Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kitabın ismi nedir acaba merak ettim. Sepete atayım idefix sepetim dolsun.
Eflatun'un, Sokrates'in Savunması adlı eseri. Platon benim sevdiğim bir yazar. Dili yalın ve anlaşılır.
Plansiz, siradan takilmak bende de hep daha ihi sonuc veriyor😊
Iyi istirahatler..
Bugün temizliğime sabah 8'de başladım. Bu saate kadar ancak kendi odamı temizleyebildim. Bugün temizlik bitince en mutlu insan olucam.
İstirahat için sağol canım. İyice dinlenmişim. Uyumadan da 15 sayfa daha okudum öyle uykuya dalmışım kedim kucağımda.

Eflatun'un, Sokrates'in Savunması adlı eseri. Platon benim sevdiğim bir yazar. Dili yalın ve anlaşılır.

Bugün temizliğime sabah 8'de başladım. Bu saate kadar ancak kendi odamı temizleyebildim. Bugün temizlik bitince en mutlu insan olucam.
İstirahat için sağol canım. İyice dinlenmişim. Uyumadan da 15 sayfa daha okudum öyle uykuya dalmışım kedim kucağımda.
Attım sepete 13 kitap var sepette. İki tane çocuk kitabı ekleyip alayım. 🙈

Bu hafta bunlarla başladım. Şölen ve sokratesin savunmasından 33 sayfa e-kitap olarak okuduğumda melissa p. kitabı.
Kızlar temizlikte oturma odam ve mutfak kaldı. Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin aramıza. Kızlar sizi tanımasamda kitap dostu arkadaşlarım olarak sizleri seviyorum.

Eklentiler

• 16050936199661448732496.jpg
    16050936199661448732496.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 27
Eskisi gibi okuyamıyorum çok uzun zamandır. Son 1 senedir çabalasam da eskisi gibi olmadığını fark ettim ve en iyisi bir kitap kulübü dedim. Aranızda bana da yer var mıdır sevgili okurlar 😊

Şu sıra Orhan Pamuk okumaya merak sardım. Kronolojik ilerleyeyim dedim ancak ikinci romanından sonra (ki kendisi Sessiz Ev oluyor ve yaklaşık 20 dk önce bitti) Masumiyet Müzesi veya Kar'a başlayacağım (ki bu da bu akşam veya yarın gün içinde olur diye tahmin ediyorum)

Bu arada haftalık veya aylık topluca okuduğunuz kitaplar varsa onu da takip etmek isterim

Ek olarak 5 aylık bir bebe ile yapacağım okumalarımı. O yüzden sapmalar, gecikmeler olabilir. Bu noktada sorumluluk tamamen bebeme aittir 😂
2 aylık bebekle haftada 10 sayfa zor okuyorum 🤣🤣

2 aylık bebekle haftada 10 sayfa zor okuyorum 🤣🤣
5. Aya gelince elinizdeki kitaba göz dikecek hazır olun 😂 az önce yatağa birlikte uzandık o oyuncakla oynarken ben de 3 5 sayfa okuyayım dedim ama benim bebe benden hevesli çıktı okumaya sürekli elimden almaya çalışıyor kitabı 😂

Bu arada öğleden sonra başladım Masumiyet Müzesine ve 58 sayfa okudum şimdilik.

Hoşbuldum :) sabah erken okumak benim için pek mümkün değil çünkü 7 gibi uyanıyor bebem ama gün içindeki uykularında iş durumumu da ayarlayıp okumaya çalışıyorum ben de. Bir de akşam eşim televizyona dalınca yine 3 5 sayfa bir şeyler okumaya çalışıyorum bazen.

Bu akşam yeni kitaba başlamayı düşünmüştüm ama mümkün olmadı, yarın da öğlene kadar temizlik var, öğleden sonra da oğlumun odası için yapmayı planladığım tabloları yapmaya çalışacağım, araya bir kaç sayfa da olsa kitap sıkıştırmayı planlıyorum en azından başlamış olmak için.

