Ne guzel kitaplar almissiniz,mis gibi kokuyorlardir,keyifli okumalarDr da indirim vardiUsta ile margarita ozellikle merak ettigim bir kitapti. Didem soydan in kitap videosunu izlemistim, indirime girmesini bekliyordum. Bir de kopek kalbi kitabi ile bulgakovla bu yil tanistim. İnanilmaz begendim. Oyle olunca direkt aldi
Okumadım ama şuan okunacak listeme kaydettim. Bende meraklandım.Bulgakov okudunuz mu bilmiyorum ama rus edebiyatinin genel yazinindan cok farkli, gercekten hayatimda okudugum kitaplardan liste yapsam, en iyiler arasinda "kopek kalbi" derdim. Usta ile margarita icin de cok ovgu var. Cok heyecanliyim.
İnşallah bugünkü planım pazar günü için olan eksik sayfaları okuyup dün başladığım kitabımıda bitirmeyi planlıyorum. İkimiz için de bugün mutlu bir gün olsun.Bende annemle etkili iletisim kurmakta zorlanan biriyim.Bazi gunler ,bazi kitaplar su gibi akiyor, bazense birkac sayfa okunmuyor.
Canini sIkma bugun daha verimli ve keyifli birgun gecirirsin umarim.
İdamını beklerken bile düşüncelerinden vazgeçmeden, sıkı sıkıya savunması ben de çok büyük etki yaratmıştı. Öğrencileri ile birlikte o odada ölümü beklemek, yavaş yavaş yok olmak insanı derinden sarsıyor.Ben ne zaman annemle konuşsam depresyona giriyorum. Bugün dağınık haldeydim.
Böyle olunca her fırsatta elime kitabı aldım. Felsefe kitabı olunca sindire sindire sesli okudum. Hem konsantre olayım hem de kitaba odaklanayım dedim. Sokratesin zehirle öldürüldüğünü daha doğrusu idam edildiğini bilmiyordum onu öğrenince bazı sayfaları iki kez okudum. O yüzden incecik kitabı bitiremedim, Yuh bana.
Nasil geciyor gununuz , ben yeni uyandim sabah saat 7.30 henuz burada ve hemen kitabimi aldim elimeİnşallah bugünkü planım pazar günü için olan eksik sayfaları okuyup dün başladığım kitabımıda bitirmeyi planlıyorum. İkimiz için de bugün mutlu bir gün olsun.
Hosgeldiniz bende aktif bir sekilde yeni katildim diyebilirim.Herkes diledigi kitabi okuyup, pazar gunleri hangi kitaptan kac sayfa okudugumuzuEskisi gibi okuyamıyorum çok uzun zamandır. Son 1 senedir çabalasam da eskisi gibi olmadığını fark ettim ve en iyisi bir kitap kulübü dedim. Aranızda bana da yer var mıdır sevgili okurlar
Şu sıra Orhan Pamuk okumaya merak sardım. Kronolojik ilerleyeyim dedim ancak ikinci romanından sonra (ki kendisi Sessiz Ev oluyor ve yaklaşık 20 dk önce bitti) Masumiyet Müzesi veya Kar'a başlayacağım (ki bu da bu akşam veya yarın gün içinde olur diye tahmin ediyorum)
Bu arada haftalık veya aylık topluca okuduğunuz kitaplar varsa onu da takip etmek isterim
Ek olarak 5 aylık bir bebe ile yapacağım okumalarımı. O yüzden sapmalar, gecikmeler olabilir. Bu noktada sorumluluk tamamen bebeme aittir
Hızınıza yetişemem ama gece okuyacağım ben deGünlük 50 sayfayı baya aştım iki kitabı birden bitirdim hatta@_Vera_ ucukgenclik Stevya
kitapzede İlk Aşk ve Dorian Gray in portresi bitti Alexandre Dumas Kamelyalı Kadın a başladım
Aynen o zaman kadınları çocukları bu yüzden istemedim yolladım deyip siz erkekler niye ağlıyorsunuz demesi. Çok olgunca bir yaklaşım. İnsan nasıl bile bile içer ve sakince ölümü bekler. Ben sanırım sürekli ağlardım. Kimseye olgun cevap veremezdim.Her ne kadar incecik bir kitap olsa da içinde dünyaları barındıran bir eserdir.
İdamını beklerken bile düşüncelerinden vazgeçmeden, sıkı sıkıya savunması ben de çok büyük etki yaratmıştı. Öğrencileri ile birlikte o odada ölümü beklemek, yavaş yavaş yok olmak insanı derinden sarsıyor.
