Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kızlar birde bisey sormak istiyorum ben lise mezunuyum sayısal okudum düz lise de 59 puanla mezunum şimdi ilahiyat okumak istiyorum üniversite sınavına girerken hangi derslerden gireceğim ilahiyat için birde neye nasıl çalışmam gerekiyor 15 sene oldu okuldan çıkalı kafada birsey kalmadı haliyle çok mu zor kazanmak bu arada kazanırsam inşallah açıktan okuyacağım 4 yaşında bir oğlum var onun için

İyi geceler herkese:)
İzmir'de yaşanan deprem dolayısıyla pazar günü bildirim yapamadım. Geçmiş olsun hepimize. Birkaç gündür kardeşim bizde. Hem evden çalışmak, hem kardeşimle, eşimle ilgilenmeye çalışmak, bir yandan klasik ev işleri derken yatağa kendimi nasıl atıyorum bilemiyorum. Günlerdir kitabın kapağını açamadım. Şu ana kadar okuduklarımı da unuttum üstelik.

Şuan sizi çok takdir ettim ve sizin adınıza çok sevindim. Umarım seneye bu zamanlarda oğluşunuzla beraber ders çalışıyor olursunuz. ÖSYM 'nin sitesinde var mıdır acaba şu bölüm şu dersler diye.

Çok teşekkür ederim hiç bakmadım ÖSYM yesiz bilgili hatunların tecrübelerindsn yararlanayim dedim önce

Bitanesin ya gerçekten çok teşekkür ederim gece gece sen beni mutlu ettin ya Rabbım de senin gönlünden geçen isteğini ummadığın anda versin sana tez vakitte

Ben kitap okumayı tamamen bıraktım off bana bişey söyleyin nasıl yeniden başlıcam bu işe. Çok çok severim kitap okumayı ama elime hiç alamıyorum.
Her aksam mesela ya da gunun en musait zamaninda yarim saat kitap okuyacagim diye hedef koy kendine canim

Vallahi fena saldik topici.
Umut u bitirdim 2gun iznim vardi :)

Kutuphaneye birsuru turkce roman gelmis. Rastgele aldim 1 tane

Kontrat - Lanetli ev
Serda kayman

Cok surukleyici 136.sayfadayim
Ama anca Cumartesi alirim elime tekrar
Zeynebim sende buralardasin

Ben köpek gibi büyütülmüş çocuk okuyorum şu an
Ben cok duygulanarak okumus ve cok zor bitirmistim o kitabi, keyifli okumalar :)

caım ben bazı sabeblerden ötürü hedef koyamamıştım ama hafif bir hedef koyayım
10 diye :)
okunan kitap sayısı 2
körlük bitti...
şimdi yeniye başlayacam bakınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…