Bu arada Orhan Pamuk okuyorum ama Türk edebiyatı kültürümü genişletmeye çalıştığım için bu alanda, daha çok günümüz yazarlarından kitap tavsiyesi varsa çok sevinirim.
Benim 2 kucuk oglum var hergun 6-6.30 arasi uyaniyorlar,haliyle bende onlarla kalkiyorum :)
Kahvaltiyi hazirlamadan once 5-10sayfa cocuklar ne kadar izin verirse okuyorum🥰
Tablolari kendin mi yapiyorsun, resimle ilgileniyor musun?
Ben Turkce kitaplari cok kolay bulamiyorum, yurt disinda yaziyorum eminim arkadaslar cok guzel tavsiyeler verirler🤗

Ellerine saglik bitirebildin mi temizligi?
Ben malesef 5bucuk saat uyuyabildim, cocuklarim hava aydinlanmadan uyandirdilar😅

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, Turkce kitap bulmamda tahmin edersiniz zor oluyor.Hele ki korona virus yuzunden 10 aydir neredeyse kutuphanelere de hic gidemedik..Internette buldugunuz, sevdiginiz e-kitaplar olursa benimle paylasabilir misiniz?🤗
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar sizlerde hosgeldiniz🧡

Benim 2 kucuk oglum var hergun 6-6.30 arasi uyaniyorlar,haliyle bende onlarla kalkiyorum :)
Ben Turkce kitaplari cok kolay bulamiyorum, yurt disinda yaziyorum eminim arkadaslar cok guzel tavsiyeler verirler🤗
Nerede yaşıyorsunuz ben Türkiye’ye her gittiğimde on kitap getiriyorum diyebilirim. Stok yapıyorum. Aynı yerde yaşıyorsak paylaşabilirim ben hiç e-kitap okumadım. 🙈

5 aylık olunca bi de hem oğlum hem ben kucağa alıştığımız için (ben de pek ayrılamıyorum kendisinden☺️) pek mümkün olmuyor sabahları, benim için gün içine yaymak daha makul bi seçenek 😊

Resme çok ilgim var ama malesef yeteneğim yok, belki biraz kurslarla geliştirme imkanım olur, ilerisi için niyetim var. Yapmak istediğim şey tam resim sayılmaz biraz etamin işlemek gibi aslında

Kizlar sizler kitap bitti diyince epey ozeniyorum,bakalim benim sapiens ne zaman bitecek🙄🤭
Ah sayfa sayısı çok azdı bugün okulda deneme sınavı vardı bir d. O yüzden öğlene kadar hiçbir şey yapmadan oturdum kitap okudum 😹
Normalde okuyamıyorum evde minik bir kızçe var, anca o uyuyunca 😂
Siz anlıyorsunuzdur durumumu🙈

Nerede yaşıyorsunuz ben Türkiye’ye her gittiğimde on kitap getiriyorum diyebilirim. Stok yapıyorum. Aynı yerde yaşıyorsak paylaşabilirim ben hiç e-kitap okumadım. 🙈
California da yasiyorum bizde bavullarda yer oldugu kadar kitap aliyoruz ama 2bucuk yildir gidemedim Turkiye'ye..Kutuphanelerde buluyordum Turkce kitap ama uzun suredir ingilizce okuyorum.Tesekkur ederim nazik mesajiniza🥰

California da yasiyorum bizde bavullarda yer oldugu kadar kitap aliyoruz ama 2bucuk yildir gidemedim Turkiye'ye..Kutuphanelerde buluyordum Turkce kitap ama uzun suredir ingilizce okuyorum.Tesekkur ederim nazik mesajiniza🥰
ben de seviyorum ingilizce kitaplar okumayı. sevdiğiniz yazarlar varsa tavsiye eder misiniz? 🤓

5 aylık olunca bi de hem oğlum hem ben kucağa alıştığımız için (ben de pek ayrılamıyorum kendisinden☺️) pek mümkün olmuyor sabahları, benim için gün içine yaymak daha makul bi seçenek 😊

Resme çok ilgim var ama malesef yeteneğim yok, belki biraz kurslarla geliştirme imkanım olur, ilerisi için niyetim var. Yapmak istediğim şey tam resim sayılmaz biraz etamin işlemek gibi aslında
Mis gibi kokuyordur miniginiz masallah ona.
Etamin yapan bir arkadasim var,o kadar guzel seyler yapiyor ki hayran kaliyorum, sizde yaparsiniz🤗

X