Kitap Okuma Günlüğü 📚

İyi pazarlar
Ben hala kadın beyni erkek beynine devam ediyorum elime alamadım hiç. Bu arada denemediğim yol kalmadı okuduğum kitapta oğlumun yaş aralığını bir daha okudum. 11 sayfacık
Denemediğim yol kalmadı. Onuda çıkarttım kitaplığımdan ama başlama konusunda kararsız kaldım. Sindirerek okumak gerek sanki. Şöyle konsantre olarak okuyabileceğim bir zamana mı bıraksam diyorum. Ve iki yaş sendromları ilede başa çıkmaya çalışıyorum. Bilemedim valla.

kitapzede Bu sefer son birkaç dakika kala pazar bildirimine yetiştim. Hala Anton Çehov-Düello okumasına devam ediyorum. Kaç hafta oldu hatırlamıyorum bile. Bugün biraz okuma yapabildim, uyumadan önce biraz daha okuma yapacağım. Aslında bu yıl 52 kitap okusam ne güzel olurdu diyordum ama daha 40 ı bile göremedim.
@_Vera_ günlük 50 sayfa okumasına ben de katılmak isterim. Bu sayede yıl sonuna kadar birkaç kitap daha okumuş olurum.

teşekkür ederimmm
tabii bildirimlerinize bizimle beraber okuyan kızları etiketlerseniz harika olur.İnşallah uzun soluklu devam ederiz.

Tebrik ederim seni canım ah ah işlerim bitse bi bende kendimi bilim kurgunun kollarına atıcam.
Ben istifa olayına takıldım biraz şimdi siteye girdim. Gün içinde 13 sayfa okudum. Ama bitirmeden yatmıycam.
Ya evet ben tam anlamadım ama istifa etti mi etmedi mi. 50 bitmeden uyumak yok
Düzenli olarak yapalım çok keyifli oluyor bu şekilde
Kesinlikle kendimi şimdiden sizlere karşı sorumlu hissediyorum. Başka zaman olsa vera yat kızım deli misin ne kitabı derdim.
kitapzede Sapiens kitabi 40 sayfa okudum
Özge ablacımm seninle takım hariç farklı bir topikte karşılaşmak ne güzel. Sende bizim etkinliğe katılsana.
Eveeeet açıkçası okuma niyetim yoktu sırf böyle bi şey var burda diye bu vesile ile okudum iyi oldu
Teşekkürler @_Vera_
Çok sevindim vesile olmasına.

Canim benim artik sitede ugradigim tek topic burasi
Birde arada size ugruyorum.
Canim gordum 50 sayfa etkinliginizi ama hergun 50 sayfa okuyabilecegime guvenemedim..

Bende anlamadım. Haber kanalında istifa etti diyor. Yarın nasıl bir süreç başlar diye tartışıyorlardı. Döviz kuru, emtialar bu haldeyken daha kötü olacak bu durum zaten Amerika'da yeni başkan seçildi. Onlar faiz açıklaması yaptı. Para politikası uygulayacak muhtemelen ay beynim yandı bu gece gerildim bu gece ben ya. Offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…