Bugün cidden benim için berbat bir gündü. Sabah babam Atatürk'e olan saygısından büyük ev işi yapmamı istemedi, bugün matem günü hava bile kapalı olur dedi. Sonra kedim banyo yapmak istedi, hasta diye yapmadıkça banyoya gitti. Mutfakta gider borusundan su geri basmış. Tezgah mutfak hep rezaletti. Ben onu temizledim derken ardiyeyi de temizliyim dedim, akşam oldu. Bir satır kitap okuyamadım. Ben ne zaman plan yapsam benim başıma hep bir şey geliyor. Bendeki nasıl bir şanssa.Nasil geciyor gununuz , ben yeni uyandim sabah saat 7.30 henuz burada ve hemen kitabimi aldim elime
Bence geçersin bileee ben inanıyorumHızınıza yetişemem ama gece okuyacağım ben de
Bi plan yaptığımda o gün mutlaka bir şey çıkar benim de. Hep mi böyle denk gelir dimiBugün cidden benim için berbat bir gündü. Sabah babam Atatürk'e olan saygısından büyük ev işi yapmamı istemedi, bugün matem günü hava bile kapalı olur dedi. Sonra kedim banyo yapmak istedi, hasta diye yapmadıkça banyoya gitti. Mutfakta gider borusundan su geri basmış. Tezgah mutfak hep rezaletti. Ben onu temizledim derken ardiyeyi de temizliyim dedim, akşam oldu. Bir satır kitap okuyamadım. Ben ne zaman plan yapsam benim başıma hep bir şey geliyor. Bendeki nasıl bir şanssa.
Aynen şans işte. Akşam yemeğinden sonra direk yorgunluktan size yazdıktan sonra uykuya dalmıştım. Ben de şimdi biraz okuyucam sonra uykuya devam.Bi plan yaptığımda o gün mutlaka bir şey çıkar benim de. Hep mi böyle denk gelir dimi
Başladım bu gece ikisi birden okunacak inşallah. Bu gece başladım benim kızımda 26 ayını bitirdi. körlük 45. Sayfaya geldim. DENEMEDİĞİM YOL KALMADI nında 28. Sayfasındayım. Bu gece biraz okuyabildim. Hafta sonu inşallah bitirebilirim ikisini.Oku canım. Şuan okuduğun kitabın yanında da okuyabilirisn bence. Görseller ile desteklendiği için kolay ilerliyor. Sindire sindire okumak yerine tekrar tekrar okumak lazım. Ben geçen sene aralıkta okumuşum. Oğlum 2 yaşında benim de. O yüzden 2-2,5 yaş aralığını tekrar okudum.
Kitabın ismi nedir acaba merak ettim. Sepete atayım idefix sepetim dolsun.Aynen o zaman kadınları çocukları bu yüzden istemedim yolladım deyip siz erkekler niye ağlıyorsunuz demesi. Çok olgunca bir yaklaşım. İnsan nasıl bile bile içer ve sakince ölümü bekler. Ben sanırım sürekli ağlardım. Kimseye olgun cevap veremezdim.
Plansiz, siradan takilmak bende de hep daha ihi sonuc veriyorBugün cidden benim için berbat bir gündü. Sabah babam Atatürk'e olan saygısından büyük ev işi yapmamı istemedi, bugün matem günü hava bile kapalı olur dedi. Sonra kedim banyo yapmak istedi, hasta diye yapmadıkça banyoya gitti. Mutfakta gider borusundan su geri basmış. Tezgah mutfak hep rezaletti. Ben onu temizledim derken ardiyeyi de temizliyim dedim, akşam oldu. Bir satır kitap okuyamadım. Ben ne zaman plan yapsam benim başıma hep bir şey geliyor. Bendeki nasıl bir şanssa.
Hoşbuldum :) sabah erken okumak benim için pek mümkün değil çünkü 7 gibi uyanıyor bebem ama gün içindeki uykularında iş durumumu da ayarlayıp okumaya çalışıyorum ben de. Bir de akşam eşim televizyona dalınca yine 3 5 sayfa bir şeyler okumaya çalışıyorum bazen.Hosgeldiniz bende aktif bir sekilde yeni katildim diyebilirim.Herkes diledigi kitabi okuyup, pazar gunleri hangi kitaptan kac sayfa okudugumuzukitapzede arkadasimizi etiketleyerek yaziyoruz.Bunun haricinde okudugumuz,okumak istedigimiz kitaplarla ilgili fikirlesiyoruz.
Sizin minik kuzunuzdan bende 2 tane var, sabahlari erken uyanip kitap okuyorum,yoksa hic firsat bulamiyorum :)