bunları biliyorsunuzdur.ben de seviyorum ingilizce kitaplar okumayı. sevdiğiniz yazarlar varsa tavsiye eder misiniz?
Temizlik bitti ama bende bittim. Üstümde sanki bir uğursuzluk var. Yatak odasını süpürürken makina bozuldu. Çığlık atınca babam yanıma koşusu görülmeye değerdi. Onu halledince temizliğe devam derken saat 20.27 oldu. Babam sadakatsiz var bu gece dedi ve ben en son kediyi yıkadım, yıkandım derken yeni bölüm başladı. Bedenen çok yoruldum ama uykum şuan yok. O yüzden e-kitap olan melissa p. ' den okuyucam. İnşallah biter.Ellerine saglik bitirebildin mi temizligi?
Ben malesef 5bucuk saat uyuyabildim, cocuklarim hava aydinlanmadan uyandirdilar
duymamıştım ama bakacağım mutlaka. çok teşekkürlerMichael Connely en sevdiğim polisiye roman. V.C. Andrews bir de genelde genç kızın hayatını alır torununa kadar serisini yazar. Belki bunları biliyorsunuzdur.
MerhabaaMerhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim.Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
Damızlık Kızın Öyküsü ve Amok Koşucusu kütüphanemde var. Okuyanlar beğendiniz mi, sürükleyici mi?
Yeni hedefleri Aralık Ayında mı koyuyoruz? Ben yeniyim ama iddialı hedefler koyup okumama teşvik yapmak istiyorum yeni dönemdeHepinize sevgiler
Amok koşucusunu okumuştum ve bir çırpıda bitmişti eğer size hitap eden akıcı kitaplar okursanız kısa sürede kitap okuma alışkanlığı kazanırsınızMerhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim.Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah