- 18 Mart 2018
- 133
- 149
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oku canım. Şuan okuduğun kitabın yanında da okuyabilirisn bence. Görseller ile desteklendiği için kolay ilerliyor. Sindire sindire okumak yerine tekrar tekrar okumak lazım. Ben geçen sene aralıkta okumuşum. Oğlum 2 yaşında benim de. O yüzden 2-2,5 yaş aralığını tekrar okudum.Denemediğim yol kalmadı. Onuda çıkarttım kitaplığımdan ama başlama konusunda kararsız kaldım. Sindirerek okumak gerek sanki. Şöyle konsantre olarak okuyabileceğim bir zamana mı bıraksam diyorum. Ve iki yaş sendromları ilede başa çıkmaya çalışıyorum. Bilemedim valla.
mimesisHala Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi’ni okuyorum. Bugün de 50 sayfa okudum. Günlük hedef belirleyince daha verimli oluyor. Denemeyen varsa denesin bence :)
Süper :)mimesis
ucukgenclik
WunderLost
Kızlar merhaba gün işim çok geç bitti okuyamadım bugün 100 sayfa okucam telafisi olarak başladım şimdiden 30 sayfa okudum. İyi geceler.
Dün ve bugün 50 şer sayfa okuma yaptım. Bugünkü okumada yeni kitaba geçiş de yaptım.mimesis
ucukgenclik
WunderLost
Kızlar merhaba gün işim çok geç bitti okuyamadım bugün 100 sayfa okucam telafisi olarak başladım şimdiden 30 sayfa okudum. İyi geceler.
Harikasın canım yeni kitabın nedirDün ve bugün 50 şer sayfa okuma yaptım. Bugünkü okumada yeni kitaba geçiş de yaptım.
Tristan ve Iseut: Bir Yasak Aşk Klasiği-Kenan Kalecikli. Yazarın daha önce başka bir kitabını okumadım, ismini de duymamıştım açıkçası ama bir an önce bitsin diye bakıyorum. İlk 30 sayfanın bıraktığı izlenime göre; başladığıma pişman oldum.Harikasın canım yeni kitabın nedir
Ben ne zaman annemle konuşsam depresyona giriyorum. Bugün dağınık haldeydim.Bende gune kitabimi okuyarak basladim,yogun bir hafta olacak, sabahlari okumak niyetindeyim
Sizlerin gunu nasil gecti kizlar?
Kitaplarını merak ettim.Kitap alisverisi yaptim nasil hissettigimi tahmin edersiniz.
Siradaki kitabim
dolaptan temasa.
Haftasonu toplu bildirim yapayim bu hafta hizlanirim okumada.
Keyifli bir okuma olmayınca ilerlemiyorda kitaplar. Pişman olmana üzüldüm.Tristan ve Iseut: Bir Yasak Aşk Klasiği-Kenan Kalecikli. Yazarın daha önce başka bir kitabını okumadım, ismini de duymamıştım açıkçası ama bir an önce bitsin diye bakıyorum. İlk 30 sayfanın bıraktığı izlenime göre; başladığıma pişman oldum.
Dr da indirim vardi Usta ile margarita ozellikle merak ettigim bir kitapti. Didem soydan in kitap videosunu izlemistim, indirime girmesini bekliyordum. Bir de kopek kalbi kitabi ile bulgakovla bu yil tanistim. İnanilmaz begendim. Oyle olunca direkt aldiKitaplarını merak ettim.
Huzurlu okumalar dilerim.
Ay muhteşem içinde en çok Şeytani'yi merak ettim. Bunları kaydettim. Usta ile Margarita kapak resmi bile etkiledim seni diyor.Dr da indirim vardi Usta ile margarita ozellikle merak ettigim bir kitapti. Didem soydan in kitap videosunu izlemistim, indirime girmesini bekliyordum. Bir de kopek kalbi kitabi ile bulgakovla bu yil tanistim. İnanilmaz begendim. Oyle olunca direkt aldi
Bulgakov okudunuz mu bilmiyorum ama rus edebiyatinin genel yazinindan cok farkli, gercekten hayatimda okudugum kitaplardan liste yapsam, en iyiler arasinda "kopek kalbi" derdim. Usta ile margarita icin de cok ovgu var. Cok heyecanliyim.Ay muhteşem içinde en çok Şeytani'yi merak ettim. Bunları kaydettim. Usta ile Margarita kapak resmi bile etkiledim seni diyor.
Bende annemle etkili iletisim kurmakta zorlanan biriyim.Bazi gunler ,bazi kitaplar su gibi akiyor, bazense birkac sayfa okunmuyor.Ben ne zaman annemle konuşsam depresyona giriyorum. Bugün dağınık haldeydim.
Böyle olunca her fırsatta elime kitabı aldım. Felsefe kitabı olunca sindire sindire sesli okudum. Hem konsantre olayım hem de kitaba odaklanayım dedim. Sokratesin zehirle öldürüldüğünü daha doğrusu idam edildiğini bilmiyordum onu öğrenince bazı sayfaları iki kez okudum. O yüzden incecik kitabı bitiremedim, Yuh bana.