- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu yazarları açıkçası okumadım. Zaten penelope ward ve vi keeland romantik aşk kokan eserlerini biliyorum. Ben pek aşk hikayesi okumadığım için ilgimi çekmedi. Ama sizin en sevdiğiniz eseri merak ettim. Önerinizi okumaya hazırım. Diğer iki yazar hakkında hiç bilgim yok.duymamıştım ama bakacağım mutlaka. çok teşekkürler
ben de vi keeland, penelope ward, coleen hoover, emma chase tarzı yazarları çok seviyorum. kitapları okuması çok zevkli ve kolay.
Çok teşekkür ederimMis gibi kokuyordur miniginiz masallah ona.
Etamin yapan bir arkadasim var,o kadar guzel seyler yapiyor ki hayran kaliyorum, sizde yaparsiniz
Nasıl istersen karar verebilirsin başından itibaren alabiliriz öyle yaptık daha önce :)? Olan yerleri doldurucam da 2020 yılının başından beri okuduğum kitabımı yazıcam yoksa topik e katıldığım günden beri okuduğumu mu
Harika olur :)kızlar ya yılbaşından itibaren kendi içimizde etkinlik mi düzenlesek? mesela her ay farklı türde kitaplar okumak gibi? kitapzede ne dersin?
Eveet önümüzdeki ay sonu tablomuz sıfırlanacak ve yeni hedeflerimiz olacak . Değişiklikler de yapacağız :)kitapzede 2021 de tablo güncellemesi mi yapacağız yeni yıl yeni hedef
Sizi listeye aldım eksik bilgilerinizi bana iletir misiniz ? :)50 sayfayı okuyup geldim siz ne yaptınızzz? @_Vera_ ucukgenclik
Harikasınn :)kitapzede Sapiens kitabi 40 sayfa okudum
Sizi listeye aldım eksik bilgilerinizi bana iletir misiniz ? :)Bugün Kansız Giyotin adlı kitaba başlıyorum, yazarı René Belbenoit, 300 syf. Çarşamba akşamı bitirmiş olmayı planlıyorum. Kitap bittiğinde buradan bildirim yapacağım.
Hoşgeldiniz.Eskisi gibi okuyamıyorum çok uzun zamandır. Son 1 senedir çabalasam da eskisi gibi olmadığını fark ettim ve en iyisi bir kitap kulübü dedim. Aranızda bana da yer var mıdır sevgili okurlar
Şu sıra Orhan Pamuk okumaya merak sardım. Kronolojik ilerleyeyim dedim ancak ikinci romanından sonra (ki kendisi Sessiz Ev oluyor ve yaklaşık 20 dk önce bitti) Masumiyet Müzesi veya Kar'a başlayacağım (ki bu da bu akşam veya yarın gün içinde olur diye tahmin ediyorum)
Bu arada haftalık veya aylık topluca okuduğunuz kitaplar varsa onu da takip etmek isterim
Ek olarak 5 aylık bir bebe ile yapacağım okumalarımı. O yüzden sapmalar, gecikmeler olabilir. Bu noktada sorumluluk tamamen bebeme aittir
Hoşgeldiniz.Selamlar, listeye beni de dahil edebilir misiniz? Şu an okuduğum kitap: İkigai.
Evet önümüzdeki ay belirleyeceğiz :)Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuza alıntı yapmak istedim ama hepsini karıştırdım ve bir güzel sildim. Home office çalıştığım ve evde pandemiden dolayı kreşe gidemeyen bir yavrum olduğu için işim, çocuğum, yemekler, ev işi gibi işler ciddi anlamda beni bloke ediyor. Gece de bilgisayarda çalışıyorum veya dinleniyorum. Kesin az da olsa kitap okuyorum ancak istediğim kadar değil. Okumak istediğim kitapları alıp kütüphaneme koyarım ve okumak istediğim, bekleyen çokça kitabım var ancak zaman kısıtlılığından dolayı biraz seçici olmak durumunda kalıyorum. Baştan akıcı gitmiyorsa ne yazık ki kitap ayıracı ile kenara kaldırıyorum; eskiden kendimi zorlar bir şekilde bitirirdim. Kitap okumaya daha rahat vakit ayıracağımız nice sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
Damızlık Kızın Öyküsü ve Amok Koşucusu kütüphanemde var. Okuyanlar beğendiniz mi, sürükleyici mi?
Yeni hedefleri Aralık Ayında mı koyuyoruz? Ben yeniyim ama iddialı hedefler koyup okumama teşvik yapmak istiyorum yeni dönemde Hepinize sevgiler
Ne güzel ifade etmişsin kendini , hoşgeldin aramıza :)Merhaba kitap kurdu arkadaslar :)
Bende cocuklugumdan bu yana Kitap okumayi cok severim. Ancak is, özel hayat, internet bu durumu sürekli sekteye ugratmakta. Okunacak o kadar cok kitabim birikti ki. Bir taraftan Kütüphaneden de kitap ödünc aliyorum. Böylelikle ama maalesef oturtmak istedigim okuma düzenimi uygulayamiyorum.
sosyal medya mecralarinin cogundan ayrilip, sadece burada ve kendi defterime aktaracagim bilgiler ile okuma hedefimi yükseltmek istiyorum.
Genelde bes alti kitap birden okuyorum. Ama sürekli yarim kaliyor ve bu huyumdan vazgecmem gerekli.
Burada güzel paylasimlar yapacagimizi umuyorum. Kendime haftalik iki kitap hedefi koyuyorum simdilik.
Okumak kadar güzel, ögretici, dinlendirici birsey yok. Hedefim evime kocaman bir kitaplik kurmak. Ve suan icin dogmamis cocuklarima hazine birakmak.
Hoşgeldinn :)Merhabalar.
Ben de katılmak istiyorum gruba.
2020 hedefim 50 kitaptı ve 42 tane okudum. Şu an John Steinbech'in İnci kitabını okuyorum.
kitapzede
Çok güzeller çoğunu çok merak ettim yorumlarını bekliyorummm
Hoşgeldiniz.
Sizi listeye aldım eksik bilgilerinizi bana iletir misiniz ? :)
ben de amazondan alış-veriş yapmıştım gelseler de sevsem kitaplarımı
Merhaba hosbuldum. Hangi bilgileri aktarmam gerekli?Ne güzel ifade etmişsin kendini , hoşgeldin aramıza :)
Sizi listeye aldım eksik bilgilerinizi bana iletir misiniz ? :)
En sevdiğim yazarlardan biri olan Goethe ve onun en sevdiğim romanı zamanında kitabı okuyan bir çok insan intihar edince yasaklanmış fakat günümüze kadar ulaşıp klasikler arasına girmeside çok güzel bir şey. Huzurlu okumalar dilerim canım sana.
Kızlar inanır mısınız ben bugün kitap okuyorum 5.sayfadayım ah nasıl özlemişim kitapları2020 hedefim yoktu ve kaç kitap okuduğumu hiç hatırlamıyorum
kitapzede
Bugün 52 sayfa okuyarak Kardeşimin Hikayesi’ni bitirdim ve Serenad’a başladım @_Vera_ WunderLost ucukgenclik
Bu arada serenad harika bir kitap 2 günde bitirmiştim2020 hedefim yoktu ve kaç kitap okuduğumu hiç hatırlamıyorum
kitapzede
Bugün 52 sayfa okuyarak Kardeşimin Hikayesi’ni bitirdim ve Serenad’a başladım @_Vera_ WunderLost ucukgenclik
Harikasın senin adına çok sevindimKızlar inanır mısınız ben bugün kitap okuyorum 5.sayfadayım ah nasıl özlemişim kitapları